Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Debiteurenbeheer: Ontvang snel meerdere gratis offertesDebiteurenbeheer-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
offerte voor crematorium te Wilrijk
Beste , Wij zijn een crematorium en hebben in totaal een 50tal facturen openstaan. De totale som van die openstaande facturen is 86 000 €. Nu zijn wij opzoek naar een partner die wij onder de arm kunnen nemen voor het terugvorderen van die openstaande posten. Jullie mogen mij steeds bellen voor een afspraak en een offerte. Met vriendelijke groeten, Veronique Maurissen
Incassobureau
West-Vlaanderen
offerte voor incasso
schoolfacturen, bellen na de herfstvakantie
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Geraardsbergen
Er zijn een 20tal openstaande facturen dat niet zijn betaald door enkele bedrijven. De facturen dateren minderen dan 6 maanden. Het gaat om een totaalbedrag van €20000,- Graag een offerte van een incassobureau.
Incassobureau
Antwerpen
Informatie debiteurenbeheerders
Ik had graag wat meer informartie ontvangen over debiteurenbeheerders.
Incassobureau
Limburg
Dekking en financiering facturen
Incassobureau gezocht voor dekking en financiering facturen. Graag uw prijsopgave + informatie. Bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Vlaams Brabant
PHP debiteurenbeheer software
Bij elke nieuwe installatie van onze debiteurenbeheer software is er steeds een deel maatwerk. Daarvoor zoeken we iemand die in staat is om op dit bestaand systeem verder te werken. Dit kan op uurbasis of op projectbasis. We hebben nu een oplevering in januari 2010, hiervoor zijn we dringend op zoek naar een php programmeur, daarna zijn we van plan om verschillende uitbreidingen te voorzien op de software. Dus je kan rekenen op een zekere regelmaat. Omschrijving: * Dosierbeheer * Klantenbeheer * Debiteurenbeheer * Financiëel beheer Samenvatting: Ben jij iemand die op regelmatige basis enkele uren/week wenst te presteren door Php toepassingen te ontwikkelen en heb je voldoende ervaring in php en mysql om een bestaande applicatie te beheren, dan ben jij de geschikte kandidaat. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant heeft naast dit project regelmatig ontwikkelingen voor bestaande klanten. Software: het e-incasso pakket is een software applicatie die de debiteuren gerelateerde bedrijfsprocessen binnen een gerechtsdeurwaarderkantoor of incassobureau of advocatenbureau automatiseert. Bedankt voor uw prijsofferte.

Debiteurenbeheer

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel tevreden! Niettegenstaande ik (deze keer) geen beroep deed op één van de aanbieding..."

"Ik ben tevreden over de bobexdiensten."

J. Van Humbeeck


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.