Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

De zonnepaneelspecialist: Ontvang snel meerdere gratis offertesDe zonnepaneelspecialist-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Opwijk
Ik ben eigenaar van een rijwoning van 2002 en zoek een offerte voor zonnepanelen. Het dak is 8 m breed en 3m hoog. Op dit moment betaal ik 135€ per maand aan gas en stroom samen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte ? Groeten, Marivoet
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Oostrozebeke gezocht voor een teler
Het gaat over een bedrijfspand van 2016 waar we zonnepanelen op willen plaatsen. Ik zit ongeveer aan 16 000 kilowatt. De oppervlakte van het platte dak is 35m op 15m , met in het midden een lichtkoepel. De afwerking is in roofing. Kan u mij bellen voor een plaatsbezoek en mooie offerte. Alvast bedankt. Kris.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Zoersel
Vrijstaande woning met een betonpannen-dak. Het huis is van 1980. Wij zoeken een offerte voor zonnepanelen. We verbruiken hier zo een 4000 kilowatt. 5 bewoners waarvan 3 kleine kinderen. Kan u mij contacteren voor het uitwerken van een mooie offerte.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen in Stevoort
Het is een open bebouwing van 2006. Wij verbruiken dag en nacht in 2014 5313 kilowatt. Dit jaar zal het hoger zijn. Hierdoor wensen wij is te vergelijken voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zomergem
Besten We zijn eigenaar van een woning met een hellend dak. Nu zijn zijn we opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. Dit dak is +- 130mē en in normale dakpannen en gericht op het westen. Geen schaduwplekken aanwezig. Er zijn in totaal 4 velux ramen aanwezig. Ons stroomverbruik is +- 20000khw per jaar. Kan u mij contacteren voor een offerte ? Alvast bedankt, Mr. Pauwels
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Torhout
Vrijstaande woning van 1991 met gewone dakpannen. Ons stroomverbruik is 175€ per maand en we verwarmen elektrisch. Er is 1 velux aanwezig en er is 1 gemetste schouw. Kan u mij bereiken voor een afspraak. Dank u ,
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor woning te Haacht
Ik heb een EPDM plat dak. De bedoeling is dat ik mijn eigen elektriciteitsnetwerk heb met tesla batterij. Ik ben het best telefonisch te bereiken donderdag of vrijdag na 17u.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Watou
Ik had graag zonnepanelen willen plaatsen op het hellend dak van ons landbouw bedrijfje. We hebben meer dan 200mē beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit is 34000KWh. Graag een vrijblijvende offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Wilsele
Ik had graag offerte willen ontvangen van zonnepanelen. Het eindafrekening van het elektriciteit van vorig jaar was €1500,- van een gemengd tarief. Het huis is 15m breed en 9m diep. Ik had graag aan de achterzijde van het dak de zonnepanelen wensen te plaatsen indien nog rendabel.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Berchem
Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers. Momenteel verbruik ik 10507KWH aan elektriciteit en 15000KWH aan gas. Het gaat om een hellend dak voor 20mē beschikbare oppervlakte om zonnepanelen/boilers te plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Iddergem
Graag een offerte van zonnepanelen. De woning word zowel privé als zakelijk gebruikt. Mogelijkheid op 7 hectare grond en plat dak van 200mē zonnepanelen plaatsen. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit. piek 2406Kwh, dal 3000Kwh excl. nacht (verwarming) 26616Kwh
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zeveren
Graag een offerte van zonnepanelen. Ik wens deze op mijn garage met ongeveer 20mē beschikbare oppervlakte. Het is een hellend dak naar het zuiden gericht en 45 graden. Jaarlijks verbruik 2200Kwh aan elektriciteit.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Tienen
Tegen April 2013 wens ik zonnepanelen te plaatsen. Het gaat om een puntdak van een stal die we nog aan het verbouwen zijn. Deze is 7m op 8m. Ik had nu al graag wat offertes willen ontvangen om te kijken of het haalbaar voor ons is om die te plaatsen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Herent
Ik ben me aan het verdiepen in de zonnepanelen. Het huis is naar het zuiden gericht. Ik heb een plat dak met ongeveer 40mē beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit is een goeie 4000Kwh. De offerte graag voor elektriciteit, warm water en verwarming. Bij voorbaat dank.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Blankeberge
Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers. We hebben een hellend dak van 24mē-30mē. Deze is 45 graden en naar het zuidwesten gericht. Jaarlijks verbrui aan elektriciteit nacht en dag tarief 4500KWh.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Hasselt
Ik heb een zadeldak van ongeveer 70mē. Het dak is 45 graden en zuidoost gericht. Ik ben geïnteresseerd in zowel zonnepanelen als zonneboilers. Graag een vrijblijvende offerte. Bij voorbaat dank.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning een Zottegem
Graag een offerte van zonnepanelen. Deze graag voor een hellend dak van 50-100mē. Het dak is naar het zuiden gericht. Nu wens ik het enkel voor elektriciteitsverbruik. Wat zijn de mogelijkheden en prijzen voor eventuele installatie panelen. Bij voorbaat dank voor de prijsvoorstellen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Herzele
We hebben een platte dak waar 10ā12 zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit is 5500KWh. Graag een vrijblijvende offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Lochristi
Ik heb zadeldak die aan de voorkant naar het zuidwesten gericht is. Min de veluxramen schat ik dat de totale beschikbare oppervlakte een kleien 70m2 zal zijn. Dit is een goed geïsoleerde vrijstaande woning. Ik wens voor minstens 5000kwh energie op te wekken. De bekleding van het dak zijn dakpannen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Antwerpen
Ik doe deze aanvraag voor een vereniging van gebouwen. Wij als eigenaars wensen hierop zonnepanelen te plaatsen voor de gemene delen, lift , trappenhuis, wc's enz.... Het dak is naar schatting tussen de 100 -200m2 groot en in roofing.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Muizen
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen voor het elektriciteitsverbruik. We hebben een hellend dak van ongeveer 50mē beschikbare oppervlakte. Jaarlijks verbruiken we 6000KWh aan elektriciteit.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Boechout
We hebben een bijgebouw met een plat dak van ongeveer 40mē. Maandelijks betalen we €146,- voorschot aan elektriciteit. Aan warm water betalen we €156,- Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers. Vriendelijk bedankt alvast!
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Oostende
2 jaar geleden hebben we een woning gekocht waarbij we veelte veel elektriciteit verbruiken. Slecht geïsoleerd onder andere. We hebben uiteindelijk toch de zolder geïsoleerd en het een en het andere bijgewerkt. Nu hadden we gedacht om zonnepanelen te plaatsen om zo dan weer te bezuinigen met het elektriciteit. We hebben een schuine dak van 40ā50mē. Hartelijk dank voor de offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Roosdaal
Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers. Ik gebruik aan elektriciteit: 4369KWhpiek 3673KWhdal Het hellend dak is 4zijdig en is ongeveer 40 graden. Voor meer details kunt u contact met me opnemen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Staden
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen en zonneboilers. Ik heb een plat dak met 150mē beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit is tamelijk veel 15000Kwh.

De zonnepaneelspecialist

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De 3 aanbevolen firma's geven een positieve indruk. Tot zover ben ik heel tevreden!"

E. De Niel

"Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Bobex. Ik zou zeggen: houden zo! Snel en direc..."

M. Sealeti


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.