Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Databaseontwikkeling: Ontvang snel meerdere gratis offertesDatabaseontwikkeling-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Aankoop of huur van een database voor een bedrijf in Sint-Eloois-Winkel
Ik wens een database met de e-mail adressen voor een (reeks) newsletters aan technische profielen en logistieke functies binnen industriŽle bedrijven. Eigenlijk alle personen die met intern transport verbonden zijn, en dus interesse hebben in hijstoestellen (onze takels en rolbruggen). De regio is heel Vlaanderen (enkel Nederlandstalig ) .
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Bedrijven die installaties doen van industriŽle leidingen
Wij zijn op zoek naar adressen en gegevens van bedrijven die installaties doen van industriŽle leidingen, zowel leidingen onder druk als drukloos. Hieronder verstaan wij ook bedrijven die industriŽle verwarming aanleggen in gebouwen en dergelijke.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database huren of kopen voor een farmaceutisch bedrijf in Sint-Niklaas
Database van alle ziekenhuizen en rusthuizen in BelgiŽ, zowel Franstalig als Nederlandstalig, met volgende gegevens: adres, tel, aantal bedden, lijst met geneesheren-specialisten die er werkzaam zijn per afdeling met hun telefoonnummer en e-mailadres.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database van ziekenhuizen voor een farmaceutisch bedrijf, Oost-Vlaanderen
Wij zouden een database willen kopen/huren van alle ziekenhuizen in BelgiŽ. Deze database moet per ziekenhuis volgende info bevatten : Naam, adres, tel, aantal bedden, artsen die werkzaam zijn in kliniek per afdeling. Kan u mij hiervoor een offerte maken. Met vriendelijke groeten
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Adressenlijst recente toegestane bouwvergunningen, Oost en West-Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar een adressenlijst met recente toegestane bouwvergunningen in Oost en West-Vlaanderen, zowel particulieren als bedrijven.

Databaseontwikkeling

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Van aanvankelijk 4 voorgestelde firma's hebben er uiteindelijk 2 gereageerd."

I. Closset

"Heel tevreden. Dankzij Bobex kan ik door het bos de bomen zien."

C. Maes


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.