Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Database voor mailingcampagne: Ontvang snel meerdere gratis offertesDatabase voor mailingcampagne-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Antwerpen

Beste, Ik zou graag de contactgegevens aankopen van: - mensen die sinds september bevallen zijn -mensen met interesse in verzorgingsproducten Regio Antwerpen. Dit voor een mailingcampagne. Puur B2C adressen. Kan u mij bereiken voor een mooie offerte. Dank u.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
offerte voor database voor bedrijf te Diegem
Opzoek naar een database b2b van 2 werknemers tot 100 werknemers. Voor heel BelgiŽ.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Lokeren
Wij willen alle aannemers bereiken die iets te maken hebben met koeltechnieken, zoals warmtepompen, arico's, boilers, ventilatoren,... Daarnaast zijn architecten en installateurs interessant.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Database voor een bedrijf in Wemmel
We zijn vooral op zoek naar Waalse en Franstalige Brusselse bedrijven om onze database uit te breiden. In de tweede instantie zijn we ook op zoek naar Nederlandstalige bedrijven.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een workshop, Oost-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een database van bedrijven waar ik mijn workshop "zakkelijke etiquette" kan geven. Ik denk hierbij vooral aan middegrote en grote bedrijven maar er kunnen eventueel ook kleienre bedrijven tussenzitten. Gelieve een ruime offerte op te maken met voldoende informatie, dank u.
Aankoop of huur van database
Geen regioAankoop database voor beginnende onderneming
Klant heeft in Turkije een investeringsbureau opgericht en is nu van plan zijn bedrijf ook in BelgiŽ op te starten. Hij is nu op zoek naar een database van zowel particulieren als bedrijven.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Offerteaanvraag database van de top 1000 bedrijven.
Graag hadden wij een database aangekocht van de top 1000 bedrijven. We hadden graag de NAW-gegevens gehad en van de volgende functies de naam en het e-mailadres: (Marketing manager en CEO). Wij wensen deze campagne via e-mail te doen.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Dermatologen in geheel BelgiŽ
Wij wensen een mailing te sturen naar alle dermatologen in geheel BelgiŽ en zijn hiervoor op zoek naar een database met alle dermatologen en groepspraktijken.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
E-mailadressen overheidsinstellingen in BelgiŽ voor mailingcampagne
DRINGEND!! Wij zijn op zoek naar een adressenlijst van alle gemeentes en steden in BelgiŽ. Graag uw beste voorstel. Wij zouden nu maandag 13 februari een mailing willen versturen, vandaar dus dringend!! Bedankt.

Database voor mailingcampagne

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het lijkt erop dat op basis van Bobex een nieuw type ondernemer is ontstaan."

R. Comvalius

"Vlotte samenwerking. We zijn inderdaad tevreden."

L. VANDER SCHUEREN


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.