Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Database voor immobiliŽnkantoor: Ontvang snel meerdere gratis offertesDatabase voor immobiliŽnkantoor-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Antwerpen

Beste, Ik zou graag de contactgegevens aankopen van: - mensen die sinds september bevallen zijn -mensen met interesse in verzorgingsproducten Regio Antwerpen. Dit voor een mailingcampagne. Puur B2C adressen. Kan u mij bereiken voor een mooie offerte. Dank u.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database kopen voor een doctoraatsthesis in Merelbeke
Hallo In het kader van mijn doctoraat voer ik een internet-enquÍte uit over de arts-patiŽntrelatie (zie http://bisi.vub.ac.be/huisarts). Met 1170 deelnemers op 14 dagen tijd, zit dat heel goed. Maar... met 21 door arbeiders volledig ingevulde enquÍtes zijn de laaggeschoolden ondervertegenwoordigd. Bestaat daarvan een database die ik zou kunnen aankopen om een oproept tot deelname te mailen en welke zijn de financiŽle voorwaarden? Alvast dank
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Databse voor een beveiligingsbedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag ontvangen we een voorstel voor een database van volgende doelgroepen ( liefst een voorstel voor elke doelgroep apart) - Alle apothekers in BelgiŽ - alle krantenwinkels/boekhandelaars in BelgiŽ - Alle fietsen of bromfietswinkels in BelgiŽ - Alle opticiens in BelgiŽ
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Databases voor vastgoedmakelaar, Oost-Vlaanderen
Wij, als vastgoedmakelaar, hebben 2 handelspanden alsook 1 kapsalon te koop. Wij zijn dus op zoek naar aannemers, handelaars, investeerders voor de handelspanden en naar kappers, kappersscholen e.d. voor de kapsalon. Beschikken jullie over zo'n databases? Alvast bedankt.
Aankoop of huur van database
Waals Brabant
Database BelgiŽ
Wij zoeken een database met straatnamen van BelgiŽ, postcodes, gemeente enz... Graag een voorstel indien u daarover beschikt. Bedankt.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
B2C database voor immobiliŽnkantoor in Gent
Wij, een immobiliŽnkantoor dat gespecialiseerd is in residentieel vastgoed. Wij zouden graag beschikken over een databank met particulieren uit de betere klasse. Een database met de klanten/abonnees van De Standaard/Knack/Trends/... lijkt ons bv. interessant. Kan u daar voor zorgen? Met vriendelijke groet. Bedankt.

Database voor immobiliŽnkantoor

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Verrast door het aantal reacties."

"Zeer efficiŽnt om een vraag naar een groot aantal mogelijke leveranciers te sturen."

G. Kostka


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.