Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Database vishandel: Ontvang snel meerdere gratis offertesDatabase vishandel-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database van ziekenhuizen voor een farmaceutisch bedrijf, Oost-Vlaanderen
Wij zouden een database willen kopen/huren van alle ziekenhuizen in BelgiŽ. Deze database moet per ziekenhuis volgende info bevatten : Naam, adres, tel, aantal bedden, artsen die werkzaam zijn in kliniek per afdeling. Kan u mij hiervoor een offerte maken. Met vriendelijke groeten
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Aanvullen van huidig database
Database (access of excell format) met welbepaalde categorie opdeling (bistro, brasserie, catering, feestzaal, grootkeuken, hotel, OCMW centra, restaurant, rusthuizen, scholen, slager, taverne, traiteur, vishandel, ziekenhuizen). Tot nu toe werd dit allemaal manueel aangevuld in een database die we zelf hebben opgesteld, de bedoeling is dus dat we aan de hand van uw database dit werk kunnen gaan besparen en zo dus onze database kunnen gaan aanvullen. In eerste instantie enkel de contactgegevens van klanten gelegen in West- en Oost-Vlaanderen, eventueel (afhankelijk van prijs) gans BelgiŽ of een groot deel ervan. Budget: < 1.000 EUR. Alvast bedankt.

Database vishandel

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Aan de hand van de reacties op mijn aanvraag heb ik nieuwe contacten kunnen leggen. Waarvoor ..."

"Ik ben zeer tevreden over Bobex."

E. Van Wassenhove


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.