Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Database prijsofferte: Ontvang snel meerdere gratis offertesDatabase prijsofferte-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
adressenbestand voor een bedrijf in gentbrugge
Geachte, Om potentiŽle investeerders te bereiken zijn we op zoek naar adressen van personen die vermogend genoeg zijn om in onze nieuwbouw-vastgoedprojecten te investeren. Ook zouden we waarschijnlijk via email proberen, dat natuurlijk via jullie zal gaan. Het gaat om de regio Brugge (straal 15 ŗ 20km) en we willen de lijsten huren. Het moet om een strenge selectie gaan, we willen zo de topklasse bereiken. Is het mogelijk mij een offerte hieromtrent te bezorgen a.u.b. Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten.
Aankoop of huur van database
Limburg
Database met e-mailadressen
E-mailadressen die juist getrieerd zijn op aantal werknemers, bedrijfsactiviteit, verantwoordelijke persoon, lokatie voor B2B. Adressen in BelgiŽ, Noord Frankrijk en Duitsland (Ruhrgebied).
Adressenbestand
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Herentals
We zoeken ivm een reclamecampagne voor een immobiliŽn kantoor een databestand van de inwoners van regio Mechelen. De leeftijd +21, we zoeken vooral mensen die geÔnteresseerd zouden kunnen zijn in de aankoop van een huis of stuk bouwgrond.
Adressenbestand
West-Vlaanderen
Database kopen voor een renovatie bedrijf in Zwevegem.
Beste, wij zijn een bedrijf die aan gevelrenovatie doet (zandstralen,hydrofuse,ontvoegen en hervoegen,voegen van nieuwbouw) . Recent hebben we onze infrastructuur verder uitgebreid met de mogelijkheid om nu ook zandstralen toe te passen voor materialen in hout,metaal . Hierbij willen we in eerste instantie de volgende bedrijven aan te spreken:renovatiebedrijven,schildersbedrijven,meubelbedrijven,restaurateurs,oldtimerverkopers,carrosiers, bouwfirma's. Wij willen deze bedrijven bereiken via een zelf opgemaakte nieuwsbrief waarbij we onze nieuwe activiteit bespreken. Hierbij hebben we zeker het e-mail adres nodig .
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand voor een bedrijf in Antwerpen.
We wensen een database aan te kopen van :Schoonheidssalons, nagelstudio's, zonnecentra. Over gans belgiŽ en in alle landstalen. Met contactpersoon, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en mailadres. Bedankt voor de offerte.
Adressenbestand
Vlaams Brabant
Database huren voor een zelfstandige in Begijnendijk.
Ik wil graag een adressenbestand huren. De database bevat telefoonnummer, adres, geslacht en contactpersoon. Ik wil vooral particulieren met interesse voor financiŽle info. Bedankt voor de offerte!
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag adressenbestand van huisartsen voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik ben op zoek naar e-mailadressen van huisartsen in Vlaanderen. Omdat huisartsen niet makkelijk telefonisch te bereiken zijn. Graag een offerte.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Particulieren met aankoopintentie woning of appartement Antwerpen
Particulieren met aankoopintentie woning/ appartement in Groot Antwerpen: DG1: tweeverdieners met kids, 25-40j, sockl 3-5 DG2: beroepsactief, 30-50j, 3-6 soc klasse DG3: hogere sociale klasse, + 50j
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor opkomend bedrijf te Moorsele
Ik wil graag jongeren tussen 20 en 25 jaar bereiken als mogelijke werknemers voor mijn bedfrijf. Werkomschrijving: arbeidsbemiddeling
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database met emailadressen
Database met emailadressen van architecten en interieurarchitecten in Vlaanderen per postcode.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor bedrijf in Aartselaar
Graag offertes voor het huren of kopen van database. Mijn interesse gaat uit naar telefoonnummers en e-mailadressen van personeelsdirecteuren, HR managers en recruters.
Adressenbestand
Andere regio's
Huren database architecten en binnenhuisarchitecten Vlaanderen
Ik heb een e-mail-adressenbestand nodig van zoveel mogelijk architecten en binnenhuisarchitecten in Vlaanderen. Wij lanceren eind september een nieuw design radiatormerk en hadden graag de architecten hiervan op de hoogte gebracht. Zij mogen tevens replyen om een gratis brochure in de bus te krijgen.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database schilders, bouwbedrijven en schrijnwerkers
Ik ben op zoek naar e-mailadressen en andere contactgegevens van schilders, bouwbedrijven en schrijnwerkers.
Aankoop of huur van database
Limburg
Prijsofferte database van bedrijven Limburg, Vlaams Brabant en Antwerpen
Wij zijn een schoonmaakbedrijf en zijn op zoek naar contactgegevens van algemene bedrijven. De regio betreft hoofdzakelijk Limburg, maar ook Antwerpen en Vlaams Brabant. Of ik de database zal huren of kopen is afhankelijk van de kostprijs.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Aanvraag database vrije beroepen
Wij willen graag een database verkrijgen met gegevens van alle vrije beroepen ( advocaten, dokters, chirurgen,kinesitherapeuten,apothekers,...), boekhouders, deurwaarders, consulting bureaus. Deze adressen zouden op een eenvoudige manier moeten kunnen verwerkt worden in Excel. We vroegen ons ook af of er een systeem op de markt bestaat waarbij we jaarlijks een update kunnen krijgen van deze bestanden.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aankoop database kantoorvakhandel in Nederland
Wij wensen een database van kantvoorvakhandel in Nederland aan te kopen, e-mailadressen moeten er zeker bij vermeld zijn.
Aankoop of huur van database
Limburg
Aankoop of huren van database
Wij zijn actief in de financiŽle sector, en zijn op zoek naar een database van jongeren tussen de 18 en 28 jaar die een vaste job hebben. Het is onze bedoeling om een prospectie uit te voeren voor pensioensparen. We hebben voornamelijk de adressen en de gsm-nummers van de jongeren nodig, en dit aanvankelijk enkel voor de regio limburg. Als blijkt dat de database ons vruchten afwerpt, zullen wij ook interesse tonen in gegevens van andere regio's binnen Vlaanderen. Alvast bedankt voor uw reactie.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Prijsofferte database voor immobiliŽnkantoor
Wij zijn een immobiliŽnkantoor en zijn in het kader van een prospectie op zoek naar een database. Meer bepaald zoeken we naar eigenaars/verhuurders van woningen in gemeenten te West- en Oost-Vlaanderen. We zijn geÔnteresseerd in de NAW-gegevens, telefoon, E-mail en eventueel geboortedatum. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Aankoop of huur van database
Limburg
Prijsofferte database automobilisten
Wij zijn een adviesbureau te Maaseik en zijn voor onze klanten op zoek naar een uitgebreide database van particulieren, meerbepaald van automobilisten. We zijn geÔnteresseerd in de NAW-gegevens, telefoon, E-mail, taalcode en geslacht. Graag uw prijsofferte.
Aankoop of huur van database
Limburg
Prijsofferte huren database van verzekeringsmakelaars
Wij zijn een adviesbureau op vlak van marketing en zijn voor onze klanten op zoek naar een uitgebreide database van verzekeringsmakelaars die ook beleggingen doen. We zijn geÔnteresseerd in de NAW-gegevens, telefoon, E-mail, taalcode en geslacht. We wensen de database te huren. Graag uw prijsofferte.
Aankoop of huur van database
Limburg
Prijsofferte database kinesitherapeuten
Wij zijn een adviesbureau op vlak van marketing en zijn voor onze klanten op zoek naar een uitgebreide database van kinesitherapeuten (fysiotherapeuten). Dit mogen zowel zelfstandigen zijn als personen werkzaam in instellingen. We wensen de database te huren. Graag uw prijsofferte.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Database voor uitgeverij van krant - dringend nodig
Wij zijn een uitgeverij van een krant, en wensen een DM bestand uit te sturen naar particulieren over onze website. Hiervoor zijn we op zoek naar een database van privť-personen. Wat ons vooral interesseert zijn de NAW-gegevens, de taalcode en het geslacht. We hebben de databank dringend nodig. Is het mogelijk om snel uw prijsofferte door te sturen? Bedankt.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database van huisartsen voor softwarebedrijf
Wij zijn een softwarebedrijf, en in het kader van onze bedrijfsuitvoering zijn wij op zoek naar de adressen van de Belgische huisartsen (in totaal ongeveer 13.000). Is het mogelijk om ons hierbij te helpen en een offerte op te stellen? Alvast bedankt.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Nederlands bedrijf zoekt database van Belgische bedrijven
Wij zijn een Nederlands bedrijf en wij zouden graag databases kopen van bedrijven in BelgiŽ. Het e-mail adres is het belangrijkste gegeven dat we steeds nodig hebben. Bedankt voor uw offerte.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Cafťs in BelgiŽ, prijs databank
Wij zijn dringend op zoek naar een database van cafťs in BelgiŽ Zou u ons hiervoor een kostprijs kunnen sturen aub. -1 offerte met enkel emailadressen -1 offerte met postadres (met en zonder contactpersoon) Op welk criteria kunnen we de database nog verder verdelen? (mocht de database te groot zijn)

Database prijsofferte

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een enorm handige tool, zeker voor mensen die niet weten waar ze moeten beginnen zoeke..."

"We hebben een oplossing gevonden dankzij een gouden tip van een Bobex leverancier. Ook hiervoor..."

R. D'Hondt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.