Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Database communicanten 2012: Ontvang snel meerdere gratis offertesDatabase communicanten 2012-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Antwerpen

Beste, Ik zou graag de contactgegevens aankopen van: - mensen die sinds september bevallen zijn -mensen met interesse in verzorgingsproducten Regio Antwerpen. Dit voor een mailingcampagne. Puur B2C adressen. Kan u mij bereiken voor een mooie offerte. Dank u.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database aankoop voor een bedrijf in Kontich
Ik ben op zoek naar gegevens van installateurs van elektrische installaties in Vlaanderen. Graag een vrijblijvende offerte. Enkel Nederlandstalige bedrijven aub. Wijzelf zijn een controleorganisme die zich bezighoud met de keuring van de installaties.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database huren voor een bedrijf in Bornem
We zijn een bedrijf actief in medische voeding. we zijn op zoek naar een database van alle kinesist therapeuten in BelgiŽ , zowel Franstalig als Nederlandstalig. Graag hadden we ook onderscheid gemaakt qua grootte van de praktijk.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Evergem
wij zijn een bedrijf die alle bedrijfsnamen(optioneel) en e-mailadressen nodig heeft van bedrijven in volgende branches: wellness centra, sauna (privť, publiek, gay), beauty salons, massage salons en spa's (geen installateurs!)
Aankoop of huur van database
Brussel
Database huren voor een beveiligingsfirma in Brussel
We zijn een bedrijf gespicaliseerd in alarmsystemen. We zouden graag voor onze klantenlijst uit te breiden een database huren. We zijn voornamelijk geintreseerd in eigenaars van huizen, appartementen of mensen die huizen of appartementen huren. Onze doelgroep is van 25-55 jaar. Graag extra aandacht voor eigenaars van villa's.
Aankoop of huur van database
Henegouwen
Database voor electro handelszaak in Henegouwen
Wij zouden graag willen nakijken of het voordelig is om via een database onze folder en promo's door te mailen. Er is nog geen beslissing genomen of we de database huren of kopen, dus gelieve met beide mogelijkheden rekening te houden in uw offerte's.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database eerste en/of plechtige communicant 2012 voor juwelierszaak in Oost-Vlaanderen
Adressenbestand van Vlaamssprekende gezinnen met een eerste en/of plechtige communicant in 2012, eventueel aangevuld met e-mailadres. Oost- Vlaanderen regio Gent - Eeklo. Bedankt.

Database communicanten 2012

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is de eerste keer dat wij met Bobex.be in contact kwamen en het resultaat is positief uitge..."

E. Lieckens

"Ben tevreden van bobex. Een aanrader."

I. Verhelst


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.