Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Database b2b: Ontvang snel meerdere gratis offertesDatabase b2b-adressenbestand

Ontvang nu meerdere offertes: AdressenbestandOfferte aanvragen-adressenbestand

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Roeselare
We zijn actief in beveiliging. Alarmsystemen en camera's. ms en camera's. We zijn op zoek naar zowel een b2b als een b2c database. Dit voor huiseigenaars en bedrijven, ook kmo's en zelfstandige in Oost en West-Vlaanderen. Dit is voornamelijk voor een mailingsactie.
Adressenbestand
Antwerpen
Database voor een bedrijf te regio Puurs
We wensen een adrsssenbestand, te kopen/huren hangt van de prijs. Liefst contactgegeven van de zaakvoerder en of de manager. Voor gegevens Denemaken, Nederland, Duitsland en Belgie.
Adressenbestand
Limburg
Adressenbestand voor een bedrijf in Hasselt
Specifieke sectoren: architecten, bouwbedrijven, schilders, schildersbedrijven, scholen, ziekenhuizen, rusthuizen, ... Er bestaat de mogelijkheid dat er nog een of twee sectoren bijkomen later. Dit mag een nationale database zijn, dus zowel , Franstalig als Nederlandstalig. Graag bij de aankoopofferte van de database ook de verdere informatie over hoe deze database tot stand word gebracht en wat de precieze oprijs zou zijn als we hier bepaalde sectoren aan wensen toe te voegen.
Adressenbestand
West-Vlaanderen
Adressenbestand huren voor een Immobiliënkantoor in Harelbeke
Ik hou een immobiliënkantoor open en wens graag een nieuwsbrief te versturen. Deze zou moeten worden opgestuurd naar zoveel mogelijk particulieren in de regio Kortrijk. Later wil ik eventueel ook overgaan naar een database van vennootschappen.
Adressenbestand
Limburg
Adressenbestand aankopen voor een bedrijf in Genk
We zijn op dit moment bezig met enkele nieuwe projecten die interessant kunnen zijn voor creatieve bedrijven. Dan denk ik vooral aan fotografen, webdesigners, interieur architecten, binnenhuisarchitecten ,schrijnwerkers, mensen actief in decoratie enz... Dit mogen zowel Kmo's als kleinere bedrijven zijn. Graag over heel België; zowel Franstalig als Nederlandstalig.
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand voor een bedrijf in Hove
We zijn actief in professionele geurtoepassingen. Hiervoor zouden we graag Nederlandstalige bedrijven contacteren over heem Vlaanderen. We zijn vooral geïnteresseerd in privé-klinieken, artsen en tandartspraktijken, vervuilende industrie, advocaten bureaus enz..... Graag een offerte voor zowel aankoop als huur. Kunt u ook verdere informatie op sturen voor eventueel provinciale adressenbestanden? Dank u.
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand voor een webdesigner in Wilrijk
We zouden graag een aderessenbestand huren of kopen voor een uitbreiding van ons klantenbestand.
Adressenbestand
West-Vlaanderen
Aderessenbestand van aannemers voor bedrijf in West-Vlaanderen
Ik wenseen adressenbestand van aannemers uit alle sectoren (bouw) van West-en Oost-Vlaanderen. Graag ook meer informatie over het verschil tussen huren en kopen.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag adressenbestand van interieurarchitecten voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Wij zijn een bedrijf die met grasaarde werkt. We zouden ons graag kenbaar willen maken. Graag een offerte van adressen van interieurarchitecten. De database moet bedrijfsnamen bevatten, adressen, mailadressen en het sector. Vriendelijk bedankt.
Aankoop of huur van database
Luik
Base de données pour prospection
Nous recherchons une base de données d'entreprise de toute taille pour prospection par téléphone ou email. Nous commercialisons des produits promotionnels.
Adressenbestand
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag database voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
We wensen een database aan te kopen van B2B. Graag een offerte te ontvangen van enkele leveranciers.

Database b2b

Een adressenbestand bemachtigen is een hele klus. U wilt natuurlijk genoeg prospects bereiken op een beperkte tijd. Maar hoe krijg je de juiste gegevens in een database zonder daar te veel geld voor te moeten neertellen. Wie een database zoekt kan lang blijven zoeken. Een zakelijke database met e-mailadressen van de marketingafdeling, een algemene B2B-database, een database met gegevens over recente bouwaanvragen of een bepaalde selectie van overheidsbedrijven. Er is heel wat mogelijk op het gebied van segmentatie.

Het effect verhogen van uw e-mailings met een goede email-databank zal een enorm effect hebben op uw verkoopscijfers. Een mailingbestand met adressen van managers geeft vaak een enorme boost maar vele databases zijn al lang niet meer up to date. Blijven uitsturen naar oude e-mailadressen zal niets opbengen. Wie wil prospecteren op een bepaald niveau moet over de juiste adressen beschikken.

Voor een call center is een gedetailleerde lijst met contactegegevens van verschillende prospects van belang. Cald calling is enkel mogelijk met een actuele en juiste lijst van gegevens. Alles hangt natuurlijk af van wat voor mensen je wilt bereiken. Omschrijf daarom goed naar wat voor gegevens je op zoek bent.

Afhankelijk van de kost per duizend emailadressen, adressen, telefoonnummers,... zal een goede database een aanwinst zijn voor uw bedrijf. Maar hoe vind je die goede database? Vul onze vragenlijst in en ontdek de voordelen van een uitgebreide adressendatabase voor uw bedrijf.Offerte aanvragen-adressenbestand
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden omdat men op die manier in contact komt met aannemers die men in eerste instantie zelf..."

M. De Dene

"Ging vlotter dan ik verwachtte"

G. Legein


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.