Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Databank prijsopgave: Ontvang snel meerdere gratis offertesDatabank prijsopgave-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aankoop of huren van een database voor een bedrijf
Wij zijn een garage die doet aan autohandel. We zouden reclame willen maken voor deze autohandel. Dit zou voornamelijk zijn in de omgeving Oost-Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Database voor een bedrijf te Overijse
Wij willen graag een offerte voor een database met KMO's. De bedoeling is dat wij contacten leggen met de KMO's en kijken of we ze kunnen helpen met management in het bedrijf. Het zal voornamelijk in Vlaanderen zijn.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Database te Tielt-Winge
Wij zijn opzoek naar een database met retailers. De bedoeling is dat wij met deze database ons bedrijf bekend maken. Dit zou gebeuren in de regio Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database te Antwerpen
De doelgroep is mensen in horeca. Het doel is om het bedrijf bekend te maken. Wij hebben een opdracht gekregen van een vleeshandelaar om mensen voor te stellen aan de producten. Provincie: Limburg en Antwerpen.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Aankoop of huren van database te Zottegem
Wij zouden graag een lijst van kandidaat bouwers of verbouwers of geÔnteresseerden in energiezuinig bouwen, met focus op zonnepanelen of andere energiezuinige technieken willen ontvangen. De bedoeling is dat wij een mailing willen doorsturen om hun op de hoogte te brengen van onze manier van werken. Het bedrijf is gelegen in de regio: Oost- en West-Vlaanderen, maar we werken in heel BelgiŽ.
Aankoop of huur van database
Limburg
Aankoop van een database te Genk
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het aankopen van een database. Het gaat om zowel bedrijven als gezinnen. Het doel van de database is dat ze een bezoek brengen aan de Openweg museum. Dit is vooral in Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Aankoop van een database te Kortrijk
Wij zijn een bedrijf actief in de informatica. We willen een database aankopen met als doelgroep kleine KMO's. Het doel van de database is een mailing uitsturen. Dit is dan in de regio Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aankoop van een database te Bornem
De doelgroep van onze campagne is voornamelijk interieurarchitecten/architecten. Dit is voor een mailcampagne. In de regio's: Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams Brabant.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Huur van een database te Kontich
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het huren van een database. Deze database moet voornamelijk gaan om personen met een voertuig. Op onze website kunnen ze hun voertuig invoeren en kijken hoeveel deze waard is en verkopen. We zullen nu tijdelijk beginnen met Vlaanderen en daarna uitbreiden naar heel BelgiŽ.
Aankoop of huur van database
Limburg
Database voor een zaak te Hasselt
Ik zoek een database (b2b) voor het bedrijf. We werken voor groothandelaars, wij rijden goederen uit in steden, ook verwerking goederen, opslagruimtes. We willen prospectie doen, te Belgie. We zitten in Antwerpen, Hasselt, Gent, Brugge, Leuven,...
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Huur of aankoop van een database voor een bedrijf in Antwerpen
We zijn actief als groothandel van meubelen, decoratie en interieur. We zoeken een offerte voor winkeliers die decoratie, en interieur voor hun winkels wensen aan te kopen, hotels, binnenhuisarchitecten. We zijn momenteel vooral actief in de Nederland, Spanje en ItaliŽ. Voor BelgiŽ zoeken we momenteel geen database.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aankoop van database te Merksem
Wij zijn een bedrijf dat kassasystemen verkoopt. Onze doelgroep is hierdoor de horeca en retailers. Het doel is om de klanten te bereiken en onze product voor te stellen. Dit zou vooral gaan om de regio Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aankoop van database te Mechelen
De doelgroep van de het campagne zijn kleine bedrijven die geen marketingafdeling. De bedoeling is dat er mails worden verstuurd naar die doelgroep. Het gaat om de volgende regio's: Mechelen, Leuven en Haacht.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database provincie en stad
Ik ben op zoek naar een database voor de regio West-Vlaanderen of een bepaalde stad in West-Vlaanderen, om zelf telefonische prospectie te doen. Bedankt voor uw offerte indien mogelijk voor de provincie, en ook voor ťťn stad.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Particulieren uit Vlaanderen
Beste, ik zou graag de prijs ontvangen voor een database met particulieren uit Vlaanderen die geboren zijn tussen 1957 en 1973 en een minimum netto-inkomen hebben van 2500 euro.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aankoop van een database voor een bedrijf in Deurne
In het kader van prospectie voor ons facilitair meetinstrument in de regio Vlaanderen en Brussel, zijn wij op zoek naar een databank. Doelgroep: managers binnen het vakgebied Facility Management, verantwoordelijken Infrastructuur, gebouwenbeheerders die zich situeren in kantooromgevingen (min. 100 werkplaatsen), hotels & ziekenhuizen. Graag een prijsindicatie die ze kunnen opnemen in hun businessplan. Reageren kan via vermeld mailadres. Bedankt.
Aankoop of huur van database
Limburg
Database voor een bedrijf in Maasmechelen
ik heb een bouwbedrijf gespecialiseerd in grond en funderingswerken . Ik wens graag een database van alle particulieren in Limburg die een huis bezitten of ,indien mogelijk, een database van mensen die een bouwvergunning hebben aangevraagd in Limburg. Graag aparte offertes voor huur en aankoop.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Lokeren
Wij willen alle aannemers bereiken die iets te maken hebben met koeltechnieken, zoals warmtepompen, arico's, boilers, ventilatoren,... Daarnaast zijn architecten en installateurs interessant.
Adressenbestand
Vlaams Brabant
Adressenbestand aankopen voor een telecombedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een database. We hadden die graag B2B en B2C willen ontvangen. Met contactpersoon, adres en telefoonnummer. Alvast bedankt voor de offerte!
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een workshop, Oost-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een database van bedrijven waar ik mijn workshop "zakkelijke etiquette" kan geven. Ik denk hierbij vooral aan middegrote en grote bedrijven maar er kunnen eventueel ook kleienre bedrijven tussenzitten. Gelieve een ruime offerte op te maken met voldoende informatie, dank u.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Database van tandartsen BelgiŽ voor medisch bedrijf in Vlaams Brabant
Graag hadden we offertes ontvangen voor het aanleveren van adressenbestanden voor tandartsen in BelgiŽ, zowel walloniŽ als Vlaanderen. Ook zou deze databestand regionaal gebonden moeten zijn, bvb alle tandartsen in Antwerpen. Eventueel verschillende mogelijkheden van eenmalige aankoop/jaarcontract met updates. En eventuele aankoop per provincie. alvast bedankt!
Aankoop of huur van database
Geen regioAankoop database voor beginnende onderneming
Klant heeft in Turkije een investeringsbureau opgericht en is nu van plan zijn bedrijf ook in BelgiŽ op te starten. Hij is nu op zoek naar een database van zowel particulieren als bedrijven.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database van transportbedrijven voor hygiŽne bedrijf in West-Vlaanderen
Sample actie; Gefilterde database (transportbedrijven), liefst met de mogelijk dat bedrijf de samples rechtstreeks kan doorsturen of een goede samenwerking heeft met een DHL e.d.
Adressenbestand
Antwerpen
Offerteaanvraag adressenbestand voor een bedrijf in Berlaar.
Ik wens graag een adressenbestand te huren van particulieren. Het liefst email adressen om mijn website te promoten.
Aankoop of huur van database
Limburg
B2C en B2B database voor bedrijf in Limburg
Wij zijn op zoek naar: 1. particulieren met een netto-inkomen van meer dan Ä5.000, de particulieren moeten zich bevinden in een straal van 20km van Sint-Truiden. 2. Tweede doelgroep zijn zelfstandigen/ zaakvoerders / eigenaars ook binnen een straal van 20km van Sint-Truiden. Bedankt.

Databank prijsopgave

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel tevreden! Niettegenstaande ik (deze keer) geen beroep deed op ťťn van de aanbieding..."

"Ik werd meteen na mijn online aanvraag door jullie gecontacteerd, wat ik heel positief vond. Dr..."

K. taes


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.