Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Databank: Ontvang snel meerdere gratis offertesDatabank-bedrijfssoftware (erp)

Ontvang nu meerdere offertes: Bedrijfssoftware (ERP)Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Bedrijfssoftware
Ik ben op zoek naar een software voor het beheren van klanten, opmaken van offertes en facturatie. Tweede fase: integreren naar nog te bouwen webshop alsook uitbreiden naar planning/vooraadbeheer alsook boekhouding. Mits 'kant-en-klare' oplossing beschikbaar is een offerte welkom. Anders best contacteren voor een afspraak bij ons ter plaatse om de wensen te bespreken. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een drukker gelegen in West-Vlaanderen. Graag een prijsopgave of afspraak. Reageren kan via e-mail of telefoon. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Aanmaken van een databank
Wij zijn een tradingbedrijf en constant op zoek naar de juiste machines voor mijnen en andere projecten in Afrika. Tot nu toe houden wij alles in gewone mappen bij en passen wij handmatig de offertes aan in word, wat daarna in PDF-formaat geconverteerd word. Wij zijn sterk groeiend en deze manier van werken is te omslachtig waardoor wij veel onnodige handelingen keer op keer weer moeten uitvoeren. Er moet een systeem bestaan waar wij de machine makkelijk kunnen zoeken, 1 maal in het systeem zetten en waar er een automatisch pdf-file van gemaakt kan worden in de juiste taal. Ook het opvolgen van offerte op een geautomatiseerde manier zou een extra hulpmiddel kunnen betekenen. Bobex kwaliteitscontrole, op 05/11/2008: De klant bevindt zich in de regio Antwerpen (2980). Hij maakt gebruik van de besturingsprogramma's Windows XP en Windows Vista. De klant wenst dus een eenvoudig te gebruiken databank, die aan zijn behoefte voldoet.

Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over de Bobex-diensten. Ik vind het een handige manier en het kost mij min..."

"Zeer vlotte dienst! snel een aantal interessante offertes ontvangen. Uiteindelijk ook een lever..."

P. Steemans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.