Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Dakwerker: Ontvang snel meerdere gratis offertesDakwerker-dakwerken

Ontvang nu meerdere offertes: DakwerkenOfferte aanvragen-dakwerken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Sint-Niklaas
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met leien en onderdak, opp. +80m², bouwjaar huis 1971.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie in Meise voor hellend dak
Als eigenaar van een vrijstaande woning met onderdak zoeken we dakisolatie. De woning is van 1983 en het heeft een hellend dak. De zolder is toegankelijk.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Sint-Lievens-Houtem
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. rond de 100m², huis van 1964-68.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Wakkerzeel
Wij wonen in een open bebouwing met een plat dak. De rand van het dak is met hout gedaan en die is losgekomen. Wij zouden dit willen aanpassen. De grootte van het gehele dak is 140 m².
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker gezocht in Deinze
Wij hadden graag een offerte gekregen wat de kostprijs zou zijn om onze dakgoot te vernieuwen , het is een alleenstaande woning en ruw geschat zou het 50 lopende meter , met 4 afvoerbuizen , en alles ,wat erbij komt , zoals bochten ,uitzettingsvoegen enz... Wij hadden graag een prijs gekregen , wat deze ons zou kosten indien jullie deze zouden vernieuwen. Kan u mij bereiken voor een afspraak ? Mvg,
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Kortrijk
Ik wens dakwerken voor onze privewoning. Plat dak met roofing nu, graag nieuwe roofing op, rond de 30m², bouwjaar 1978.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Schoten
Ik wens dakwerken voor mijn prive. Hellend dak met dakpannen en één velux, graag een volledig nieuw dak en een extra velux, opp?. +60m², bouwjaar 1920.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Hoboken
Ik wens dakwerker voor mijn zoon zijn prive. Er was waterschade graag repareren en terwijl isoleren en controle van pannen en balken. Hellend dak met dakpannen nu, opp. 55m². Rijhuis van rond 1950.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Wilskerke
Ik wens dakwerken voor mijn privewoning. Graag nieuwe dakgoten +40 lopende meter goot, huis van jaren 80. Nu zijn ze van zink, hellend leien dak.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Aarschot
Soort oplossing: Dakpannen Oppervlakte dak: grondoppervlakte huis is 11 x 6, hellend dak van 45° met 2 dakkappellen Omschrijving opdracht: Beste, Wij renoveren momenteel een rijhuis uit de jaren 60' in. We zijn op zoek naar een dakwerker die dit najaar (bij voorkeur in september/oktober, om waterschade te vermijden) beschikbaar is om het dak te renoveren: vervangen dampscherm, panlatten en daklatten + dichten aan de schoorstenen, indien mogelijk ook isolatie en nieuwe dakpannen. Kunnen wij hiervoor op jullie beroep doen? is het mogelijk om een keertje langs te komen om een vrijblijvende offerte op te stellen (bij voorkeur op een woensdag of zaterdag)?
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Zoersel
Ik wens dakwerken voor mijn privewoning. Nieuwe dakpannen, pannenlatten, moeten gebeuren, opp. 170m², tijdstip is te bespreken. Bouwjaar 1992.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning
Ik ben eigenaar van deze woning. Wil graag het hellend dak laten herstellen. Het dak is versleten en moet vervangen worden. De precieze oppervlakte moet worden opgemeten maar ik schat dat het rond de 110m2 is.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor de regio Gingelom
Ik wens het dak van mijn prive te renoveren. Dakbedekking vervangen, hellend dak met keramische pannen nu. Ook isoleren via binnenkant mag ook. Opp. 84m².
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken in de regio Waarbeke
Ik wens een volledig nieuw dak voor mijn prive. Hellend dak met dakpannen, andere kant leien (in asbest). Opp. 157m², nieuw dak moet met dakpannen, isolatie, onderdak en nieuwe dakgoten en 5 veluxen. Werken nog voor dit jaar.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie privéwonig uit de jaren 50
We wensen ons dak te laten isoleren van onze privéwonig uit de jaren 50. Het gaat om een dak van 50m2 en netto 30m2 isolatie en er zijn geen Veluxen of dakkapel. Wij willen de ruimte gebruiken als zolder. Hellend dak met pannen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken in de regio Hemiksem
Ik wens dakwerken voor mijn woning. Rijwoning. Het is een plat dak met roefing, dit wil ik vervangen en terwijl ook isoleren. Opp. 6m op 9m groot.
Dakwerken
Limburg
Dakisolatie en dakwerker gezocht in Bilzen
Het gaat over 2 huizen die ik bezit. Waarvan de daken moeten geïsoleerd worden. Mits er geen onderdak is , wil ik beroep doen op een dakwerker. Kan u mij bellen op de gsm voor het uitwerken van een mooie offerte na plaatsbezoek.
Dakisolatie
Antwerpen
Plat dak te isoleren in Antwerpen
Beste, Wij zijn opzoek naar offertes voor dakisolatie.Onze rijwoning is van midden de jaren 60. Het is 6,5m op een 8,5m plat met een schouw aan de zijkant. We hebben nu zwarte roofing met kiezels liggen. Kan u mij contacteren voor een offerte te maken met plaatsbezoek. Als ik niet direct mij telefoon opneem laat zeker een bericht achter zodat ik kan terugbellen
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Blankenberge
Ik ben eigenaar van een rijwoning en zoek dakisolatie. Het dak zelf is van 1972 en voorzien van een onderdak. Onze gevel is ongeveer 6,20m in de breedte. Kan u ons contacteren voor een afspraak en het uitwerken van een mooie offerte voor dakisolatie
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning te Wichelen
Beste, We zijn eigenaar van de woning en opzoek naar offertes voor dakisolatie. Het dak is van 1981. De woning is vrijstaand. Er is reeds gedeeltelijk geïsoleerd maar het andere deel van het dak niet. Deze ruimte zo een 50m² zijn. Er is sowieso een onderdak aanwezig. Hiermee vraag ik u vriendelijk mij te contacteren voor een afspraak. Eventueel kan deze plaatsvinden na het bouwverlof. Mvg, Mr De Kuyper
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Lichtervelde
Huidige dakbekleding is golfplaten. Deze liggen er al 50 jaar open. NU wens ik door een dakwerker, snelbouwpanen. Onderdak zal ook vervangen moeten komen en ook isolatie plaatsen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Reet
Ik zoek een offerte voor een dakwerker. Dit gaat over een dakpannen dak waarvan ik via de buitenkant dakisolatie wens te plaatsen, slaapkamers liggen net onder het dak en zijn afgewerkt waardoor isolatie via deze weg niet mogelijk is. Ook wens ik eventueel dakbekleding te vervangen en een onderdak te voorzien. Woning van de jaren 50/60. Oppervlakte is niet gekend en zal ter plaatsen bekeken moeten worden.
Dakwerken
Antwerpen
Reparatie dak Lapscheure
Offerte voor reparatie dak Lapscheure - 80m2
Dakwerken
Limburg
Bedrijf uit Alken is op zoek naar een dakwerker.
Het dak werd in verleden geplaatst door een dakwerker die helaas in faling is gegaan en daardoor is mijn garantie verdwenen. Daarom moet ik o zoek naar een nieuw iemand om mijn dak te inspecteren en zonodig te herstellen of te vervangen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Particulier uit Zichem is op zoek naar een dakwerker
Beste, ik heb pvc dakgoten en zou graag een herstelling laten uitvoeren nl er is een hoek stuk. Doen jullie dit? mvg

Dakwerker

  • Hoe groot het dak ?
  • Plat dak ? Hellend ?
  • Herstellen of nieuwdak ?


Offerte aanvragen-dakwerken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over Bobex en zal indien nodig opnieuw gebruik maken van hun diensten."

L. Lorenzetti

"Efficiënt en gemakkelijk. Ik ga er nog meer gebruik van maken !"


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.