Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Dakwerken: Ontvang snel meerdere gratis offertesDakwerken-dakwerken

Ontvang nu meerdere offertes: DakwerkenOfferte aanvragen-dakwerken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken te Ranst
Wij hebben een punt dak dat gerenoveerd moet worden. Wij gaan hiernaast een nieuwbouw zetten en daar zou een plat dak moeten gezet worden. Dus we zouden zo snel mogelijk aan de werken willen beginnen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Erpe
Dit is voor de woning van mijn zoon. Ik wens hier in combinatie met dakisolatie een nieuw onderdak te plaatsen en nieuwe dakpannen. Ongeveer 150mē. Houten balken nog in goede staat.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken te Adegem
Wij hebben een plat dak. Dit dak zouden wij graag later isoleren en hierna epdm op plaatsen in de plaats van roofing. Het dak is ongeveer 50 mē.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Wakkerzeel
Wij wonen in een open bebouwing met een plat dak. De rand van het dak is met hout gedaan en die is losgekomen. Wij zouden dit willen aanpassen. De grootte van het gehele dak is 140 mē.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Evergem
Ik wens dakwerken voor mijn prive. Frans dak met leien op nu , graag isoleren van buiten af, en nieuwe bedekking. Opp. rond de 100mē, vrijstaand huis van 1968.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Wetteren
Beste, Naar aanleiding van waterschade via een lek in het dak (combinatie slijtage lood en loskomend mos tijdens hevige regenval), zou ik graag een offerte ontvangen voor het reinigen/onderhoud en al dan niet de herstellingen. Welke info heeft unodig om dit te kunnen opstellen? Alvast bedankt
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor zowel het plaatsen van isolatie als dakwerken. Geen onderdak voorzien. Dak bestaande uit dakpannen met daaronder asbest. Ik wens nieuwe dakpannen te gebruiken. Dakconstructie is ook langs een kant doorbogen
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Antwerpen
Isolatie via een gedeelte dakterras en deel deel zolder. Er is onderdak voorzien maar ik wens deze volledig te vernieuw. Ook is hek sinds 32 jaar geleden geïsoleerd. Momenteel dakpannen maar deze wens ik te vervangen; Eventueel aluminium of eventueel dakplaten.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Diest
Afbreken en wegvoeren betondeksteen, isolatie plaatsen minstens 20 centimeter dikte 40 vierkante meter, dakbedekking boven isolatie, afwerken isolatie aan schouw, want schouw geeft uit op plat dak. Ook de woning naast mij, de woning van, mijn broer zal ook moetwne worden geïsoleerd.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Stabroek
Ik heb een woning gekocht te Stabroek en de bijbouw heeft een plat dak waar nieuwe roofing op moet komen (momenteel lek). Opp. 15mē. Daarnaast zou ik van jullie ook graag bekijken voor zijkant dak te bekleden. Bouwjaar huis 1970. Op lange termijn wil ik ook nieuwe dakpannen leggen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Rijkevorsel
Ik wens dakwerken voor mijn privewoning. Nu hellend dak met dakpannen op, er moeten nieuwe panlatten, dampfolie en daarna terug pannen er op. Halfopen bebouwing van 1956. Opp. is te bekijken.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Weerde
Vervanging garagedak, ą 25mē, afbraak oude dakvloer met bitumenlaag en vervangen door nieuw materiaal. De huidige buitenlaag is roofing maar hier is een enorm lek in geweest.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een appartement in de Panne
Dit is een roofing plat dak. Ik ben hiervan mede-eiegnaar. We hebben een schimmel probleem door de muren die waarschijnlijk door een lek in het dak. Geen idee van oppervlakte
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Aarschot
Soort oplossing: Dakpannen Oppervlakte dak: grondoppervlakte huis is 11 x 6, hellend dak van 45° met 2 dakkappellen Omschrijving opdracht: Beste, Wij renoveren momenteel een rijhuis uit de jaren 60' in. We zijn op zoek naar een dakwerker die dit najaar (bij voorkeur in september/oktober, om waterschade te vermijden) beschikbaar is om het dak te renoveren: vervangen dampscherm, panlatten en daklatten + dichten aan de schoorstenen, indien mogelijk ook isolatie en nieuwe dakpannen. Kunnen wij hiervoor op jullie beroep doen? is het mogelijk om een keertje langs te komen om een vrijblijvende offerte op te stellen (bij voorkeur op een woensdag of zaterdag)?
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Retie
Ik wil dakwerken laten doen voor mijn privewoning. Nu hellend dak met dakpannen zonder velux, nieuwe pannen(panmotief), ook isoleren en kijken of de kepers goed zijn. Vrijstaand huis van rond 1950, opp. 115mē.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Diepenbeek
We hebben in het verleden een lek in het dak gehad, meer bepaald aan de veluxramen. De dakwerkers hebben reeds nieuwe dakramen geplaatst. Nu merken we in het slaapkamer nog altijd problemen vandaar dat we dit wensen na te kijken. Vooral problemen bovenaan de muren in een bungalowwoning.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Brugge
Ik zou dakwerken wensen voor mijn privewoning. Zowel nieuwe dakpannen en isoleren zijn nodig, hellend dak met dakpannen en 3 veluxen, opp. 80mē, rijhuis van 1953.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor de regio Houthalen
Ik wens dakwerken voor mijn prive. Nu hellend dak met leien, ik wens een volledig nieuw pannendak, opp. 90mē, bouwjaar 1965, nog voor de winter te doen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Kapellen op den bos
Dit is een vrijstaande bungalowwoning met een volwaardige zolder. 120mē vermoedelijk. Leien dak. Ik wens een offerte voor het vervangen van het dak en plaatsen van isoaltie.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Dilbeek
We hebben in februari ons dak laten vernieuwen. De werken zijn echter niet uitgevoerd worden zoals het zou moeten. Daarom zoeken we nu een offerte om dit dak volledig in orde te brengen. Het gaat over een driehoekdak van ruwweg zo'n 165mē. Als voorbeeld van enkele problemen: Momenteel zijn hier zijn maar twee aflopen geplaatst in plaats van de vier aflopen die aangeduid stonden op het bouwplan. Nu merken we hier problemen van door de felle regen. Ook merken we dat op de tussenbouw niet veranderd is. Dit is een oudere constructie die verhoogt en vernieuwt moest worden maar dit is dus niet gebeurd.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Antwerpen
Ik wens dakwerken voor mijn privewoning(rijhuis). Een puntdak, waarschijnlijk nieuwe kepers, en ook de goten. En plaatsen van 8 tal veluxen, ook nieuwe dakbedekking. Opp. zeker 60mē, hellend dak met dakpannen nu van 1905.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Ruisbroek
Ik wens dakwerken voor mijn privewoning. Men moet dakpannen vervangen en ook isoleren (ook nieuw dakraam), hellend dak met dakpannen en dakkapel. Bouwjaar 1956, opp. rond de 40mē. Voor rond september/oktober.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Aanvraag Dakwerken te Oostende
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakwerken. Wij hebben een hellend dak met leien en wij wensen de leien te vervangen en het dak te isoleren. Wij zijn eigenaars van deze woning en ons dak meet +/- 120mē in oppervlak. Indien mogelijk wensen wij deze ook te laten herschilderen.
Dakwerken
Limburg
Aanvraag Dakwerken te Neerpelt
wij zoeken offertes voor dakwerken. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, maar kennen de grootte niet precies. Wij wensen de zink te vervangen, alsook de dakgoot (langs de voorkant van onze woning).
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Dakwerken te Gent
Graag ontvangen wij offertes voor dakwerken. Wij hebben een hellend dak met leien (wij kennen de grootte niet precies). Wij hebben een gat in onze dakgoot en wij wensen deze te laten herstellen. Wij zijn eigenaars van de woning.

Dakwerken

  • Hoe groot het dak ?
  • Plat dak ? Hellend ?
  • Herstellen of nieuwdak ?


Offerte aanvragen-dakwerken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Werking ging snel en goed met goede respons van de bedrijven"

E. Bollen

"Goede service, veel mogelijkheden tot kiezen."

P. Kouwer


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.