Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Dakwerken: Ontvang snel meerdere gratis offertesDakwerken-dakwerken

Ontvang nu meerdere offertes: DakwerkenOfferte aanvragen-dakwerken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken te Brugge
Wij willen het dak van onze bijhuisje vernieuwen. Het zou een nieuwe houtenwerk en isolatie moeten zijn. De grootte is ongeveer 10 meter lang en 2 meter breed.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken te Duffel
Van onze dak is ongeveer 3/4 van het houtwerk versleten. Wij zouden dit en een nieuwe onderdak willen plaatsen. Het dak is ongeveer 300 mē groot.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Dakwerken te Gent
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakwerken. Wij zijn eigenaars van een woning en hebben een hellend dak. Ons dak meet +/- 25mē in oppervlak, en wij wensen de dakgoot te laten herstellen (vermoedelijk lek in de dakgoot).
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken te Harelbeke
Wij zoeken een offerte voor herstellen van een bestaand dak. Het dak is ongeveer 50-70 mē. Is bekleed met dakpannen en is ongeveer 20 jaar geleden vernieuwd geweest.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Aanvraag Dakwerken te Harelbeke
Wij zijn op zoen naar offertes voor dakwerken. Wij hebben een plat dak dat +/- 70mē in oppervlak meet. Wij wensen de zinklaag op het dak te laten vervangen. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Kortrijk
Ik wens dakwerken voor mijn privewoning(bjbouw). Plat dak met roofing op, graag isolatie op en nieuwe roofing/epdm op. Opp. +55mē, bouwjaar voor 1950.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Dilbeek
De ruwbouw fase is recent begonnen. Ik zal een plat dak hebben . We weten nog niet of we roofing of epdm zullen plaatsen. Dit laten we over aan uw advies. +- 200mē met een 5-tal lichtkoepel. Doorvoeren voor drie aardgasketels, 3 keer ventilatie en drie dookluchtrokers. Dit is een project van drie woning.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor de regio Hasselt
Ik wens dakwerken voor mijn prive. Graag een dak dat voor de volgende jaren lekvrij zou zijn. Eventueel ook nog 2 garages met platdak, nu roofing op, opp. +20mē ongeveer. Huis van 1973.
Dakwerken
Antwerpen
Vervanging van een dak in Mechelen
Geachte, Momenteel ben ik bezig met de aanleg van mijn garage. Hiervoor zou ik van u graag een offerte ontvangen voor het dakwerk. Mochten er nog vragen zijn hoor ik deze graag. Met vriendelijke groet,
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Erpe
Dit is voor de woning van mijn zoon. Ik wens hier in combinatie met dakisolatie een nieuw onderdak te plaatsen en nieuwe dakpannen. Ongeveer 150mē. Houten balken nog in goede staat.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken te Adegem
Wij hebben een plat dak. Dit dak zouden wij graag later isoleren en hierna epdm op plaatsen in de plaats van roofing. Het dak is ongeveer 50 mē.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Wakkerzeel
Wij wonen in een open bebouwing met een plat dak. De rand van het dak is met hout gedaan en die is losgekomen. Wij zouden dit willen aanpassen. De grootte van het gehele dak is 140 mē.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Evergem
Ik wens dakwerken voor mijn prive. Frans dak met leien op nu , graag isoleren van buiten af, en nieuwe bedekking. Opp. rond de 100mē, vrijstaand huis van 1968.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Wetteren
Beste, Naar aanleiding van waterschade via een lek in het dak (combinatie slijtage lood en loskomend mos tijdens hevige regenval), zou ik graag een offerte ontvangen voor het reinigen/onderhoud en al dan niet de herstellingen. Welke info heeft unodig om dit te kunnen opstellen? Alvast bedankt
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor zowel het plaatsen van isolatie als dakwerken. Geen onderdak voorzien. Dak bestaande uit dakpannen met daaronder asbest. Ik wens nieuwe dakpannen te gebruiken. Dakconstructie is ook langs een kant doorbogen
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Antwerpen
Isolatie via een gedeelte dakterras en deel deel zolder. Er is onderdak voorzien maar ik wens deze volledig te vernieuw. Ook is hek sinds 32 jaar geleden geïsoleerd. Momenteel dakpannen maar deze wens ik te vervangen; Eventueel aluminium of eventueel dakplaten.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Diest
Afbreken en wegvoeren betondeksteen, isolatie plaatsen minstens 20 centimeter dikte 40 vierkante meter, dakbedekking boven isolatie, afwerken isolatie aan schouw, want schouw geeft uit op plat dak. Ook de woning naast mij, de woning van, mijn broer zal ook moetwne worden geïsoleerd.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Stabroek
Ik heb een woning gekocht te Stabroek en de bijbouw heeft een plat dak waar nieuwe roofing op moet komen (momenteel lek). Opp. 15mē. Daarnaast zou ik van jullie ook graag bekijken voor zijkant dak te bekleden. Bouwjaar huis 1970. Op lange termijn wil ik ook nieuwe dakpannen leggen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Rijkevorsel
Ik wens dakwerken voor mijn privewoning. Nu hellend dak met dakpannen op, er moeten nieuwe panlatten, dampfolie en daarna terug pannen er op. Halfopen bebouwing van 1956. Opp. is te bekijken.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Weerde
Vervanging garagedak, ą 25mē, afbraak oude dakvloer met bitumenlaag en vervangen door nieuw materiaal. De huidige buitenlaag is roofing maar hier is een enorm lek in geweest.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een appartement in de Panne
Dit is een roofing plat dak. Ik ben hiervan mede-eiegnaar. We hebben een schimmel probleem door de muren die waarschijnlijk door een lek in het dak. Geen idee van oppervlakte
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Aarschot
Soort oplossing: Dakpannen Oppervlakte dak: grondoppervlakte huis is 11 x 6, hellend dak van 45° met 2 dakkappellen Omschrijving opdracht: Beste, Wij renoveren momenteel een rijhuis uit de jaren 60' in. We zijn op zoek naar een dakwerker die dit najaar (bij voorkeur in september/oktober, om waterschade te vermijden) beschikbaar is om het dak te renoveren: vervangen dampscherm, panlatten en daklatten + dichten aan de schoorstenen, indien mogelijk ook isolatie en nieuwe dakpannen. Kunnen wij hiervoor op jullie beroep doen? is het mogelijk om een keertje langs te komen om een vrijblijvende offerte op te stellen (bij voorkeur op een woensdag of zaterdag)?
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Retie
Ik wil dakwerken laten doen voor mijn privewoning. Nu hellend dak met dakpannen zonder velux, nieuwe pannen(panmotief), ook isoleren en kijken of de kepers goed zijn. Vrijstaand huis van rond 1950, opp. 115mē.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Diepenbeek
We hebben in het verleden een lek in het dak gehad, meer bepaald aan de veluxramen. De dakwerkers hebben reeds nieuwe dakramen geplaatst. Nu merken we in het slaapkamer nog altijd problemen vandaar dat we dit wensen na te kijken. Vooral problemen bovenaan de muren in een bungalowwoning.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Brugge
Ik zou dakwerken wensen voor mijn privewoning. Zowel nieuwe dakpannen en isoleren zijn nodig, hellend dak met dakpannen en 3 veluxen, opp. 80mē, rijhuis van 1953.

Dakwerken

  • Hoe groot het dak ?
  • Plat dak ? Hellend ?
  • Herstellen of nieuwdak ?


Offerte aanvragen-dakwerken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel leuke ervaringen gehad met de Bobex diensten. Heel handige tool. Wij gaan hier als verenig..."

B. Van De Voorde

"Dankzij Bobex zijn wij aan een goede offerte op maat geraakt. Wij zijn dus zeer dankbaar."

H. Pauwels


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.