Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Dakvensters: Ontvang snel meerdere gratis offertesDakvensters-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag zonnepanelen te Sint-Gillis-Waas
Wij zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij hebben een hellend pannendak dat +/- 70-80m≤ in oppervlak meet. Wij hebben geen dakvensters/Dakkapellen. Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Isolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag dakisolatie te Tielt
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend pannendak zonder dakvensters of dakkapellen. Ons dak meet 80m≤ en wij zijn eigenaars van deze woning.
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Geel
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Dit dak meet +/- 120m≤ in oppervlak, en hierop bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen. Onder het dak hebben wij een volwaardige zolder. Er is geen onderdak aanwezig.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag dakisolatie te Assenede
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Het dak meet +/- 50m≤ in oppervlak, en hieronder bevinden zich kamers.
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Mol
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen op ons dak en onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder. Wij kennen het dakoppervlak niet precies. gn idee m≤ dp 00 zoldr volw eignr
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Merksem
Wij wensen offertes te ontvangen voor dakisolatie. Wij hebben een hellend pannendak dat +/- 20m≤ in oppervlak meet. Op ons dak bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen.
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Herenthout
Wij wensen offertes te ontvangen voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Ons dak meet +/- 50m≤ in oppervlak, en hierop bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen. Onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder.
Dakisolatie
Limburg
Aanvraag dakisolatie te Opglabbeek
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Wij kennen de grootte van dit dak niet precies. Op ons dak hebben wij geen dakvensters of dakkapellen. Onder ons dak bevindt zich een volwaardige zolder. pannen 00 eignrs zoldr 25jr oud
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Dakisolatie te Leuven
ij wensen offertes te ontvangen voor dakisolatie Wij hebben een hellend dak met dakpannen, en hieronder hebben wij een volwaardige zolder. Wij weten niet of er een onderdak aanwezig is (wij hebben wel platen, gemaakt uit paardenhaar, onder het dak). Ons dak meet ruw geschat een 50m≤, en hierin hebben wij ook 3 dakvensters. De woning, waarvan wij eigenaar zijn, werd gebouwd in 1932.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Kortemark
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor de installatie van zonnepanelen voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Op ons plat dak hebben wij roofing. De oppervlakte van ons dak bedraagt ongeveer 30 tot 35m≤. Ons dak is zuidwestelijk georiŽnteerd. Wij hebben geen dakvensters of andere constructies op ons plat dak. Ons elektriciteitsverbruik bedraagt kennen wij niet .
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Merelbeke
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor de installatie van zonnepanelen voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Op ons hellend dak hebben wij dakpannen, en de oppervlakte kennen wij niet. Ons dak is zuidoostelijk georiŽnteerd. Wij hebben 4 dakvensters op ons dak. Ons elektriciteitsverbruik kennen wij niet.

Dakvensters

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"zijn OK"

L. De Cock

"Een gemakkelijke en duidelijke service. Bedankt."

E. Celie


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.