Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Dakisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesDakisolatie-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Merelbeke
Dit is voor de woning van mijn overleden moeder. We zoeken nu offertes voor de renovatiewerken in de woning. In het kader hiervan wensen we met iemand af te spreken om het dak te bekijken. Dit is momenteel een dak met kunstleien, vermoedelijk asbest, en geen onderdak of dakisolatie. We wensen nu het hele dak, op dakgebinte na, te vervangen, onderdak en dakisolatie te voorzien.
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Westerlo
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak dat bedekt is met natuurleien. Wij hebben 2 dakkapellen op ons dak en hieronder bevindt zich een volwaardige zolder. Het dak meet maximaal 100ml in oppervlak.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Temse
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het gaat om een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen en is gebouwd in 1938.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Gent
We hebben een huis uit 1864, we zouden graag ons dak isoleren om de zolderruimte als leefruimte in te richten. Het gaat om circa 80 a 100m2 dak. De dakkepers zijn slechts 7,5 a 8 cm diep. We zouden graag voldoen aan de normen van stad Gent om gebruik te maken van de premies. Dat wil zeggen dat we een minimum R waarde van 4,7M2 K/W of zelfs 6,3M2 K/W zouden willen. Thomas Siech
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Oelegem
Dakisolatie voor een hellend dak. Het dak is ongeveer 80 m. De woning is gebouwd in 1985.
Isolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag dakiisolatie te Oostende
Graag ontvangen wij offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak waarin wij ook 3 velux ramen hebben. Het dak meet +/- 66m in oppervlak, en hieronder bevindt zich een volwaardige zolder. Wij verkiezen een isolatie met cellulose. Onze woning is een nieuwbouwwoning (wij beschikken wel reeds over de plannen hiervan).
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie voor een woning in Meise
Dit is een gerenoveerde woning. Het dak dak gaat over van eerste en tweede verdieping en we merken tussen deze verdieping een enorm verschil van temperatuur. Daarom wensen we ofwel de tussenverdiepingsvloer of het dak te isoleren. Dakoppervlak is rond de 100m en 70m vloeroppervlak. Woning van de jaren 30.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Kaggevinne
Momenteel kijken we nog tegen de leien aan. Diverse ruimtes zouden moeten voorzien worden van isolatie, alsook een afwerking. Het is een huis uit ca 1962.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Wellen
Hellend dak te isoleren via een zolder. Onderdak is voorzien en het dak is vervangen. Oppervlakte wensen we ter plaatsen na te moeten. Woning origineel van de jaren 60.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Kalmthout
Dit is een nieuwbouwwoning waarvan de ruwbouw werken klaar zijn en de woning winddicht is. Onderdak is voorzien. Isolatie via een volwaardig zolder die verbouwd zullen worden tot kamers
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Wezemaal
Ik wil het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend schaliendak zonder onderdak, opp. +80m, bouwjaar begin 1980.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Zottegem
Ik wil het dak(bijgebouw) van mijn prive laten isoleren. Hellend pannendak en onderdak, opp. 24m, huis van begin 1900.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Kessel
Ik zoek een offerte voor isolatie voor een plat dak. Dit is een roofing dak van 1961. Werken voor liefst voor de zomer van dit jaar.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Hoevenen
Wij hebben een puntdak. De grootte van het dak is ongeveer 6 meter op 4 meter. Bouwjaar is 1969.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Oudenburg
isolatie via een een gewone zolder. Dit is een woning van de jaren 30. Dak in 2005 vernieuwd en onderdak voorzien. Ik denk 40-80m. Afspraak is mogelijk in februari of maart.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Edegem
Beste, Wij wensen de binnenzijde van ons dak te isoleren om zo energiezuiniger te zijn. Gegevens: Bouwjaar 1977 Opp 85,8m Geen dakramen Vaste trap richting zolder Op dit moment wonen we nog niet in het huis te Edegem. We hadden graag al een offerte ontvangen van u om een idee te hebben van de prijs. Verwachte periode van de werken: mei 2017. Alvast bedankt!
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Tervuren
Ik wens het dak van mijn prive(stuk bijisoleren) te laten isoleren. Hellend pannendak en onderdak, opp. +25m, huis van voor 1900. Ook offerte voor buitenmuuriso is mogleijk.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Genk
Bouwjaar 1965, Oppervlakte weten we nog niet precies, we wachten nog op het plan. Het is een plat dak waaronder zich een vals plafond bevindt van 0,75 M, de lengte van het huis is ongeveer een 8m in de breedte en de lengte is een 12m volgens de eigenaar.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Stabroek
Ik zou het dak van mijn prive laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. 60m, huis van jaren 30-40.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Serskamp
Ik zoek een offerte voor een hellend dak vanaf een gewone zolder te isoleren. Deze is via een trap te isoleren. 146m oppervlakte van de schuine zijden. Onderdak is voorzien.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Tongeren
Offerte voor het isoleren van een hellend dak. Woning is 200 jaar oud, maar is al meerdere malen gerenoveerd. De oppervlakte is ongeveer 25 op 6 meter.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Halle
Wij willen onze dak laten isoleren. Het gaat om een dak van ongeveer 160 m. Het dak is een hellend dak en is pas geleden vernieuwd.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Aalst
Ik wil het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend met leien en binnenkort onderdak, opp. 50m, bouwjaar 1938.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Bunsbeek
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend pannendak en onderdak, opp. 80m, bouwjaar rond 1900 wel renovatie in 2006. Liefst PUR.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Lichtaart
We wensen een hellend dak te isoleren via een volwaardig zolder te bereiken via een trapladder. Grondoppervlakte is 15 x6m. Werken voor de zomer van 2017.

Dakisolatie

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De Bobex diensten zijn snel en efficint."

"Zeer tevreden over de zeer vlotte afhandeling."

C. SCHALTIN


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.