Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Dakisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesDakisolatie-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Kortrijk
Ik wens het dak van onze prive te laten isoleren. Via buitenkant, plat dak met roofing, opp. 100mē, huis van 1967.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Herentals
Isolatie van een hellend dak met onderdak. Zolderruimte is volledige vrij. Woning van 50 jaar oud. Dit is de woning van mijn ouders maar zij zijn op de hoogte dat ik de aanvraag, afspraken en offertes regel.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Erpe-Mere
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een dak via een volwaardige zolder. Dit is woning van 1964. Plaatsing van de isolatie zou ergens in de eerste helft van 2017 gebeuren. Oppervlakte zal wel ter plaatsen moeten bekeken worden.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Antwerpen
Voor onze woning zijn wij opzoek naar een leverancier voor het isoleren van onze schuine dak. Het dak is gebouwd in 2 standen dus je hebt een verticale kant en een horizontale. De totale oppervlakte is 100 mē en het dak is bekleed met dakpannen.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Hoboken
Dakisolatie van een hellend dak. De grootte van het dak is 70 mē. De woning is gebouwd in de jaren 50. Dak is bekleed met asfalt.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Heist-op-den-Berg
De binnenkant van onze dak moet geïsoleerd worden. Het gaat om een dak dat is gerenoveerd in 1989. Het dak is bekleed met dakpannen. We zouden zo snel mogelijk willen beginnen aan de isolatie als dat kan.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie te Maaseik
Schuine dak isoleren. De grootte van het dak is 72 mē. Dak is bekleed met dakpannen. Gebouwd in de jaren 50.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning
Ik wil mijn hellend en plat dak laten isoleren. Er is geen onderdak aanwezig. De totale oppervlakte van het dak is 60m2. Bouwjaar 1930.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning
Graag offertes voor het isoleren van mijn hellend dak. Ik wil vanaf de binnenkant isoleren, deze is te bereiken via een trap. De oppervlakte is rond de 50-150m2. Er is verder een onderdak aanwezig.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning
Ik wil mijn hellend dak laten isoleren vanuit de binnenkant. De oppervlakte is rond de 50m2. Er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning
Ik wil de binnenkant van mijn hellend dak laten isoleren. Het dak is rond de 80m2 groot. Er is een onderdak aanwezig.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Londerzeel
Wij hebben een bijgebouw die we helemaal gaan renoveren. Van deze bijgebouw willen graag het dak isoleren, maar wij hebben nog niet de keuze gemaakt of we de binnenkant of buitenkant van het dak willen isoleren. Het dak is ongeveer 180 mē. En de woning is gebouwd tussen de jaren 1850-1900.
Isolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Jeuk
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak via binnenkant, zonder onderdak, opp. 130mē, huis van 1960 ergens.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Sint-Genesius-Rode
Ik zou het dak van mijn appartement laten isoleren(ik beheer dit). Via binnenkant, hellend dak met dakpannen en dampfolie, opp. 300mē, bouwjaar 1991.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag dakisolatie te Stekene
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, dat +/- 90mē in oppervlak meet. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen.Onder ons dak bevindt zich een zolder waar men in het midden kan rechtstaan.
Dakisolatie
Limburg
Aanvraag dakisolatie te Lommel
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met leien. Wij hebben geen dakvensters/dakkapellen. Ons dakoppervlak meet +/- 80 tot 100mē. Onder ons dak bevindt zich een zolder.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Putte
Wij willen onze puntdak isoleren. Deze puntdak heeft geen openingen. De grootte is ongeveer 8 op 8 meter. De woning is gebouwd in 1972, maar het dak is hierna vernieuwd. Het dak is bekleed met dakpannen.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Edegem
Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. +60m, zoldervloer kan ook, huis van 1950.
Isolatie
Antwerpen
Hellende dak isoleren te Turnhout
Van een privé woning moet het hellende dak geïsoleerd worden. Het dak is bekleed met dakpannnen en is gebouwd in 1980. De grootte is ongeveer 100 mē.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Kalken
Isoleren van de binnenkant van een schuine dak. Het dak is ongeveer 3 jaar oud. Bekleed met dakpannen. Ongeveer 70 mē groot.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Denderleeuw
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Via binnenkant, hellend zadeldak met dakpannen zonder onderdak, opp. +90mē, huis van jaren 50.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Balen
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een dazk voor isolatie via de kepers. met 4 cm . Deze wens ik te isoleren met knauf rotswoll. 14.5x x 7.70 m oppervlakte.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Beveren
Dit is voor de isolatie van een puntdak. Isolatie via een v volwaardige zolder . Bereikbaar via trap. Er is reeds een onderdak voorzien.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak en spouw in de regio Olmen
Ik wens het dak en de spouw van mijn prive willen late isoelren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, vrijstaand huis van 1980 ergens, diepte spouw 6cm, gevels niet bewerkt. Opp spouw +100mē.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Eeklo
Ik zoek een offerte via een volwaardige zolder. Dit is voor een woning de jaren 70. Onderdak is niet voorzien. Naast de isolatie van het dak wens ik ook de opties te bekijken voor de zoldervloer. Deze bestaat uit gewelvsels. Momenteel wordt deze zolder niet gebruikt. Oppervlakte zal het beste ter plaatsen worden nagemeten.

Dakisolatie

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik heb het nut van deze dienst wel ondervonden, en ga er zeker nog gebruik van maken."

P. Vroom

"Sinds het gebruik van Bobex vinden dagelijks steeds meer mensen de weg naar ons bedrijf. We zij..."

K. Van Malderen


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.