Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Dakisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesDakisolatie-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Brugge
Ik zoek een offerte voor de isolatie van het dak van een woning in Brugge. Dak met volwaardige zolder. Het dak is volledige vernieuwd. 80-90mē te isoleren oppervlakte. Er is een onderdak voorzien.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Meulbeke
Ik doe deze aanvraag voor de woning van mijn broer . Hij is op de hoogte van deze aanvraag. Er is mogelijkheid dit dak te isoleren via een gewone zolder, aan de linkerkant zijn er wel kamers. Onderdak is voorzien. Oppervlakte is nooit nameten. Graag nog zeker een afspraak te maken in december.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Duffel
We zouden een dak te isoleren van een vrijstaande woning. Deze woning is 40 jaar oud. Het dak is voorzien van een onderdak en isolatie maar deze wensen we te vervangen. Isolatie via een volwaardige zolder maar deze loopt ook door in de slaapkamers onder het dak.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Diksmuide
Het betreft een hellend dak, graag willen wij enkele offertes hiervoor. Isolatie mogelijk vanaf een zolder. Hier is geen onderdak voorzien. Dakpannen dak. Oppervlakte is rond de 100-150mē. Woning van na Wo II.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Stabroek
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. +60mē, bouwjaar 1960 en deels 2004.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Wetteren
Betreft deel dakisolatie en ev. spouwisolatie. Dakisolatie via een afgewerkte kamer. Dit is een hoge hal die tot de nok doorloopt. Er is reeds een onderdak voorzien. Geen idee van de oppervlakte die geïsoleerd moet worden.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Oplitter
Dak is bereikbaar via een gewone zolder die niet wordt gebruikt. Er is nog geen onderdak voorzien. Dit is een overzetdak opgezet maar oorspronkelijk waren het leien. Oppervlakte nooit nagemeten.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie te Hasselt
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het gaat om een grootte van 2x7.30. Het is een Zadeldak. Het dak is bekleed met leien. Woning is gebouwd in 1976.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Lint
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het gaat om een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1978.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Genk
Onze woning heeft een hellend dak. Deze dak willen wij isoleren. Het gaat om een dak van ongeveer 64 mē. Het dak is recent vernieuwd en is bekleed met dakpannen.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in Diest
Wij zijn eigenaar van een halfopen bebouwing die dateert van 1832. Het dak bestaat uit pannen. Er is geen onderdak behalve de voorzijde waarvan de pannen al vernieuwd zijn en die en onderdak heeft. Het is een volwaardige zolder. Aan de achterzijde zijn er twee veluxramen, er is ook nog een veluxraam te installeren aan de zijkant. Het materiaal is nog niet bepaald, maar we zouden niet opspuiten want de balken niet allemaal van dezelfde structuur. De woning is een vierkant van ongeveer 10 op 12 meter. Aan de achterkant van dit gebouw is er een bijgebouw met plat dak. ook hierbij zouden we eventueel wat extra isolatie bij te plaatsen.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Lier
We zoeken een offerte voor Dakisolatie via een zolder. Woning van 1850 met dak van 20 jaar oud . Vorig jaar is hier nog een coating voorzien. Nu onderdak met gyprockplaten. Ik vermoed een oppervlakte van rond de 25-30mē.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Zemst
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van een plat dak. Het dak is bekleed met roofing. De grootte is ongeveer 50 mē. Isolatiedikte is tussen de 10-12 cm. De woning is gebouwd in 1962.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Puurs
Ik wens een hellend dak dak te isoleren. Ik heb een volwaardige zolder waarlangs dit dak kan worden geïsoleerd. Onderdak is voorzien. Werken voor 2017.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Lochristi
Wij hebben een hellend dak. Via de spots komt er kou naar binnen. Wij zouden graag willen dat dit verminderd. Het gaat om ongeveer 66 mē.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in izegem
Dakisolatie - woning 70 m2 - bouwjaar 1935 - dak dd 1990. onderdak aanwezig - werken op niet geinstalleerde zolder. Aan te brengen tussen de vrijliggende spanten van het dak. Graag dringend uw beste prijs.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Moorslede
Ik wens het dak te isoleren van de woning. Deze is bereikbaar via een volwaardige zolder. Woning van zon' 20 jaar oud en onderdak voorzien. 8x9 zoldervloeroppervlakte.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Hilegem
Wij zijn bezig met het renoveren van onze hele dak. Deze willen wij isoleren. Het gaat om een dak van 120 mē. De isolatiedikte is ongeveer 16 centimeter. Er is een onderdak aanwezig.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Lembeek
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in de jaren 2004-2005. Het dak is bekleed met dakpannen. De grootte van het dak is ongeveer 80 mē.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Wijnegem
Onze dak is van buitenaf geïsoleerd. Wij willen deze dak nu van binnen isoleren. Het gaat om een dak dat gebouwd is in 1936 en nog gerenoveerd in 1999. Het dak is bekleed met roofing. De grootte van het dak is ongeveer 2.5 op 11 meter.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Kapelle-op-den-Bos
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met leien en onderdak, opp. 80-90mē, huis van 1957.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Sint niklaas
Ik zoek een offerte voor isolatie via een kruipzolder die niet toegankelijk is. Ik ben ook niet zeker of er een onderdak aanwezig is.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Zolder
Ik wens een hellend dak te isoleren. Er zijn verschillende slaapkamers waar er gyprockplaten zijn maar geen isolatie. Onderdak normaal gezien voorzien. Woning van 11 jaar oud.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Antwerpen
Wij willen een offerte voor het isoleren van een hellend dak. De grootte van het dak is ongeveer 250 mē en het is bekleed met leien.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te De Haan
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het is een hellend dak van ongeveer 34 mē. De woning is van 1930, maar de dakpannen zijn geplaatst in 2006.

Dakisolatie

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn tevreden dat we met de hulp van Bobex vlug een geschikte firma gevonden hebben."

A. verdoodt

"Tevreden, snel enkele voorstellen gekregen. Ga dit nog gebruiken."

K. Planckaert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.