Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Dak vervangen: Ontvang snel meerdere gratis offertesDak vervangen-dakwerken

Ontvang nu meerdere offertes: DakwerkenOfferte aanvragen-dakwerken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Merelbeke
Dit is voor de woning van mijn overleden moeder. We zoeken nu offertes voor de renovatiewerken in de woning. In het kader hiervan wensen we met iemand af te spreken om het dak te bekijken. Dit is momenteel een dak met kunstleien, vermoedelijk asbest, en geen onderdak of dakisolatie. We wensen nu het hele dak, op dakgebinte na, te vervangen, onderdak en dakisolatie te voorzien.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Arendonk
Ik wens het dk te vernieuwe, zeker de bedekking en dwarsbalken nakijken. Op dit moment is er geen isolatie of onderdak. Dakpannen dak van de jaren 30.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een dak. Dit is een woning van 1968. Isolatie via een gewone zolder met onderdak . +-90mē.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Sint Kruis winkel
Dit is een een pannendak van origineel 1949, het dak is wel reeds vernieuwd. Ik wens dit dak nu te vervangen door een dak met golfplaten met panprofiel. Eventueel sandwichpanelen. Onderdak is voorzien op een bijgebouwd stuk, op het origineel niet. Ik gok op 90-100mē.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Boutersem
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een dak met sneldakpannen door gewone dakpannen. Woning van 28-29 jaar. Ook moet er ander onderdak op komen. +- 170mē.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Lier
Woning waar ik naartoe ga verhuizen. Dit is een pannendak van de jaren 70. Ik wens hier het volledige dak te vervangen, inclusief gebinte. Voorkeur voor opnieuw dakpannen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Antwerpen
Ik wens zowel een hellend als een plat dak te vervangen en te isoleren. Hellend dak met dakpannen, met onderdak en isolatie die lang geleden is aangebracht. Het platte dak is roofing. Ik wens nieuwe dakpannen te plaatsen. Roofing eventueel vervangen door epdm rubber.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Melle
Volledige dak te vervangen. Ik heb geen voorkeur voor het martiaal van het dak. Isolatie doe ik zelf. Geen idee van het dakoppervlak. De grondoppervlakte is 9x9.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Welle
Ik wens de de bekleding en isolatie. De huidige dakbekleding bestaat uit dakpannen. Huidige dak is 40 jaar oud. Geen onderdak voorzien. +- 100mē.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gavere
Ik doe deze aanvraag voor het vervangen van het dak. Ik wens een bestaand dak in beton te vervangen door epdm of roofing. Dit is een tuinhuis van 25 mē. Het dak moet niet Geïsoleerd worden.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Emblem
Momenteel heb ik een kunstleien dak. Ik wens het dak te vervangen door een nieuwe bekleding. Momenteel is er geen onderdak waardoor water binnenkomt op de zolder. Eventueel kunnen de opties voor een overzetdak bekeken worden. Ik schat een 130-140mē.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Tessenderlo
Ik wens het dak volledig te vervangen. Nu heb ik een licht hellend dak. Hierop wens ik een overzetdak te plaatsen. Onderdak en dakisolatie zijn reeds voorzien. +- 175mē.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Wespelaar
Ik wens een plat te vervangen door een hellend dak in dakpannen. Dit zou moeten komen in een hellend dak langs een kant. Het ander deel zou moeten bestaan uit ramen tot 1.80m hoog.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Bonheiden Rijmenam
Dit is een oudere woning die zal moeten worden gerenoveerd. Momenteel bestaat het dak uit twee delen een roofing plat dak en een hellend dak in asbestplaten. Ik wens dit dak te vervangen door 1 zadeldak of eventueel een volledige plat dak. Ook onderdak en balken zullen vervangen moeten worden.

Dak vervangen

  • Hoe groot het dak ?
  • Plat dak ? Hellend ?
  • Herstellen of nieuwdak ?

Zoektermen:

 ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-dakwerken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij hebben vrij vlug offertes ontvangen. Van enkele leveranciers ook met opvolging nadien."

"Ik ben tevreden over Bobex. De contacten kwamen snel en de leveranciers waren uiterst deskundig..."

C. Strijbos


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.