Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Dak isoleren: Ontvang snel meerdere gratis offertesDak isoleren-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Westerlo
We zouden dringend ons dak of de holle ruimte tussen de betonnen plafondplaat en vlinderdaken willen laten isoleren. Oppervlakte van 140m2. Deze ruimte is momenteel wel niet bereikbaar.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
dakisolatie voor een woning in Sinaai
Ik wens een dak te isoleren via een kruipzolder van maximaal 1.50M. Woning van de jaren 80 die we nu renoveren. Dakpannen dak zonder onderdak
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Westende
Ik wens een pannendak te isoleren vanaf de zolder. Erternietplaten zijn voorzien als onderdak. Houten Gebinte. Maximale oppervlakte van 100mē. Woning van 35-40.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerker gezocht in Kortenberg
We zoeken een dakwerker om een nieuw dak te leggen met onderdak en isolatie en eventueel nieuwe dakpannen. Het gaat over een vrijstaande woning van 1962. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in ternat
Dak te isoleren via een kruipzolder. Onderdak is voorzien. Dak bestaat uit sneldekpannen. De preciese oppervlakte is nog niet nagemeten.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Dilsen
Beste, Als eigenaar van een hoekwoning van 1970 zoeken we enkele offertes voor spouwmuurisolatie. De muren zijn in naakte vrije baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Brakel
Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. bijna 200mē, huis van rond 1956.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Meeuwen-Gruitrode
Momenteel is het dak niet Geïsoleerd. Dit is een bungalowwoning waar een dak bereikbaar. Graag zowel de opties van zowel de zoldervloer als het dak te bekijken. +- 120mē.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Merksem
Ik wil het dak van mijn prive willen laten isoleren. Plat dak met steentjes op, opp. bijna 40mē, rijwoning van 1970.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Hobbeken
Dit is voor de woning van mijn kinderen. Ik help mee met de financiering. Isolatie van een volwaardige zolder. Grondoppervlakte van 7x6 m. Woning van 1977
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Sint Truiden
Dit is een woning dat ik verhuur. Momenteel heb ik een dakpannen dak. Gebinte is gebonden en er is geen onderdak voorzien. Ik wens ook een isolatielaag te leggen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Schilde
Ik wens het dak van mijn te laten isoleren(via buitenkant). Plat dak met roofing nu, bouwjaar 1960, opp. 100mē. Tijdstip hangt van de offerte af.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Overpelt
We wensen een zadeldak met leien zadeldak zonder onderdak. Er is momenteel geen onderdak voorzien. Geen idee van de oppervlakte. Er is enkel 1 schouw in het dak.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Braschaat
Dak isoleren is mogelijk via een afgewerkte kamer. Er is reeds onderdak voorzien. Isolatie met eventueel purplaten en eventueel ook vloer verstevigen eventueel via zoldervloerisolatie. Deze kamer wordt later gebruikt als slaapkamer. 6x4 m grondoppervlakte.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Hoogstraten
Vrijstaande woning met zowel hellend als plat dak. in epdm rubber . Ik wens te kijken of we deze woning verder kunnen isoleren en tegen welke prijs . Dit is een vrijstaande bungalowwoning. Isolatie is dus enkel mogelijk via de buitenkant. Onderdak voorzien en in goede staat. Bewoonbare oppervlakte van 400Mē maar hier is de tuin wel bijgeteld.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Sint-Pieters-Leeuw
Ik wens te bekijken voor ofwel enkel het dak te isoleren vanaf de buitenkant of eventueel ook vervangen van dakbedekking. Momenteel is het een leien dak. Er is waarschijnlijk onderdak voorzien alsook een dakisolatie. De woning is van 1883 maar is verschillende keren herbouwd. De leien zijn geen asbestleien. 62mē met 4 dakvensters die vervangen zouden te worden.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Wuustwezel
Dit is een voor het isoleren van het dak van een woonhuis. Momenteel zijn hier dakplaten die vervangen door dakpannen. Ook plaatsen isolatie en onderdak. Ongeveer 120mē.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in erembodegem
Dit is voor een garagedak aangebouwd aan de woning. We wensen hier een extra kamer te maken. Hiervoor moet het dak verhoogt worden eventueel. Dak bestaat momenteel uit dakpannen , geen isolatie voorzien dus deze zou ook moeten gebeuren, alsook het vervangen van de dakpannen
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Platdak vervangen (epdm of roofing) en isoleren
Wij willen een plat dak laten vervangen van ongeveer 40 m2: volledig vervangen, isolatie, roofing of pdm. Graag offerte ter plaatse.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Lommel
Dit is een hellend dak van een halfopen woning van 1954. Momenteel is het dak niet geïsoleerd en is er ook geen onderdak voorzien. Ik ben momenteel de mogelijkheden aan het bekijken voor onmiddellijk het dak te laten isoleren alsook volledig de dakpannen te vervangen. Oppervlakte zullen jullie wel na een afspraak ter plaatsen moeten bekijken.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in Halle
Ik wens van een zolder te maken van een bestaande zolder. Dakpannen dak zonder onderdak. Ik wens dit dak te isoleren.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Laarne.
Ik wenst dit dak te isoleren via een volwaardige zolder. Dit is een bungalowwoning met zolder. Er zijn momenteel twee dunnen plaatjes isolatie voorzien met daarnaast dakpannen. Geen idee van de oppervlakte. In het dak zit er wel nog 1 dakvenster.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Antwerpen
Dak is voorzien van een bolkoepel 1mx1m. Het dak bestaat uit roofing. Dit is een appartement van 72 en dak is vervangen zo'n 10-jaar gelden. Dit is een aanvraag in samenspraak met de mede eigenaars. Ik wens het dak niet te vervangen enkel te isoleren.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Kortrijk
Dit is voor isolatie van een zolder onder een zadeldak. Hier is reeds een onderdak voorzien. Dit dak is zo'n 15 jaar gelden voor het laatst vervangen. +- 70mē oppervlakte te isoleren. dit kan wel wat kleiner worden aangezien ik van plan ben eerst nog veluxen te plaatsen.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie binnenkant hellend dak 100m2
Wij zijn verbouwingen aan het doen aan ons huis en willen vervolgens dakisolatie laten plaatsen aan de binnenkant van ons hellend dak (ongeveer 100m2). Dank u om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte op maat voor dak isolatiewerken.

Dak isoleren

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een gemakkelijke manier om snel verschillende offertes te pakken te krijgen van leveranciers ui..."

F. De Meyer

"Bobex is een handige tool, ik ben tevreden."

K. De Prins


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.