Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Creatie huisstijl: Ontvang snel meerdere gratis offertesCreatie huisstijl-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen nieuwe huisstijl
Moodboard: Algemene look & feel van de website (achtergrond + integratie bovenbanner) Hoofdmenu + deelmenu Uitwerking min 1 pagina (intro, locatie, evenementen) De basisafmetingen (bovenbanner, achtergrond, body ..) blijven behouden Nieuwe website: - Algmene uitstraling Middeleeuws (13e-15e E), authenticiteit, geschiedenis, verval, oud o Warme kleuren > hout, perkament, ? o Miniaturen, middeleeuwse versieringen, .. - Elementen die verdwijnen: o Nieuws & events (rechterbalk) o Nieuwsbrief (rechterbalk) o Interessante links (rechterbalk) - Achtergrond o middeleeuws perkament, hout, linnen, middeleeuwse elementen o logo erin verwerken o moet overvloeien met bovenbanner, menu en body - Bovenbanner o moet overvloeien met achtergrond o verschillend voor elk deelthema - Intro/homepage o Algemene lay-out van de website o mooie intro met de 4 thema’s ering verwerkt (locatie, events, animaties, verhuur) zodat men hierop kan klikken aan naar de specifieke deelpagina’s kan gaan  Body uitstraling: Simpel, helder, zonnig, fris, ?  In overeenstemming met bovenbanner Aanlevering finale formaten: 1) (!) groot formaat 300dpi ? A0 a. Bronbestanden, vectoren, ? b. Zo kan er nadien ook print ed. aangemaakt worden (dit doen we binnenshuis) 2) Websiteformaat a. Alles per pagina zodat webdesigners er gemakkelijk mee aan de slag kunnen gaan Bobex kwaliteitscontrole: U vindt de URL en het huidig design verder terug in de offerteaanvraag op Bobex. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Aanvraag ontwerp nieuw logo
Ik wens een logo voor een nieuwe firma te laten ontwerpen. Bobex kwaliteitscontrole: De naam van de firma zou er moeten in verwerkt zijn, hoofdkleur: groen. Bedankt voor uw offerte opgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerp huisstijl en logo schoonheidsinstituut
Ik ben zopas begonnen als zelfstandige schoonheidsspecialiste in bijberoep. Om goed van start te kunnen gaan heb ik nog nood aan een huisstijl en een logo dat ontworpen moet worden. Bobex kwaliteitscontrole: Het logo moet gewoon de naam van het schoonheidsinstituut zijn in een strak design, in groene kleur. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerpen van logo + tekenen van figuren
Mijn aanvraag is tweedelig....eerst en vooral ben ik op zoek naar iemand die een logo wil ontwerpen voor mijn toekomstige website. Momenteel is deze website nog niet actief maar die zal weldra verschijnen. Deze website gaat voetbaltrainingen aanbieden voor de voetbaltrainer. Ten tweede ben ik op zoek naar iemand die figuren wil tekenen voor mijn software die ik momenteel aan het ontwikkelen ben, die figuren zijn voetbalspelers in stilstand. Om een idee te krijgen wat het precies inhoud kan men even kijken op http://test.jumik.be Daar ziet men enkele voorlopige figuren. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. URL van de toekomstige website vindt u hieronder aan. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen van een huisstijl
Ik ben op zoek naar iemand die een huisstijl voor ons kan ontwikkelen. Het bestaande logo moet gerestyled worden. Verder dienen er naamkaartjes, briefpapier en enveloppen ontworpen te worden. Er dient ook een folder A4-formaat ontworpen te worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/12/2008: De klant situeert zich in 2500 Lier. Het bestaande logo dateert van 1950 en is dus gedemodeerd. Het ontwerp van de verschillende zaken dient tijdloos, klassiek en degelijk te zijn. De klant werkt zowel met een PC als een Macintosh.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Huisstijl logopedie praktijk
Het ontwerpen van een persoonlijke huisstijl: Logo op CD-Rom (zodat ik zelf dit logo vrij kan gebruiken in allerlei documenten, visitekaartjes, briefpapier, stickers,...) De oplagen zijn beperkt, net zoals mijn budget. Ik verwacht een voorstel van een basispakket voor het ontwerp van een logo en drukwerk (briefpapier en visitekaartjes) aangevuld met een uitbreidingspakket stickers stempel met logo,... Naast het feit dat ik een goed kwalitatief product wens, moet het ook budgetvriendelijk zijn. Ik wens dus geen luxeproduct maar een product dat de kracht en de eenvoud en persoonlijke stijl van mijn praktijk uitdraagt. Duidelijk advies over het product en de prijs en twee overlegmomenten (bij aanvang en voor de definitieve toelevering). Bobex kwaliteitscontrole, op 19/02/2008: Locatie klant: Oostende. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een interessante tool voor een tender te plaatsen."

F. Roeland

"Vriendelijke mensen aan de telefoon. Het systeem werkt ook: het is goed dat de mensen van Bobex..."

E. Van Hende


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.