Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Controleren werktijd: Ontvang snel meerdere gratis offertesControleren werktijd-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijregistratie voor een vzw in Rekkem
Wij zijn een vzw binnen een school met een zestal personeelsleden. Wij zouden graag de werktijden van onze medewerkers registreren. Bedoeling is om deze gegevens dan te kunnen raadplegen op een andere pc.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdregistratie voor landbouwbedrijf in West-Vlaanderen
Beste, Graag had ik meer info over prikklokken en badgelezers. Mijn voorkeur gaat uit naar een digitale prikklok, voor een bedrijf van minder als 5 werknemers. Er is geen sofwarepakket nodig. Bedankt voor uw reactie
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Offerte tijdsregistratiesysteem, Bodet tijdsregistratie
Wij zijn in totaal met 21 medewerkers, bedienden en arbeiders. Graag vrijblijvend een offerte voor het totaalpakket: het toestel en de nodige software om de gegevens naar ons systeem/sociaal secretariaat door te kunnen sturen.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratie personeelsleden met verschillende uurroosters
Tijdsregistratie voor 5 personeelsleden met verschillende uurroosters. Graag had ik de nodige informatie wensen te ontvangen alsook een gedetailleerde prijsofferte. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Prikklok en tijdsregistratiesysteem
Graag wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het aankopen van een tijdsregistratiesysteem, dit voor een 100-tal werknemers. Ik wens te weten hoe dit werkt, verschillende mogelijkheden/manieren, prijzen, modellen, e.d. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Prikklok en tijdsregistratie nieuwe zaak
Wij zijn momenteel een nieuwe zaak aan oprichten en graag zouden we wat inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen omtrent prikklok en tijdsregistratie. Graag zouden we willen weten hoe dit werkt, wat de verschillende mogelijkheden zijn, kostprijs, e.d. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratie
Graag had ik inlichtingen omtrent de werking van een tijdsregistratiesysteem, alsook de bestaande mogelijkheden, prijzen, e.d. Graag een prijsopgave alsook inlichtingen liefst via e-mail aangezien ik deze dan moet doorsturen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Limburg
Tijdsregistratie info
Graag inlichtingen alsook een prijsopgave omtrent een tijdsregistratiesysteem, controleren wanneer werknemers aankomen en wanneer deze vertrekken is meer dan voldoende. Eventueel voorstellen omtrent andere systemen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Offerte tijdsregistratie
Graag had ik inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen omtrent tijdsregistratie voor kleine groepen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Prijsopgave prikklok en tijdsregistratie
Graag wat inlichtingen alsook een prijsopgave voor het aanschaffen van een prikklok (tijdsregistratie voor 3 werknemers) alsook garantie aanvragen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Offerte prikklok en tijdsregistratie
Graag wat inlichtingen alsook een prijsopgave voor het installeren van prikklokken (tijdregistratie uur van aankomst alsook uur van vertrek). Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Informatie en offerte kostprijs tijdregistratie systeem
Een omschrijving van het systeem dat u kan aanbieden, alsook uw prijszetting. Kan het gekoppeld worden met gekende softwarepaketten (vb. SAP)?
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Systeem tijdsregistratie en tijdsbeheer, kostprijs en contact leverancier tijdsregistratie
Ik zoek een systeem voor tijdsregistratie en tijdsbeheer, liefst een systeem met badges. Eventueel indien mogelijk ook te koppelen aan voertuiglocalisatie. We zijn met ongeveer 15 personeelsleden die geregistreerd dienen te worden. Graag contact en offerte
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratie werknemer, offerte systeem tijdsregistratie personeel
Graag een tijdsregistratiesysteem van 1 persoon, zowel op de baan als op kantoor (dus via gsm/internet, e.d. verbonden); gekoppeld aan facturatie.
Prikklok of badge-lezer
Limburg
Offerte tijdsregistratie systeem
Ik wens een prijsopgave alsook bijkomende inlichtingen te ontvangen voor het registreren van de gepresteerde werkuren op de werven. Met dank.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen

De activiteit van ons paramedisch personeel is gekenmerkt door momenten waarop er te weinig bestaffing is voor de gevraagde prestaties en momenten waarop een groot aantal medewerkers werktijd heeft die niet ingevuld geraakt. De vraag naar zorg is groter dan hetgeen we kunnen presteren. Ik zoek naar meer efficiŽnte planning en gebruik van de werktijd.

Controleren werktijd

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Handig dat je meteen met verschillende leveranciers in contact komt, bedankt!"

P. Loockx

"Zeer tevreden. Goeie keuze met verscheidenheid aan leveranciers met elk hun eigen product."

K. Van Oost


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.