Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Contact vorderen wanbetalers: Ontvang snel meerdere gratis offertesContact vorderen wanbetalers-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000 en 10.000 Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in Belgi. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Hasselt
Graag een offerte van een incassobureau. Er staan meer dan 20 onbetaalde facturen open van verschillende bedrijven. Het gaat om meer dan 50.000.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een transportbedrijf in Poperinge
Graag een vrijblijvende offerte van een incassobureau. We zitten in de crisistijd en ik vrees voor wanbetalers. Bedrijven zijn onze voornamelijke klanten. Nu staat er meer dan 2000,- open.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobedrijf voor bedrijf uit West-Vlaanderen
Tot nu toe hebben wij dat intern opgevolgd, maar gezien de omvang wensen wij extra hulp om deze achterstallige facturen te gaan innen.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Prijsoffertes voor incassobureau
Ik had graag prijsoffertes ontvangen voor de incasso van facturen. De klanten zijn hoofdzakelijk particulieren.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau
Een firma waar ik enkele maanden terug voor heb gewerkt, heeft nog een 3 tal facturen openstaan voor geleverde diensten voor een totaal bedrag van ongeveer 5300 euro.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Aanvraag incassobureau
Wij zijn een bedrijf dat evenementen organiseert en graag de facturen zou laten opnemen in een incassobureau. Momenteel is het totale bedrag van openstaande facturen ongeveer gelijk aan 12 000 euro.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incassobureau voor architectenbureau te Antwerpen
Ik ben architect en heb te kampen met een slechte betaler. Daarom ben ik op zoek naar een incassobureau. Het betreft hier 1 klant die twee onbetaalde facturen heeft uitstaan, voor een totaal bedrag tussen de 30 000 en 40 000 euro. Alvast bedankt voor uw snelle reactie.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incassobureau voor kinesitherapeute
Ik ben een kinesitherapeute en ik heb nog onbetaalde facturen die ik zou willen innen. De meeste facturen zijn al meer dan 2 jaar oud, maar ik hoop toch nog een deel van dit geld te kunnen recupereren. Bedankt voor uw offerte.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Wij hebben ook een internaat aan onze school, en daar hebben we toch heel vaak onbetaalde facturen. Nu nog een 20 25. We werken al met TCM voor de incasso hiervan, maar vergelijke graag met andere aanbieders hun aanbod, en indien interessanter is een overstap zeker te overwegen. Elk dossier heeft een schuld van 300 2000 euro.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerte hulp incassobureau's innen onbetaalde facturen
Graag had ik een offerte gekregen met de voorwaarden om jullie hulp te ontvangen. Mvg, Matthias
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incasso & schuldvordering
Graag een aantal offertes met daarin uw dienstverleningen en services in vermeld, graag daarbij ook de prijzen. Ik ben momenteel een aantal offertes aan het bijeen verzamelen zodat ik dat kan bekijken en nadien voorleggen aan mijn opdrachtgever. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Terugvorderen van openstaande facturen
Wij hebben op dit ogenblik 2 klanten staan die sinds een half jaar niet meer reageren, de ene openstaande factuur bedraagt zo'n 1.400 de andere iets meer dan 2.000. Graag had ik willen weten wat voor ons de kosten zou zijn, hoe jullie te werk gaan, e.d. Alvast bedankt voor de informatie.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incasso en schuldvordering
Graag had ik willen weten hoe we wanbetalers kunnen pushen om te betalen. Graag wil ik weten wat de prijzen zijn, de voorwaarden, manier van aanpakken, services en dienstverleneningen e.d. Alvast bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Betalen van openstaande facturen
Graag had ik wat inlichtingen willen ontvangen omtrent uw dienstverleningen & services. Graag een snelle manier om openstaande facturen betaald te krijgen. Wat bieden jullie meer aan of verschillen tussen incassobureau en een advocaat bijvoorbeeld. Graag de nodige informatie. Gemiddeld aantal bedrag openstaande facturen: +/- 6.000. Bedankt.
Incassobureau
Limburg
Internationale incasso
Graag wat inlichtingen omtrent het incasseren van openstaande facturen, op dit moment hebben wij volgende dossiers openstaan: Frankrijk: 19 dossiers, Portugal: 1 dossier, UK: 13 dossiers, Nederland: 1 dossier, Duitsland: 1 dossier. Zoals u kunt zien hebben wij vooral met dossiers in Frankrijk en Engeland te maken. Alvast bedankt.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau
Graag hadden we de nodige informatie willen ontvangen omtrent incasso & schuldvorderingen, wij zijn actief in het plaatsen van zonnepanelen bij particulieren et het komt zeer vaak voor dat die mensen opeens niet meer kunnen betalen voor de een of andere reden. Jaarbasis: tussen 50 & 60 openstaande facturen, reken 20.000/per klant en u krijgt het huidig openstaand bedrag. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Terugvorderen openstaande factuur
Graag had ik informatie willen ontvangen omtrent het behandelen van n openstaande factuur (+/- 1maand), de klant krijg ik maar niet te pakken. Graag had ik willen weten hoe jullie werken (dienstverleningen, services, hoe ik mijn geld kan terugvorderen en als het de moeite waard is om voor deze factuur met een incassobureau te gaan samenwerken. Ideaal natuurlijk om dan toch te weten bij wie we terecht kunnen indien dit nog voorvalt. Alvast bedankt.
Incassobureau
Groothertogdom Luxemburg
Incasso en schuldvordering
Graag had ik wat inlichtingen ontvangen omtrent het samenwerken met een incassobureau, welke services en dienstverleningen bieden jullie aan, prijzen, voor en/of nadelen, werking e.d. Alvast bedankt voor uw informatie.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso en schuldvordering
Graag had ik wat informatie willen ontvangen omtrent het samenwerken met een incassobureau, graag dienstverleningen, services, prijzen, e.d. Dit is best altijd interessant om te weten bij wie we terechtkunnen. Globaal bedrag ligt tussen +/- 10.000 15.000. Alvast bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso en schuldvordering
Graag had ik inlichtingen alsook een prijsopgave willen ontvangen omtrent het samenwerken met een incassobureau, wat bieden jullie als diensten en services aan en wat zijn uw tarieven. Ik werk momenteel met een advocaat maar graag zou ik incassobureau en advocaat willen vergelijken. Alvast bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso & schuldvordering
Graag had ik inlichtingen ontvangen omtrent het samenwerken met een incassobureau, graag info omtrent dienstverleningen, service, prijs e.d. Alvast bedankt voor uw samenwerking.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Hulp tijdig doen betalen van facturen, offerte incassobureau
Op dit moment hebben wij nog geen procedure voor facturen die buiten hun termijn gaan. Wij zoeken echter wel hulp hierin want de situatie verergert. Alles bij elkaar gaat het jaarlijks zeker om meer dan 100.000. Graag contact, informatie over uw diensten, en een prijsindicatie.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Informatie en offerte opvolgen wanbetalers incassobureau
Bij Shindler (liften, u waarschijnlijk wel bekend) hebben wij uiteraard regelmatig wanbetalers in ons grote klantenbestand. Vaak gaat dat over discussie bij onderhoud van de liften en facturatie daarvan. Normaal geven wij facturen overtijd meteen aan de advocaat door, Alles bij elkaar gaat het wel over duizenden euro's uiteraard. U kan de info op mijn telenetadres sturen bij voorkeur, of desnoods kort telefonisch contact. Ik antwoord indien nodig wel vanuit mijn Schindler adres. Alvast bedankt voor meer informatie over de werkwijze via incassobureau's en een prijsindicatie.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau
Graag had ik wat inlichtingen alsook een korte prijsopgave ontvangen omtrent het samenwerken met een incassobureau. Wij hebben jaarlijks niet echt massaal openstaande facturen staan maar het kan gebeuren dat de ene klant wat moeilijker doet bij het betalen dan een ander. Graag zouden we willen weten wat we moeten doen indien dit opnieuw zou gebeuren, wat bieden jullie aan, wat zijn daarvan de kosten. Liefst via e-mail antwoorden. Alvast bedankt.

Contact vorderen wanbetalers

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden, vlotte afhandeling. De keuze aan leveranciers mocht wel iets uitgebreider zijn."

P. Van Mechelen

"Bobex geeft meteen een goed zicht op een dienst die we niet vooraf kenden. We kunnen dis zeer s..."

J. Paulussen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.