Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Contact partner loonberekening: Ontvang snel meerdere gratis offertesContact partner loonberekening-sociaal secretariaat

Ontvang nu meerdere offertes: Sociaal secretariaatOfferte aanvragen-sociaal secretariaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secreteriaat voor een bedrijf in Antwerpen
Loonadministratie voor 3 vennootschappen. Deze zijn : Bureau bockstael (19 bedienden en 1 arbeider) bureau De Rijcker(2 bedienden) en Consult Edone (1 bediende). Dus in totaal 22 bedienden en 1 arbeidster (PC 218), bijkomende kosten voor automatisering maaltijdcheques en bijhouden afwezigheden personeel. We zijn een Merken en octrooienbureau.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor een paardenhouderij.
Wij zijn een paardenhouderij, en hebben nog geen personeel. De zaakvoerder eigent zich nog geen loon. Wij willen wel nu 1 persoon met leercontract in dienst nemen. Op het moment hebben we nog geen rsz-nummer. Graag een offerte van sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
Limburg
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Limburg.
We zijn sinds 2005 bij accerta en willen graag een prijsvergelijking met andere sociaal secretariaat. We zijn met 4 medewerkers en de zaakvoerder. Totaal 5 personen. Bedankt voor de offerte!
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Overstappen sociaal secretariaat
Wij zouden misschien willen overstappen naar een ander sociaal secretariaat dan het secretariaat waar we nu mee samenwerken. Graag zouden we daarom een offerte willen opvragen van de beheerskosten die jullie aanrekenen voor 5 werknemers in vaste dienst en dan komen hier regelmatig werknemers bij met dagcontracten. Graag asap jullie offerte.
Sociaal secretariaat
Geen regioLoonadministratie sociaal secretariaat
Loonadministratie voor 2 zaakvoerders.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Offerte en informatie service loonbeheer uitbesteden aan sociaal secretariaat
Op dit moment ben ik nog een éénmanszaak, maar in oktober november ga ik iemand in dienst nemen. Ik ontvang graag uw info en offerte om dan het loonbeheer van me over te nemen.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Informatie en offerte sociaal secretrariaat voor loonberekening, vergelijken sociaal secretariaat
Graag contact en informatie rond loonbeheer en andere sociaal secretariaatsdiensten van Partena. Op dit moment werken we met HDP. Ik geef uw info intern door aan de geschikte persoon ter vergelijk.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Veranderen van sociaal secretariaat
Deze klant heeft momenteel reeds een sociaal secretariaat, maar ze wensen informatie over uw diensten om eventueel te veranderen.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Informatie leverancier sociaal secretariaat Partena SD workx vergelijken
Ik ben op zoek naar een mogelijks nieuwe leverancier qua sociaal secretariaat. Bobex kwaliteitscontrole: opgelet, echtgenoot van deze vrouw is werkzaam bij SD Workx. Geeft aan geen belangen te willen vermengen en daarom niet bij SD Workx te willen aansluiten.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Informatie Partena ter vergelijking met huidig sociaal secretariaat inzake loonsadministratie
Wij werken op dit moment al met een sociaal secretariaat voor onze loonadministratie en aanverwanten, maar zijn daar niet tevreden van. Graag informatie ander mogelijke partners en eventuele overstap.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Contact sociaal secretariaat voor uitbesteden loonberekening, jaarafsluiting en ecocheques
Ik werk nu met SD Workx en wil hun service en kostprijs graag vergelijken met een ander sociaal secretariaat die me ook kan dienen als partner in loonberekening, voor de jaarafsluiting en voor de ecocheques.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Prijsofferte van partner voor sociale bijdragen, pensioenkas zelfstandigen
Ik wens graag een prijsofferte voor een partner die mijn sociale bijdragen kan regelen, pensioenfonds en dergelijke. Graag contact

Contact partner loonberekening

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.Offerte aanvragen-sociaal secretariaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede service, veel mogelijkheden tot kiezen."

P. Kouwer

"Prima systeem."

S. Van Deun


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.