Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Contact leverancier loonberekening loonbeheer: Ontvang snel meerdere gratis offertesContact leverancier loonberekening loonbeheer-sociaal secretariaat

Ontvang nu meerdere offertes: Sociaal secretariaatOfferte aanvragen-sociaal secretariaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Mol
Ik wens graag een offerte en een contact met een leverancier van loodadministratie. Dit voor het loonbeheer van het personeel . Het gaat over 37 arbeiders en 1 bediende.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor een school in Wilrijk
Offerte loonadm. en bijhorende fiscale documenten voor 2 personen onderhoudspersoneel, 1 met voltijdse en 1 met deeltijdse tewerkstelling. Op dit moment hebben we voor de overige personeelsleden een overeenkomst met het bisdom Antwerpen
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor een bouwbedrijf in Geraardsbergen
We zijn een bedrijf met 12 medewerkers , waarvan 11 arbeiders en 1 bediende. We zijn actief in de wegenbouw.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor een paardenhouderij.
Wij zijn een paardenhouderij, en hebben nog geen personeel. De zaakvoerder eigent zich nog geen loon. Wij willen wel nu 1 persoon met leercontract in dienst nemen. Op het moment hebben we nog geen rsz-nummer. Graag een offerte van sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Essen.
We zijn al jaren bij VSDC en hebben nooit een prijsvergelijking gemaakt met andere sociale secretariaten. Het betreft de volledige personeelsadministratie van 3 parttime medewerksters. De berekening RSZ en bedrijfsvoorheffing gebeurt nu voor de 3 werknemers tezamen, dit mag zo blijven.
Sociaal secretariaat
Limburg
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Limburg.
We zijn sinds 2005 bij accerta en willen graag een prijsvergelijking met andere sociaal secretariaat. We zijn met 4 medewerkers en de zaakvoerder. Totaal 5 personen. Bedankt voor de offerte!
Sociaal secretariaat
Luxemburg (BE)
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in oprichting.
Graag een vrijblijvende offerte van sociaal secretariaat voor een bedrijf in oprichting. We zullen gaan beginnen met 5 personen en aan het eind van het jaar zullen er 20 personen werkzaam zijn bij ons op het bedrijf.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaal secretariaat voor een bank in Vlaams-Brabant.
We werken nu samen met SD-works. Waar we niet tevreden over zijn. Ze maken dikwijls fouten en telkens als ik een vraag wil stellen rekenen ze me Ä50,- aan. We zijn met 3 zaakvoerders en 2 medewerkers. Graag een prijsofferte van andere sociale secretariaat.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Onze sociaal secretariaat wordt stopgezet. Het nummer zal geschrapt worden. Nu zijn we verplicht om over te gaan schakelen op andere sociaal secretariaat. Graag een offerte voor 9 werknemers.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een bedrijf in Mechelen.
Een sociaal secretariaat heeft ons opgelicht voor Ä2500,-. Inmiddels is die medewerker ontslagen van het sociaal secretariaat, maar het vertrouwen is er niet meer. Ik wil graag een andere sociaal secretariaat die ook aan loonberekening doet etc. Op dot moment voor 1 persoon.
Sociaal secretariaat
Brussel
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een bedrijf in Brussel.
Graag een offerte van een sociaal secretariaat. Ik wil graag 1 persoon aannemen in mijn zaak. Wat zijn de kosten?
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Dit is een bedrijf met 5 zelfstandigen. Ik wens 1 persoon in loondienst aan te nemen. Hoe gaat dat te werk? Graag een offerte te ontvangen van een sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een fabrikant in Vlaams-Brabant.
Wij zijn OBL fabrikant van medisch, chirurgisch materiaal en zoeken een erkend sociaal secretariaat voor de loonberekening van 1 halftijds medewerker. Kunt u aangeven wat de aansluitingskosten zijn en de maandelijkse kosten voor het opmaken van de loonstaat?
Sociaal secretariaat
Limburg
Sociaal secretariaat voor zelfstandige
Ik ben voor mijn zelfstandige activiteit op zoek naar een geschikt sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor transportbedrijf
Graag een offerte van Partena ter vergelijking met ons huidige sociaal secretariaat. Wij hebben 5 chauffeurs en 1 bediende in dienst.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Contact sociaal secretariaat, overstap sociaal secretariaat, veranderen partner loonbeheer
Een systeem waarbij wij de prestatiestaat doorsturen en u berekent loon voor werknemer en bedrijfsleider, u stuurt er ook bij hoeveel rsz, etc er moet betaald worden. Graag contact en prijsvoorstel
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaal secretariaat
Wij werken momenteel met Acerta maar graag zouden we eens willen vergelijken indien er ergens iets beter is. Graag wat informatie over loonberekening alsook sociale documenten. Promo 2: geen opzegging. Alvast bedankt. PS: Ook graag info omtrent outsourcing HR Support.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Sociaal secretariaat
Graag ondersteuning voor loonverwerking alsook advies hieromtrent. Ik werk momenteel nog met geen enkele partner aangezien ons nieuw kantoor nog geen werknemers telt. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Informatie en offerte sociaal secretrariaat voor loonberekening, vergelijken sociaal secretariaat
Graag contact en informatie rond loonbeheer en andere sociaal secretariaatsdiensten van Partena. Op dit moment werken we met HDP. Ik geef uw info intern door aan de geschikte persoon ter vergelijk.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Informatie en offerte voor loonberekening en andere sociaal secretariaatsdiensten
Ik ontvang graag contact informatie en een offerte voor de loonberekening en alle bijkomende regelingen van het personeel. Hun aantal varieert. Op dit moment zijn we aangesloten bij Acerta. Graag uw voorstel ter vergelijk.

Contact leverancier loonberekening loonbeheer

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.Offerte aanvragen-sociaal secretariaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is de eerste maal dat ik gebruik heb gemaakt van Bobex diesten en het was een zeer aangenam..."

"Goede opvolging - waarvoor dank."

J. De Blaere


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.