Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Contact leverancier loonbeheer personeel: Ontvang snel meerdere gratis offertesContact leverancier loonbeheer personeel-sociaal secretariaat

Ontvang nu meerdere offertes: Sociaal secretariaatOfferte aanvragen-sociaal secretariaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Overijse
Vraag naar vrijblijvende offerte voor nieuw sociaal secretariaat. Momenteel zijn we klant bij SD Worx. De opzeg is reeds gedaan. Ik wens ook mijn bedrijf in twee op te splitsen,een deel voor de auto's en een deel voor de bussen. Momenteel telt het het bedrijf in totaal 4 zaakvoerders en 1 arbeider. Deze werkt op schooldagen 6u per dag. Op schoolvakanties is het technisch werkloos. Graag een eerste contact en kennismaking.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Mol
Ik wens graag een offerte en een contact met een leverancier van loodadministratie. Dit voor het loonbeheer van het personeel . Het gaat over 37 arbeiders en 1 bediende.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem
Graag een prijsofferte voor de loonberekening voor 19 medewerkers met een bediendestatuut.
Sociaal secretariaat
Brussel
Sociaal secreteriaat voor een Vzw in Brussel
We zijn niet meer tevreden over onze huidige sociaal secretariaat en zouden daarom graag een prijsvergelijking doorvoeren met andere leveranciers. We werken met 23 mensen. Daarnaast hebben we ook nog een variŽrend aantal jongeren , 10-35, die hier werken in het kader van een brugproject.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Onze sociaal secretariaat wordt stopgezet. Het nummer zal geschrapt worden. Nu zijn we verplicht om over te gaan schakelen op andere sociaal secretariaat. Graag een offerte voor 9 werknemers.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een bedrijf in oprichting in Antwerpen.
Wij zouden half augustus starten met nieuwe zaak. We gaan een massagesalon beginnen. Aantal werknemers is nog niet zeker. Ik en mijn man zullen werkzaam zijn en we willen 2ŗ3 personen aannemen. Kan u dringend contact nemen met ons?
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor een slagerij in Antwerpen.
Ik ben een slagerij en wens jobstudenten aan te werven eventueel. Mijn vrouw en ik werken nu in de BVBA dus wat zijn de regels? Wat zijn de kosten en mogelijkheden? Graag een offerte.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een bedrijf in Mechelen.
Een sociaal secretariaat heeft ons opgelicht voor Ä2500,-. Inmiddels is die medewerker ontslagen van het sociaal secretariaat, maar het vertrouwen is er niet meer. Ik wil graag een andere sociaal secretariaat die ook aan loonberekening doet etc. Op dot moment voor 1 persoon.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag sociaal decretariaat voor een dokter in Vlaams-Brabant.
Mijn toekomstige werkgever wil dat ik informatie ga opzoeken in verband met sociaal secretariaat. Het gaat om mij als werknemer. Graag een offerte voor 1 werknemer.
Sociaal secretariaat
Brussel
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een bedrijf in Brussel.
Graag een offerte van een sociaal secretariaat. Ik wil graag 1 persoon aannemen in mijn zaak. Wat zijn de kosten?
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een bedrijf in Schoten.
Ik heb altijd als zelfstandige gewerkt, nu wil ik iemand aannemen. Graag een offerte te ontvangen van een sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Dit is een bedrijf met 5 zelfstandigen. Ik wens 1 persoon in loondienst aan te nemen. Hoe gaat dat te werk? Graag een offerte te ontvangen van een sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een fabrikant in Vlaams-Brabant.
Wij zijn OBL fabrikant van medisch, chirurgisch materiaal en zoeken een erkend sociaal secretariaat voor de loonberekening van 1 halftijds medewerker. Kunt u aangeven wat de aansluitingskosten zijn en de maandelijkse kosten voor het opmaken van de loonstaat?
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor bedrijfsleider
Offerte voor sociaal secretariaat voor 1 bedrijfsleider.
Sociaal secretariaat
Brussel
Sociaal secretariaat voor bedrijf in Brussel
Graag uw offerte voor sociaal secretariaat ter vergelijking met ons huidige maatschappij. Ik heb 10 werknemers in dienst.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaal secretariaat voor bedrijf in Tienen
Kostprijs voor loonberekening seizoensarbeid land en tuinbouw op maandbasis. Aantal werknemers: 50. Bedankt.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor bedrijf in Deinze
Graag uw offerte voor sociaal secretariaat voor 6 personeelsleden. Wij willen graag vergelijken met ons huidige maatschappij, Securex.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor beheer personeelszaken en leercontracten
Ik had graag prijsoffertes verkregen voor een algemeen sociaal secretariaat voor beheer personeelszaken en leercontracten. Momenteel werken we enkel met freelancers, maar binnenkort gaan we ook werknemers in dienst nemen.
Sociaal secretariaat
Brussel
Op zoek naar een nieuw betrouwbaar sociaal secretariaat
Een betrouwbaar sociaal secretariaat waar we 100% op kunnen rekenen en die ons kan helpen zowel in het Frans als in het Nederlands. Kantoor vlot en snel bereikbaar met de wagen. In de omgeving van Tremelo of Zaventem en omstreken. Overname van ons dossier in de loop van maart 2011 Eventueel de mogelijkheid om opleidingen te volgen via het sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat tuinaanleg en onderhoud
Wij wensen door bepaalde omstandigheden van sociaal secretariaat te veranderen, graag wat inlichtingen omtrent uw services, dienstverleningen, prijzen, e.d. Opzegging is gebeurd op 1 oktober 2010. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat
Graag informatie omtrent 't sociaal secretariaat, dienstverlening, services, kostprijs, e.d. Jullie zouden moeten instaan voor loonberekening, enz... Momenteel werken we met ADMB maar graag zouden we gaan vergelijken. Er werken 2 werknemers bij EuroQueen en nog 2 in 't restaurant dat we beheren. Alvast bedankt voor uw informatie. PS: Promo 2: nog niet opgezegd.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaal secretariaat
Wij werken momenteel met Acerta maar graag zouden we eens willen vergelijken indien er ergens iets beter is. Graag wat informatie over loonberekening alsook sociale documenten. Promo 2: geen opzegging. Alvast bedankt. PS: Ook graag info omtrent outsourcing HR Support.
Sociaal secretariaat
Henegouwen
Sociaal secretariaat vergelijking
Graag had ik wat inlichtingen willen ontvangen omtrent alles wat services, dienstverleningen en kostprijs is. Wij werken momenteel met SD workx en hebben nog helemaal niet opgezegd: promo 2. Kunt u mij de nodige informatie versturen zodat ik dat even kan vergelijken. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Sociaal secretariaat
Graag had ik wat inlichtingen ontvangen omtrent uw sociaal secretariaat: services/dienstverleningen, dossierkosten,loonberekeningen e.d. Ons bedrijf telt 1 werknemer alsook 1 zaakvoerder. Wij hebben inmiddels voor juni 2010 onze opzeg ingediend = promo 1.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat
Wij werken momenteel met SD Worx, over het algemeen zijn we daar tevreden van maar toch zouden we graag eens prijs/kwaliteit willen vergelijken. Graag een sociaal secretariaat voor loonberekening, sociale documenten, fiscale aangiftes, e.d. Alvast bedankt voor uw informatie.

Contact leverancier loonbeheer personeel

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.Offerte aanvragen-sociaal secretariaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel goed, snel en professioneel."

M. Dabee

"Reeds een derde maal dat we via Bobex een leverancier vonden (zonneboiler en dakwerken en nu al..."

F. De Scheemaeker


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.