Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Contact installatie zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesContact installatie zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Lier
Graag wens ik zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak, zuidgericht, 2 personen, opp. +80m≤, wanneer is aan de offertes.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Vleteren
Voor op mijn huis zoek ik zonnepanelen. Hellend pannendak, bijna zuidgericht, 5 personen, opp. +50m≤. Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Mechelen
Ik wil een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Ze worden geplaatst op een plat dak. De grootte van het da is 7 op 8 meter. Huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Houthalen
Ik ben op zoek naar zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend pannendak, 2500 kwh, bijna zuidgericht, plaats voor 12-14 panelen. Wanneer is nog open, ook voor mijn gebuur mag een offerte gemaakt worden.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Heusden-Zolder
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met EPDM op, +3000 kwh, opp. voor 16 panelen zeker. Wanneer is aan de kosten.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Vilvoorde
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Licht hellend dak met leien, zuidgericht, opp. +35m≤, voor in de loop van volgend jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Evergem
Ik wens zonnepanelen op mijn privewoning. Met een plat dak op EPDM. Dak is een 80m≤ groot. Verbruik dag/nacht samen is 9500 kw/u. Een halfopen bebouwing..
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Meise
We wensen zonnepanelen op onze prive. Op ons hellend dak met 1 kleine velux (dak zijn dakpannnen) 40 graden afhellend richting zuiden. Paralelschakeling is mijn voorkeur, geen idee van m≤ maar er kunnen tussen de 16-20 panelen op het dak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offerte zonnepanelen en zonneboiler regio Gent
We hebben een privewoning. (Vrijstaand) Met een hellend dak met dakpannen. Geen dakkapel aanwezig zelfs geen schouw. Het dak heeft een oppervlakte van ongeveer 7m x 9m. Ons verbruik is ong. 20 000 kw/u per jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Zoersel
Vrijstaande woning met een betonpannen-dak. Het huis is van 1980. Wij zoeken een offerte voor zonnepanelen. We verbruiken hier zo een 4000 kilowatt. 5 bewoners waarvan 3 kleine kinderen. Kan u mij contacteren voor het uitwerken van een mooie offerte.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen in Kortemark
Beste, Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning met 1979 als bouwjaar. Wij wonen hier met 8 personen. Verwarming op gas. Kan u mij bellen voor een afspraak ? Mvg,
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning te Kaprijke
Zonnepanelen voor een woning te Kaprijke. Eigen woning, het dak bestaat uit pannen. Ons jaarlijks verbruik komt op 4000kwH. Bedankt voor uw prijsofferte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor woning te Haacht
Ik heb een EPDM plat dak. De bedoeling is dat ik mijn eigen elektriciteitsnetwerk heb met tesla batterij. Ik ben het best telefonisch te bereiken donderdag of vrijdag na 17u.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Antwerpen
Dit is voor een woning waar vroeger een handelszaak beneden was geplaatst. Ik was van plan deze te renoveren en had dus graag met een afspraak ter plaatsen even bekeken wat de mogelijkheden waren hier een geschikt systeem te plaatsen voor alternatieve energie. Dit zal voor voornamelijk particulier gebruik zijn. Ik heb een hellend leien dak met zeker 20m≤ waar ik perfect van de zuiderzon kan genieten. Graag een contact met iemand die mij voor dergelijk systeem een geschikte offerte en advies kan geven.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Brecht
Ik heb zowel een plat als een hellend dak. Ik heb hier in totaal meer dan 100m≤ aan vrije ruimte. Dakvensters en andere schaduwplekken er al uitgeteld. Graag wens ik hier een zonnepanelen instalatie te plaatsen. Graag had ik ook een afspraak met de installateur gemaakt voor de prijs van het plaatsen te bespreken en ook te bekijken hoeveel rendement er uit deze pv panelen kan worden gehaald. De daken zijn volledig zuidelijk gericht en hebben een bekleding in roofing en dakpannen respectievelijk.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen en zonneboilers voor een woning in Oostende
Ik ben zowel geÔnteresseerd in het plaatsen van zonnepanelen als zonneboilers. Het zou gaan om 2 stukken van platte daken. Een dak van 20m≤ en de ander zal 15m≤ zijn. We zijn maar met 2 personen en om de 2 maanden betalen we Ä500,- aan gas en elektriciteit.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonneboiler een woning in Harelbeke
Indien mogelijk graag een afspraak volgende week. Ik heb momenteel al een zonnepanelen instalatie voor 2800kw en een gasbrander voor de centrale verwarming. Ik wens de zonneboiler aan te koppelen aan deze gasbrander en te gebruiken voor het sanitair en eventueel voor de centrale verwarming. De enige plaats waar ik op dit moment nog thermische panelen kan plaatse in op de zijkant van mijn woning. Dit is een hellend dak van 10-15m2 met een oostelijke richting. De dakbedekking bestaat uit dakpannen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Machelen
Graag een offerte voor een zonnepanelen instalatie voor 4700kw. Deze zullen geplaatst worden op een hellend dak naar het zuiden gericht van 45m2. Hier staan wel nog twee grote veluxramen en een schouw in. De bekleding bestaat uit leisteen. Naast deze zonnepanelen wens ik ook informatie over de prijs en de mogelijkheden van een zonneboiler. ,
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Hasselt
We wensen zo snel mogelijk een offerte te verkrijgen om te vergelijken met andere leveranciers. We hebben een dak met een hellend vlak in dakpannen. Deze heeft een zuidoostelijke oriŽntatie en een oppervlakte tussen 50 en 75 vierkante meter. Hier staan wel een schouw en een dakvenster in. Twee maandelijks betalen we 19Ä aan elektriciteit. Graag een prijsofferte voor plaatsing.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Izegem
Graag een offerte met verdere informatie over de groene stroom certificaten en subsidies. Ik heb een pannendak waarvan het zuidelijke gericht gedeelte tussen e 50 en de 60m2 is. Hier zitten wel 4 veluxramen in en twee panelen voor warm water. Ik verbruik momenteel zo'n 6000kw op jaarbasis.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bakkerij in Maldegem.
Ik had graag de mogelijkheden bekeken voor de plaatsing van zonnepanelen op het dak van de bakkerij. Hier is ook mijn privť gevestigd dus de energie zak door beide gebruikt worden. In totaal is mijn energie verbruik 24.000 kw op jaarbasis. Ik heb ene roofing dak van 180m2. Hier zitten wel een grote schouw en dankkoepel in dus de beschikbare oppervlakte zak iets kleiner zijn. Het dak is 3 of 4 jaar geleden nog volledig vernieuwd.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Waregem
Graag een offerte voor de plaatsing van 4000kw aan rendabele zonnepanelen. Ik heb een tweedelig dak met gewone dakpannen en zuidwestelijke oriŽntatie . De oppervlakte is zon 18x4 tot 5m. Graag naast deze offerte voor instalatie ook meer informatie over de subsidies, groene stroom certificaten en rendement van de panelen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een school in Ingelmunster
Ik wens van voldoende leveranciers een prijsofferte om zo een degelijke vergelijking te maken voor de plaatsing van zonnepanelen. Indien dit binnen het budget past zullen deze nog in 2013 geplaatst worden. Graag had ik een afspraak gemaakt om ter plaatse de mogelijkheden te bespreken. Het gaat om een Epdm rubber dak met een grootte van ongeveer 40x40m. We wensen de hele school op groene stroom te laten draaien.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonneboiler voor een woning in Antwerpen
Ik wens een prijsvergelijking te maken voor een zonneboiler. Ik wens een voldoende kredietwaardig bedrijf dat mij onderhoud kan garanderen voor 20 jaar. Verder wens ik ook thermische panelen van europees model. Ik heb twee installatie mogelijkheden. Een eerste is een dak uit dakpannen , licht hellend en waarvan het zuidelijke gedeelte 15x6m is. Hier zitten wel nog twee dakramen in. Een tweede mogelijkheid is een groot terras, 14x5m , in bankirai. Deze heeft wel grote schaduwplekken als de zon ondergaat in het westen. Gelieve voor beide mogelijkheden een offerte op te maken. Ik wens een zonneboiler voor het sanitair. e
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Gistel
Ik wens deze zonnepanelen te plaatsen op een bijgebouw aan mijn woning. Deze heeft ene dak oppervlakte van 55-60m2 en is bedekt met dakpanplaten. Graag had ik op dit dak voor 5000-6000kw zonnepanelen geÔnstalleerd. Deze dak heeft een zuidelijke oriŽntatie en een hellingsgraad van 20į. Het is een open bebouwing. Ik wens de panelen zeker voor de zomer te plaatsen. Welke subsidies kan ik hiervoor nog verkrijgen. eigenaar, tegen, de zomer, bijgebouw, 20į? ZUID? dakpanplaten, 55-60m2, 5000-6000kw,

Contact installatie zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Interessante service. Intussen heb ik enkele dakwerkers gecontacteerd via Bobex."

M. cuffez

"Heel tevreden, ik ben niet van plaats moeten gaan om leveranciers te vinden."

H. Dickens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.