Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi๋ | Ander land

 search

Contact bureau incasso vorderen wanbetalers: Ontvang snel meerdere gratis offertesContact bureau incasso vorderen wanbetalers-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau te Schilde
Wij zoeken een leverancier voor incassobureau. Het gaat om een bedragen van ongeveer 1 jaar oud tot 4 maanden jong. Het openstaande bedrag is ongeveer tussen de 10-30000 euro.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in geel
Dit gaat over het terugvorderen van onbetaalde facturen.We doen enkel zaken met particulieren binnen Belgi๋. Wijzelf hebben reeds contact met deze mensen opgenomen en verschillende herinneringen op gestuurd . Momenteel is het totale opstaande bedrag zo'n 1800€. Dit is de eerste keer dat we een vergelijk maken voor incassobureaus dus graag een uitgebreide duidelijke offerte met informatie over de volgende stappen.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau Asse 1730
Ik heb een garage waar mijn klanten zowel bedrijven zijn als particulieren. Nu staan er meer dan 20 onbetaalde facturen open van ongeveer een totaalbedrag van €30.000,- Ik ben nu op zoek naar een incassobureau die dit kan innen. Graag vrijblijvende offertes.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor bedrijf in Genk
Wij zijn op zoek naar een incassobureau voor twee openstaande facturen van een groot bedrag. Het totale bedrag van de openstaande facturen is ongeveer €61000 in totaal. Alvast vriendelijk bedankt voor uw offerte.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor bedrijf in Passendale
Wij zijn een bedrijf die al vaker te maken hebben gehad met klanten die niet betalen en zijn daardoor al vaker geld verloren. Hierdoor zouden we graag wat informatie willen ontvangen over wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een school in Oudenburg
We hebben een klant die een jaar zijn factuur niet wenst te betalen. Het gaat niet om een heel groot bedrag maar geld is geld. €600,- is dat een bedrag wat de moeite waard is om een incassobureau in te schakelen? Graag vrijblijvende offertes.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een transportbedrijf in Poperinge
Graag een vrijblijvende offerte van een incassobureau. We zitten in de crisistijd en ik vrees voor wanbetalers. Bedrijven zijn onze voornamelijke klanten. Nu staat er meer dan €2000,- open.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor een kinderdagverblijf in Berchem
We houden een kinderdagverblijf open en hebben nu al enkele maanden last van een paar particulieren die de rekeningen niet meer betalen. Het totale bedrag zou zo'n 1500€ zijn.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een zelfstandige in Antwerpen
Ik heb openstaande facturen bij een bedrijf. Het gaat hier over een totaal bedrag van 4300€ verdeeld over drie facturen. De oudste dateert van mei. Nu zou ik graag dit bedrag in incasso invorderen.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een incassobureau. Een paar particulieren hebben onbetaalde facturen van €100,- openstaan. Dat zijn bedragen die me geen zorgen maken. Wat me wel zorgen maakt is dat een bedrijf €1300,- bij me heeft openstaan, ze zijn zelfs bezig met verhuizen. Ik had graag een offerte willen ontvangen van een incassobureau.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag incassobureau voor een particulier in West-Vlaanderen.
Dit gaat om een priv้kwestie. Een persoon moet me €1200,- terugbetalen. Ik heb de nodige bewijzen, zwart op wit. Kan ik ook een incassobureau inschakelen? Graag een offerte.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor Oost-Vlaanderen.
2 personen hebben een totaalbedrag van €550,- bij mij geleend. Alles staat zwart op wit. Enkel er is nog geen cent terugbetaald. Kan ik een incassobureau inschakelen om mijn geld te innen? Bedankt voor de offerte.
Incassobureau
Brussel
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf regio Brussel.
Een persoon moet me €8400,- betalen. Nu wacht ik een tijdje en heb het bedrag nog altijd niet binnen. Graag een offerte van incassobureau. Bedankt alvast.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een restaurant in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van incassobureau. Het betreft een 4tal facturen van het restaurant aan een Italiaanse montagebedrijf. Totaalbedrag aan onbetaalde facturen zal rond €6000,- zijn. Facturen zijn 9maanden - 1 jaar oud.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een boekhoudkantoor in Limburg.
Ik ben een boekhouder en heb veel onbetaalde facturen van bedrijven openstaan. Het gaat om bedragen boven de €10000,- Ik wil graag een offerte ontvangen van een incassobureau. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen.
Een VZW heeft 1 factuur van €4218,- niet betaald. De factuur staat al bijna 2 jaar open. De vervaldatum van het factuur was 01/10/2010 en ik heb nog altijd geen cent ontvangen. Graag een offerte van een incasso.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Terug vorderen van achterstallige huur, Oost-Vlaanderen
Mijn huurder heeft voor een totaal bedag van 1900€ schulden bij mij . Ik heb al een vonnis van de zedenrechter en zoek nu naar een manier om mijn geld terug te vorderen. Bedankt om uw onkostenraming op te sturen.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor bedijf in tweedehands voertuigen, Limburg
Ik heb een bedrijf dat 2de hands wagens doorverkoopt. In 2010 heb ik voor een prijs van 16.000 € twee wagens aangekocht bij een venootschap. Deze wagens zijn echter nooit geleverd en het venootschap is in faling gegaan. We hebben echter een vonis om dit geld terug te vorderen . Eventueel wil ik ook kijken of het mogelijk is de auto's in beslag te laten nemen. Bedankt voor verdere informatie op te sturen.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde facturen voor een autoshop in Oost-Vlaanderen
In het verleden hebben we al samengewerkt met een incassobureau. We waren echter niet tevreden over de dienstverlening en zijn daarom nu op zoek naar een nieuwe partner. Het totale bedrag zou zo'n 10 000 € bedragen verspreidt over een 20-tal facturen.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor bedrijf in West-Vlaanderen
We hebben een hele reeks van onbetaalde facturen, op dit moment toch een 30-tal . Sommige gaan over zeer kleien tot iets grotere bedragen. Het totale bedrag zal op dit moment net boven de 1000 € liggen. We zoeken nu een bedrijf die de briefwisseling en opvolging op zich kan nemen.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor bedrijf in Antwerpen
Op dit moment hebben we een 9-tal zeer dringende dossiers met een waarde van net onder de 10 000€ . De achterstallige betalers zijn vooral particulieren en verzekeringsmaatschappijen. Indien de prijs correct is willen wij praten over een lange termijncontract voor in de toekomst als onze achterstallige facturen door uw bureau te laten verwerken. Bedankt voor uw offerte.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik heb een openstaand factuur van €93000,- Het gaat om 1 bedrijf die 4 facturen bij mij heeft openstaan. Ik wil weten of een advocaat beter is dan een incassobureau. Graag een offerte.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag incassobureau voor een huisbaas in Vlaams-Brabant.
Ik heb een huurder die al 2 maanden in het appartement woont en nog steeds de huur niet heeft betaald. Het gaat om een bedrag van €1300,-. Kan een incassobureau wat voor me betekenen? Graag een offerte.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik ben een zelfstandige en wil weten hoe een incassobureau te werk gaat en hoeveel het me gaat kosten om er een in te schakelen. Er staat een factuur open van €2900,-. Het gaat om een particulier. Graag een offerte.
Incassobureau
Limburg
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
Er staat ongeveer een bedrag open van €1000,-. De bedragen komen uit onbetaalde facturen van particulieren. Graag een offerte van incassobureau.

Contact bureau incasso vorderen wanbetalers

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden van Bobex daar dit een makkelijke manier is om leveranciers over heel Belg..."

R. Bloemen

"Goed en makkelijk en veel tijd besparend."

J. Baldewyns


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ฉ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.