Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Condensatieketel gezinswoning: Ontvang snel meerdere gratis offertesCondensatieketel gezinswoning-condensatieketel

Ontvang nu meerdere offertes: CondensatieketelOfferte aanvragen-condensatieketel

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Condensatieketel voor de regio Brugge
Ik wens een andere condensatieketel op gas voor mijn prive. 15 jaar oud de huidige, merk niet direct gekend. Bouwjaar huis zeker 50 jaar.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Heule
Rijwoning van 1970. Ik ben op zoek naar een offerte en verdere informatie voor de installatie van een nieuwe condensatieketel. Dit is een gezinswoning die momenteel wordt verwarmt met centrale verwarming op een gasketel. Deze is ook van de jaren 70. Op het dak na heeft de woning voldoende isolatie en ook de pijpen in de woning zelf zijn nog in goede staat.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel 3110 Rotselaar
Oudere aardgasketel die momenteel dienst doet voor zowel de verwarming van de woning las het huis. Vrijstaande gebouw met 4 verdiepingen, 2 die effectief gebruikt worden. Goede isolatie. Momenteel 2 bewoners. het huidige systeem is verouderd waardoor we nu naar alternatieven zoeken. Graag in kader hiervan een gerichte prijsofferte voor een condensatieketel, inclusief installatie.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Installatie condensatieketel
ik verwarm met een pelletkachel (enige verwarming), en warm water heb ik door een een bulexboiler op electriciteit
Condensatieketel
Antwerpen
Condensatieketel voor een bedrijf in Kontich
Graag een vrijblijvende offerte van een muurcondensatieketel 30KWatt met aan en afvoer via dubbele schouwpijp. Dit voor onze zaak in Kontich. We verwarmen nu via gas.
Condensatieketel
Antwerpen
Offerteaanvraag condensatieketel voor een woning in Berchem
Graag een vrijblijvende offerte van een condensatieketel. We verwarmen met Aardgas. Zowel de woning als het water.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel voor een gezinswoning in Messelbroek
Beste, Wij zijn van plan over te schakelen op aardgas. Wij willen onze mazoutketel vervangen door een condensatieketel. Wij hebben geen specifieke voorkeur voor een bepaald merk, maar zijn op zoek naar: - advies voor geschikte ketel (merk, vermogen) - advies voor plaatsing ketel: gasaansluiting komt in de kelder, maar de ketel moet in de berging achterin het huis geplaatst worden. - Kostprijs van de installatie van deze condensatieketel.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Plaatsen van condensatieketel voor een woning in Meulebeke
Recent vernieuwde rijwoning. Zeer goed ge´soleerd; ik gebruik momenteel zelfde aansluiting voor centrale verwarming als warm water.
Condensatieketel
Limburg
condensatieketel installatie
Ik zou graag mijn oude stookolieketel van + 20jaar vervangen door een condensatieketel. Welke kostprijzen kan ik verwachten met kosten voor afbraak en plaatsing inbegrepen?
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor klant in Oost-Vlaanderen
Wij zijn van plan grote verbouwingswerken uit te voeren in de toekomst. Een condensatieketel voor sanitair en verwarming kan best interessant zijn. Graag daarom een offerte met bijkomende informatie. Alvast bedankt.
Condensatieketel
Antwerpen
Prijsofferte voor condensatieketel warm water
Graag een voorstel voor de installatie van een condensatieketel warm water. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Informatieaanvraag installatie condensatieketel, Veurne
Graag had ik meer geweten over condensatieketels, hoeveel kost dit, waarvoor is dit handig? Werking? ... Momenteel verwarmen wij met tank gas alsook houtstoof. Graag wat info en prijsofferte via e-mail. Bedankt.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel - prijsofferte en informatie, Vlaams Brabant
Graag wat informatie omtrent de installatie van een condensatieketel, waarvoor is dit interessant, hoe werkt dit, wat kost het? Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Condensatieketel
Brussel
Installatie condensatieketel, vrijblijvende prijsofferte - Brussel
Wij hadden ons graag willen informeren omtrent de installatie van een condensatieketel. Hoeveel bedraagt de kostprijs, wat zijn de voor/nadelen, zijn er mogelijkheden tot premies, ... ? Alvast bedankt.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel voor gezinswoning, Vlaams Brabant
Het huis is eigendom van het bedrijf, is in het verleden verhuurd geweest, nu niet meer. Voor het ogenblik wordt die gans verbouwd. Graag zouden we er meer over willen weten omtrent de installatie van een condensatieketel. Wel moet de hele verwarming nog worden ge´nstalleerd. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.

Condensatieketel gezinswoning

Besparen op brandstofkosten met een efficiënte verwarmingsketel. Met een beperkte investering kunt u al snel een gigantisch rendement verkrijgen. Het grote voordeel van een condensatieketel is zijn hoge rendement.

Het verschil met een gewone stookketel...
Een traditionele verwarmingsketel op aardgas of mazout verwarmt het water. De rookgassen die door de verbranding van deze brandstoffen vrijkomen worden gewoon naar buiten gebracht via de schoorsteen. In deze gassen zit nog veel warmte. Daarom is de afvoerpijp van zo'n verwarmingsketel vaak ook bijzonder warm.

Een condensatieketel werkt een pak efficiënter. De gassen die vrijkomen bij de verbranding van de brandstof worden in een condensatieketel afgekoeld. Met eenzelfde hoeveelheid gas kan een condensatieketel dus veel meer water verwarmen. Dit zorgt voor een enorme besparing op uw aardgasfactuur.

Overal mogelijk...
Over een condensatieketel bestaan vele misvattingen. Vaak wordt gedacht dat condensatieketels enkel mogelijk zijn voor wie vloerverwarming heeft. Dit is echter onjuist, een condensatieketel is ook bij gewone centrale verwarming mogelijk.
Bespaar daarom op uw energiefactuur. Vergelijk offertes voor de plaatsing van Aardgasketels en ontdek hoe u kan besparen op uw aardgasfactuur met een condensatieketel.

Vergelijk toestellen en prijzen...
Vul dit formulier in en vergelijk prijzen en offertes.Offerte aanvragen-condensatieketel
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Is handig om zelf geen leveranciers te moeten zoeken, is zeer vlot verlopen."

I. Coppens

"Deze eerste ervaring met Bobex was zeer bevredigend. Ik had aanvankelijk geen hoge verwachtinge..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.