Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Condensatieketel aardgas: Ontvang snel meerdere gratis offertesCondensatieketel aardgas-condensatieketel

Ontvang nu meerdere offertes: CondensatieketelOfferte aanvragen-condensatieketel

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel voor de regio Betekom
Ik wens een andere condensatieketel op gas voor mijn prive. Nu heb ik een Vaillant(slecht rendement).
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Offertevergelijk voor installatie condensatieketel Vlaams-Brabant
Ik moet mijn verwarmingsketel laten vervangen. Op dit moment hebben we een Viessmann ketel uit 1986 maar heeft problemen (bartsen in ketel) en moet dringend vervangen worden. Ik denk dat het een 60kw ketel is. Graag snel bezoek voor offerte voor installatie van een nieuwe condensatieketel.
Condensatieketel
Antwerpen
Condensatieketel voor een bedrijf in Kontich
Graag een vrijblijvende offerte van een muurcondensatieketel 30KWatt met aan en afvoer via dubbele schouwpijp. Dit voor onze zaak in Kontich. We verwarmen nu via gas.
Condensatieketel
Limburg
Condensatieketel voor een woning in Maasmechelen
Het begeeft hier een gebouw uit 1900 waar ik deze zomer zal intrekken. Eerst wens ik echter wat renovaties door te voeren . Een daarvan is overschakelen op een condensatieketel voor aardgas. Ik geloof dat momenteel het gebouw als het sanitair word verwarmt mer stookolie. Gelieve een uitgebreide offerte op te maken met de kostprijs voor installatie en de voor en nadelen van een condensatieketel.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor privéwoning in Nieuwekerken
We zouden deze condensatieketel willen plaatsen om te besparen op onze energiekosten. Moet hiervoor ter plaatse een afspraak gemaakt worden of kunnen de contacten telefonische gebeuren. gelieven na 18u te bellen.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Plaatsen van condensatieketel voor een woning in Meulebeke
Recent vernieuwde rijwoning. Zeer goed geïsoleerd; ik gebruik momenteel zelfde aansluiting voor centrale verwarming als warm water.
Condensatieketel
Limburg
Condensatieketel voor privéwoning in zuttendaal
Op dit moment gebruik ik een zelfde type boiler voor zowel mijn warm water als de verwarming van mijn gebouw. Ik ben echter niet tevreden met de kosten hiervan en zou daarom graag zo snel mogelijk een condensatieketel willen plaatsen.
Condensatieketel
Limburg
Condensatieketel voor privéwoning in Limburg
Ik zou graag een condensatieketel willen plaatsen op gas voor mijn verwarming. Ik gebruik op dit moment een elektrische boiler voor mijn sanitair.
Condensatieketel
Limburg
Condensatieketel voor een appartement in Limburg
Op dit moment heb ik een gaswandketeltje dat zorgt voor de verwarming en het warm water. Dit werkt echter niet meer en daarom ben ik nu op zoek naar de meest zuinige oplossing. Het appartementje is 70m2 groot. Bedankt voor een snelle reactie.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Plaatsen van condensatieketel
Ik ga overschakelen op aardgas en wil een condensatiekachel laten plaatsen. Graag een voorstel van prijs. Bedankt.
Condensatieketel
Limburg
Kostprijs installatie condensatieketel, Neerpelt
Wij hadden graag een offerte gekregen voor de installatie van een condensatieketel, inclusief overzicht van subsidies en kosten. Verwarmen doen we momenteel met behulp van houtkachel en aardgas. Bedankt voor de snelle opvolging.

Condensatieketel aardgas

Besparen op brandstofkosten met een efficiënte verwarmingsketel. Met een beperkte investering kunt u al snel een gigantisch rendement verkrijgen. Het grote voordeel van een condensatieketel is zijn hoge rendement.

Het verschil met een gewone stookketel...
Een traditionele verwarmingsketel op aardgas of mazout verwarmt het water. De rookgassen die door de verbranding van deze brandstoffen vrijkomen worden gewoon naar buiten gebracht via de schoorsteen. In deze gassen zit nog veel warmte. Daarom is de afvoerpijp van zo'n verwarmingsketel vaak ook bijzonder warm.

Een condensatieketel werkt een pak efficiënter. De gassen die vrijkomen bij de verbranding van de brandstof worden in een condensatieketel afgekoeld. Met eenzelfde hoeveelheid gas kan een condensatieketel dus veel meer water verwarmen. Dit zorgt voor een enorme besparing op uw aardgasfactuur.

Overal mogelijk...
Over een condensatieketel bestaan vele misvattingen. Vaak wordt gedacht dat condensatieketels enkel mogelijk zijn voor wie vloerverwarming heeft. Dit is echter onjuist, een condensatieketel is ook bij gewone centrale verwarming mogelijk.
Bespaar daarom op uw energiefactuur. Vergelijk offertes voor de plaatsing van Aardgasketels en ontdek hoe u kan besparen op uw aardgasfactuur met een condensatieketel.

Vergelijk toestellen en prijzen...
Vul dit formulier in en vergelijk prijzen en offertes.Offerte aanvragen-condensatieketel
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden over de snelle respons op mijn aanvraag."

I. Sleegers

"Tevreden. Ik kreeg snel een eerste telefoontje en heb een afspraak gemaakt. Dank voor de hulp."

A. Fobe


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.