Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Condensatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesCondensatie-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Haaltert
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1st en 2de verdiep). Lek kan niet, vocht lijkt van buitenaf te komen, misschien condens/ventilatie. Bouwjaar 1965-70.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Zolder
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (2de verdiep). In de slaapkamer, vochtplekken rond het raam, misschien een koude brug of condens, geen lek dat ik weet, bouwjaar 1969.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Heist-Op-den-berg
We hebben een probleem met condensatie in de hoeken en plafond van eerste verdieping. Dit in de badkamer, slaapkamer en waskamer. Problemen sinds enkele maanden. Woning van 1955.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Gent
We hebben een probleem met condensatie en schimmel op een buitenmuur van de badkamer, hoogstwaarschijnlijk door gebrekkige ventilatie . Deze badkamer is op eerste verdieping. Woning van de jaren 40 maar volledige gerenoveerd.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
We hebben een probleem op een slaapkamermuur door een condensatieprobleem. Dit is reeds enkele maanden aanwezig. Gebouw van de jaren 70.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Lummen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Plekken op de plafond, verf valt eraf, loodgieter is al geweest maar zegt dat er niets aan de hand van een lek, bouwjaaar 2004. Misschien condens of ventilatieprobleem?
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Antwerpen
Ik heb vocht in de muren van de prive(gelijkvloers). Bezetting valt eraf, rond de ramen en deur, geen leidingen daar, +1 lopende meter, misschien condens of ventilatie? Huis van 1932.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Roeselare
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1ste verdiep). In de slaapkamer is er schimmel, misschien condens of ventilatieprobleem, geen daklek dat ik weet. Bouwjaar voor 1950.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Hamont-Achel
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de slaapkamer, bovenaan de muur schimmel, geen daklek, eerder condens of ventilatie. Bouwjaar 1976.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Boom
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). De verf komt los, in een hoek, misschien condens of ventilatie. Geen lek, bouwjaar jaren 80.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Deurne
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1ste verdiep). In de slaapkamer, condens of ventilatieprobleem, geen lek dat ik weet. Ook zwarte plekken, bouwjaar 1996.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Rijkevorsel
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1ste verdiep). Condens in de 2 slaapkamers, vochtplekken, geen daklek. Bouwjaar 2002.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Kortrijk
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de badkamer, geen lek, eerder condens of ventilatie, bouwjaar huis +30 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Edegem
Problemen op een eerste verdieping in een kinderkamer. Vooral op de gevelmuren onder de ramen. Ik weet niet of het vocht afkomstig is van condensatie, een koudebrug of van de ramen zelf.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Zemst
Ik heb vocht in de muren van een woning die ik verhuur(gelijkvloers). Zwarte plekken bovenaan de muur, op 3 plaatsen (slaapkamers), condens of ventilatieprobleem, geen daklek. Bouwjaar 1970.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Laakdal
Dit is een huurwoning die ik recent heb aangekocht en nu verbouwd wordt. Ik heb twee natte muren. Dit is op het gelijkvloers een op een muur op een slaapkamer waar er na felle regen schimmel op de muur staan. Ooit is er wel een herstelling gebeurd. Onderaan is een handel er al enkel weken losstaat. Ook de muren in de winkel moeten worden nageken en liefst zo snel mogelijk. Binnen een week starten de werken aan de vloer
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Melsele
We hebben problemen in een volwaardige kelder. We vermoeden dat het water binnenkomt via de keldermuur. Hoewel de keldervloer ook wel wat vocht heeft, mogelijk condensatie. Tegelvloer en een betonnen kelder. Mogelijk al meer als een jaar aanwezig maar muur is recent opgevallen. Ik het verleden was er ook reeds een koudebrug op het plafond van de kelder.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
We hebben een beetje vochtproblemen in de kelder maar deze gaan we dicht maken. We merken vooral condensatievocht op de gevelmuren van het gelijkvloers. Problemen nu al 6 maanden aanwezig.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Houthalen
We hebben vooral problemen in de kelder. In het verleden hebben we reeds problemen gehad , toen is dit weggetrokken. Sinds enkele weken hebben we geen probleem. Kelder deels in baksteen, deel gecementeerde baksteen. Geen idee van waar het water afkomstig kan opstijgend grondwater zijn, condensatie of iets anders.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Lumen
We hebben vooral problemen op de onderste verdieping in een wasplaats. We hebben ventilatie hier voorzien in het plafond en een klein raam dat vanboven open kan worden gekipt . We hebben vooral op 1 muur problemen, de gevelmuur. We hebben deze problemen al enkele maanden aanwezig. We vermoeden een ventilatie en/of condensatieprobleem
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Halle
We hebben recent een woning gekocht. Op een kamer hebben we op de binnenkant van de gevelmuur onderaan de muur last van vocht . Deze woning heeft een korte periode leeggestaan. behalve vensters geen actieve ventilatie of verwarming. Mogelijk een condensatieprobleem
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
opstijgend vocht voor een woning in Braschaat
Praktijk opgebouwd in aan aangebouwde garage. Reeds jaren merkbaar. Met koud weer condensatie maar vooral onderaan de muren hebben we last van opstijgend vocht. Deze muren zijn
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de muren te regio Nijlen
Ik heb een vochtprobleem in de badkamer van mijn prive. Ook veel schimmel volledig de plafond en bovenaan de muren (zwarte plekken). Geen lek. Opp. 2m op 2,5m. Ventilatie of condensatieprobleem.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Aalst
We hebben vooral problemen op het gelijkvloers. Dit is een bungalow Villa. problemen vooral op de gevelmuren en de aanpalende muren. Problemen begonnen na isolatie op dak. Er is momenteel ventilatie voorzien in 1 kamer. Ook zijn de muren reeds geÔnjecteerd. Vooral problemen condensatie.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Moerzeke
Dit is voor een eigen woning. We hebben vooral last van een probleem met vochtplekken op een plafond. Boven zijn er twee slaapkamer zonder vochtproblemen. Reeds jaren probleem. Hier is een klein roostertje voorzien in deze kamer voor ventilatie, maar toch nog last van condensatie.

Condensatie

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden van Bobex! Makkelijke manier om leveranciers te vinden."

R. Van Hoorebeke

"Heel gebruiksvriendelijk, heel gericht, diverse contacten op heel korte termijn, duidelijk een ..."

A. Santens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.