Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Condensatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesCondensatie-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Landen
We hebben waterschade gehad na een zwaar onweer. Deze is reeds gemaakt maar nu merken we in de hoek bij het plafond condensatie. Het dak is reeds nagekeken op lekken. Problemen zijn reeds enkele weken geleden begonnen. Dit is een nieuwbouw van 2012.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Zuttendaal
Aanvankelijk stonden er aluminium ramen in de woning die mijn dochter kocht. Op de ramen was er vaak een aanslag van condens. Bij heet vervangen van de ramen met super isolerend glas is de condens verdwenen. In 2 slaapkamers echter zijn er nu vochtige plekken ontstaan in de woning met schimmelvorming. De woning heeft ook een kelder die niet geheel vochtvrij is. Problemen zijn er sinds enkele weken.Woning van zo'n 30 jaar oud.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Hamme
Geachte op de kids hun slaapkamer is er op het plafond over gans de kamer vochtdruppels. En op de badkamer begint het ook . De huisbaas heeft gevraagd hiervoor offerte sop te zoeken. Boven de slaapkamers is er een dak, maar dit is al na geken op lekken. Problemen sinds enkele weken opgemerkt. Mogelijk een condensatieprobleem.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Baal
Op de benedenverdieping merken we condensatie en schimmel. Dit op de volledige buitengevel. De woning is drie jaar geleden gekocht en voor zover we weten zijn de problemen altijd aanwezig geweest.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Harelbeke
Hallo ik heb een vocht probleem. En ik wil graag dat een expert langs kom voor de vocht vast te stellen. Graag contact opnemen. Probleem met schimmel en ventilatie op een appartement op de tweede verdieping. probleem is reeds enkele maanden geleden opgelost.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Roeselare
We merken vooral vocht in een slaapkamer op het gelijkvloers. Sinds de zomer hebben we de woning betrokken. We merken nu condensatie en ventilatieproblemen bij koud weer of regenweer. Vooral in de hoeken van de gevelmuren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Nijlen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1ste verdiep). In de slaapkamer, condens/ventilatie is het, ook veel schimmel. Geen lekken, huis van 2007.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Niklaas
Op de bendeverdieping. We merken veel vocht in muur naast raam. Vooral condensatie. Woning van zeker 50 jaar oud. Woning altijd verwarmt geweest maar geen actief ventilatiesysteem.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te De Panne
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). In de slaapkamer, lijkt condens te zijn, veel schimmel, geen lek. Bouwjaar 1966.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Kontich
Dit is een woning dat we vijf jaar geleden hebben gekocht. We merken condensatie op de achtergevel . Vooral op het gelijkvloers.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Haaltert
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1st en 2de verdiep). Lek kan niet, vocht lijkt van buitenaf te komen, misschien condens/ventilatie. Bouwjaar 1965-70.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Zolder
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (2de verdiep). In de slaapkamer, vochtplekken rond het raam, misschien een koude brug of condens, geen lek dat ik weet, bouwjaar 1969.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Heist-Op-den-berg
We hebben een probleem met condensatie in de hoeken en plafond van eerste verdieping. Dit in de badkamer, slaapkamer en waskamer. Problemen sinds enkele maanden. Woning van 1955.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Gent
We hebben een probleem met condensatie en schimmel op een buitenmuur van de badkamer, hoogstwaarschijnlijk door gebrekkige ventilatie . Deze badkamer is op eerste verdieping. Woning van de jaren 40 maar volledige gerenoveerd.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
We hebben een probleem op een slaapkamermuur door een condensatieprobleem. Dit is reeds enkele maanden aanwezig. Gebouw van de jaren 70.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Lummen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Plekken op de plafond, verf valt eraf, loodgieter is al geweest maar zegt dat er niets aan de hand van een lek, bouwjaaar 2004. Misschien condens of ventilatieprobleem?
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Antwerpen
Ik heb vocht in de muren van de prive(gelijkvloers). Bezetting valt eraf, rond de ramen en deur, geen leidingen daar, +1 lopende meter, misschien condens of ventilatie? Huis van 1932.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Roeselare
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1ste verdiep). In de slaapkamer is er schimmel, misschien condens of ventilatieprobleem, geen daklek dat ik weet. Bouwjaar voor 1950.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Hamont-Achel
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de slaapkamer, bovenaan de muur schimmel, geen daklek, eerder condens of ventilatie. Bouwjaar 1976.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Boom
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). De verf komt los, in een hoek, misschien condens of ventilatie. Geen lek, bouwjaar jaren 80.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Deurne
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1ste verdiep). In de slaapkamer, condens of ventilatieprobleem, geen lek dat ik weet. Ook zwarte plekken, bouwjaar 1996.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Rijkevorsel
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1ste verdiep). Condens in de 2 slaapkamers, vochtplekken, geen daklek. Bouwjaar 2002.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Kortrijk
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de badkamer, geen lek, eerder condens of ventilatie, bouwjaar huis +30 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Edegem
Problemen op een eerste verdieping in een kinderkamer. Vooral op de gevelmuren onder de ramen. Ik weet niet of het vocht afkomstig is van condensatie, een koudebrug of van de ramen zelf.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Zemst
Ik heb vocht in de muren van een woning die ik verhuur(gelijkvloers). Zwarte plekken bovenaan de muur, op 3 plaatsen (slaapkamers), condens of ventilatieprobleem, geen daklek. Bouwjaar 1970.

Condensatie

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ben zeker tevreden over de Bobex resultaten. Ik heb enkele leveranciers kunnen contacteren en g..."

H. Bergmans

"positief, zou het anderen ook aanraden om gebruik te maken van jullie diensten."

R. vanroose


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.