Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Computer: Ontvang snel meerdere gratis offertesComputer-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Track & trace systeem voor bedrijf uit Oost-Vlaanderen
Graag ontvingen wij een offerte voor het uitrusten van onze wagens met een track & trace systeem. We zijn gevestigd in Oudenaarde en hebben steeds 3 voertuigen op de weg. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerte track en trace volgen van voertuigen, tracking camionette vrachtwagen
We hebben in totaal zo'n 5 ŗ 6 voertuigen maar niet alle voertuigen moeten gevolgd worden. Vooral de depannagewagen en de vrachtwagen, 2 voertuigen dus. Graag contact, meer informatie en kostprijs
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Track en trace voertuigregistratie offertes vergelijken leveranciers, offerte track en trace systeem
Ik heb al gehoord van een dergelijk systeem, ik ontvang graag meer informatie en een vrijblijvende offerte voor het volgen van onze 9 vrachtwagens.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Offerte volgen voertuigen systeem track en trace lokalisatie vrachtwagens
Ik ben mede-eigenaar in een transportbedrijf, het lijkt ons interessant de vrachtwagens op te volgen, ik wil echt kunnen zien op elk moment wie zich waar bevindt. Graag info en een offerte voor een dergelijk systeem. Het gaat om 9 vrachtwagens.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Tracking systeem bedrijfsvoertuigen
Graag een gedetailleerde offerte alsook bijkomende inlichtingen omtrent het volgen van twee bedrijfsvoertuigen met behulp van een tracking systeem. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Informatie track en trace systeem, informatie voertuiglokalisatie
Bobex: Deze dame geeft opleidingen over bedrijfsvoertuigen en al wat er bij komt kijken aan de klanten van Sd Worx. Meer en meer vragen die haar naar track & trace systemen. Zij weet hier onvoldoende van en zou graag geÔnformeerd worden over voertuiglokalisatie. Zij kan vervolgens informatie of contactgegevens doorgeven van leveranciers van track & trace aan de bedrijven die haar erom vragen. Deze lead wordt niet gefactureerd maar lijkt ons wel interessant om door te geven.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track en Trace - systeem voor Metaalbedrijf te Antwerpen
Ik wil gewoon op elk moment weten waar de wagens zijn of staan. Graag meer info over mogelijkheden en prijzen
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Schrijnwerkerij in provincie Antwerpen zoekt track en trace om camionnette te kunnen traceren
1 camionette kunnen localiseren in regio Antwerpen
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Tracking voor opleggers van transportbedrijf te Oost-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een alarm / tracking - systeem voor onze opleggers, ik heb namelijk een transportebedrijf. Graag contact
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Track en trace - systeem gezocht om routes van installateurs te kunnen aanpassen
Controle van positie voertuigen om minder km's te moeten doen, vb volgende klant is dichter voor de ene werknemer als voor de andere, en zo hun route aan te passen wanneer er een nieuwe bestelling binnenkomt.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Taxi-bedrijf te Gent wilt taxi's kunnen volgen op PC via Track & Trace - systeem
Wij willen onze auto's (taxi's) kunnen volgen op pc.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Magzijnbeheer ATC
Een soort van databank op het netwerk, waar meerdere gebruikers kunnen zien wie, wat heeft uitgeleend en voor hoelang? ook melding als men het gebruikte materiaal niet op tijd heeft binnen geleverd, ook een soort logboek waarbij alle gegevens (wie, wat, tijd, datum) worden bijgehouden. Bobex kwaliteitscontrole, op 03/03/2009: Per dag zullen een 5-tal personen dit gebruiken. Bedankt voor uw voorstel met offerte.

Computer

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Alles is zeer goed verlopen."

R. Plessers

"Bobex is een heel nuttige site gebleken! Bedankt voor het aanbod."

J. Montens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.