Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Cola automaat groot verbuik: Ontvang snel meerdere gratis offertesCola automaat groot verbuik-coca-cola automaat

Ontvang nu meerdere offertes: Coca-Cola automaatOfferte aanvragen-coca-cola automaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Coca-cola automaat voor het OCMW
Wij wensen een coca cola automaat in ons OCMW / rustoord te plaatsen, wij zijn met een 100-tal mensen.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een bedijf in Oostakker
Momenteel hebben we een drankencentrale die de kantine bevoorraadt. Ik zou naast deze kantine echter een automaat willen plaatsen voor de avond en ochtendploeg.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een school in Lendelede
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We zijn een school en hadden die graag willen plaatsen. Vanaf 20 personen. Vriendelijk bedankt alvast.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Cola automaat voor een fotostudio in Waregem
Wij beginnen met een fotostudio. Hier zouden we dan een automaat plaatsen voor de klanten en het personeel. De zaak zou in december van start gaan. We zijn niet me zoveel en zijn daarom vooral geďnteresseerd in het kleinere model van automaten.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Nu koop ik nog mijn eigen frisdrank om door te kunnen verkopen aan klanten. Ik had dan graag een frisdrankenautomaat willen plaatsen, zodat het makkelijker werken is. Graag een offerte van een coca-cola automaat.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Cola automaat voor een sportbedrijf in Vichte
Wij organiseren geregeld sportactiviteiten op locatie in Zwevegem. We zouden hier in de kleedkamers een automaat willen plaatsen voor de klanten die een drankje wensen. Wij zijn vooral de 6 maanden van de zomer en lente actief. In de andere maanden zal er minde gebruik worden gemaakt van de automaat.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Offerte frisdrankautomaat
Wij zijn op zoek naar een frisdrankautomaat. Nu werken we met flesjes die we in de Makro gaan halen, maar daar hebben we geen controle op. Bedankt voor uw offerte.
Coca-Cola automaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een supermarkt in Heppen
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben meer dan 10 werknemers in onze supermarkt die dagelijks gebruik kunnen maken van de frisdrankenautomaat. Alvast bedankt voor de offerte!
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Puurs
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. De koffiemachine staat er al, nu nog de frisdrankenautomaat. We hebben er nog geen. Wat gaat het kosten om er 1 aan te schaffen? Graag een prijsvoorstel.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor plantencentrum in Lochristi
We hebben een planten decoratie centrum. Momenteel maken wij gebruik van een lokale brouwer om onze drank aan te kopen en deze dan aan te klanten aan te bieden. Ik zou nu willen kijken of het goedkoper en praktischer is om gewoon een automaat te plaatsen.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Automaat voor aan ziekenhuis
Wij baten een cafetaria uit in een ziekenhuis en hadden graag wat meer informatie ontvangen voor een oplossing buiten de openingsuren. Dagelijks zouden meer dan 100 mensen hiervan gebruik maken. Bedankt voor uw prijsofferte.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een kapperszaak in Stekene
Ik zou deze automaat graag in mijn wachtkamer willen plaatsen zodat mijn klanten hiervan gebruik kunnen maken. Ik heb nog geen beslissing genomen of ik een gewoon of een "full service" huurcontract neem.Kunt u een offerte opmaken voor beide mogelijkheden.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een transportbedrijf in Puurs
We werken met 4 mensen op het bureau en dan nog een mechanieker en een 30tal chauffeurs op de baan. We zouden deze automaat op ons kantoor willen plaatsen zodat iedereen er gebruik van kan maken.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Cola Automaat voor een bedrijf in Ternat
We zouden graag een automaat willen plaatsen in het atelier. Hier werken in totaal 137 mensen. Gelieve verdere informatie op te sturen ivm huurvoorwaarden, aanbod , plaatsing enz.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een studentenhuis in Antwerpen
Wij zijn een vereniging van eigenaars van studentenhuizen. Nu zouden we graag in een gebouw waarin een kleine 100 studenten verblijven willen uitrusten met Cola automaten. We zouden er een tweetal willen plaatsen. Gelieve een vrijblijvende en uitgebreide offerte op te maken.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Berchem
We hebben op dit moment een contract met Cafébar voor een Cola automaat maar zijn hier zeer ontevreden over. Daarom dat ik voor Mei 2013 graag een nieuwe automaat zou willen plaatsen. Tegen dan loopt ons contract af en zal de oude automaat weggehaald worden. We hebben een centrum waar verscheidene projecten lopen. Dus de ene dag kunnen er 40 mensen aanwezig zijn de ander dag meer dan 100.

Cola automaat groot verbuik

Welke opties heb ik bij de keuze van een Coca-Cola automaat?

Een coca cola automaat kopen of huren kan je op verschillende manieren doen. De werking van zo'n machine kent iedereen wel. Een mens heeft al eens nood aan een pauze en een verfrissend blikje cola, fanta of sprite kan dan veel deugd doen. Je steekt dan gewoon een euro of twee in de automaat en geniet snel van een heerlijk blikje cola.

Een drankautomaat zorgt ervoor dat frisdrank altijd en overal bereikbaar is. Bovendien kan je in de automaat ook altijd ruimte vrijmaken voor een blikje minute maid fruitsap of flesjes water. Met een frisdrankautomaat met een ruim assortiment geef je iedere werknemer of consument een ruime keuze.

Kopen of huren van een frisdrankautomaat?

Maar hoe vind je nu zo'n Coca-Cola automaat? Wil je er een kopen of huren? Het verschil tussen kopen en huren van een automaat zit hem natuurlijk in de prijs. Alles hangt af van wat de bedoeling juist is van de automaat. Wilt u gewoon een automaat om alle werknemers de mogelijkheid te geven een verfrissend blikje cola te kopen of is het echt de bedoeling winst te maken aan de verkoop van de frisdranken?

Wanneer je een automaat koopt zit je natuurlijk met een ander systeem. Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en het bijvullen van de machine. In de meeste gevallen is dit echter niet aan te raden. Moest je toch op zoek zijn naar een automaat die te koop staat, vul dan onderstaande vragenlijst in en ontvang snel offertes voor het kopen van een Coca-Cola automaat.

Full Service Coca-Cola automaat

Een andere optie is de Full Service optie. In dit geval zorgt Coca-Cola voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en verzamelen van de munten,... Met Full Service verliest u dus geen tijd aan de machine.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een Coca-Cola automaat? Vul dan onderstaande vragenlijst in en ontdek de verschillende mogelijkheden.Offerte aanvragen-coca-cola automaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik kreeg zeer snel reactie op mijn aanvraag. Het zijn allemaal bekwame bedrijven die Bobex aanb..."

M. Denoulet

"Zeer tevreden, wij zijn ondertussen al enkele keren gecontacteerd geweest en hebben nu genoeg o..."

T. De Backer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.