Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Cola automaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesCola automaat-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat
Antwerpen
cola automaat voor een bedrijf in Edegem
Dit is een cola automaat in verhuur. Dit is voor een sporthal voor de bezoekers. Deze is vooral voor wanneer de cafetaria gesloten is.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Brakel
Graag een offerte voor een vergelijk op te maken tussen aankoop, huur of leasing van de cola automaat. Ik wens deze buiten te plaatsen en te gebruiken voor externe klanten. Ook graag verder informatie over de plaatsing, levering, aanvulling, ... en de rest van de praktische zaken.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Mechelen
Graag een offerte voor een frisdrankautomaat voor intern gebruik. Dagelijks mag u rekenen op een kleine 40 mensen. Graag een offerte voor zowel huur, aankoop, full service en andere voorwaarden.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Antwerpen
Met ons huidig systeem voor frisdranken hebben we nogal veel verspilling. Daarom hadden we graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een coca cola automaat. We wensen graag 1 automaat per verdieping te plaatsen, 2 in totaal. Deze zullen dienen voor intern gebruik en we wensen deze te plaatsen tegen januari.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisrankautomaat voor een bedrijf in Kortemark
Deze automaat is bedoeld voor intern gebruik. Momenteel bieden we gratis drank aan. Om te kijken of dit niet goedkoper kan wensen we nu graag een offerte te ontvangen voor de huur en full service voorwaarden. Deze zal worden ingevoerd vanaf begin volgend jaar.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een vereniging in Geraardsbergen
We zijn een tafel tennis vereniging. Binnenkort gaan we verhuizen naar ons eigen locatie. Het zal rond November of December zijn. We hadden alvast een offerte willen ontvangen van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken van 10 tot 20 man. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Ik wil graag een tafelmodel met 4ŗ5 verschillende dranken. Ik zou die graag zelf willen aanvullen. Muntinworp mag, hoeft niet. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor West-Vlaanderen.
Wij zouden graag een prijsofferte krijgen van een frisdrankenautomaat. Dit voor in de lerarenkamer van onze school.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Onze werkgever haalt normaal gesproken de frisdranken. Nu willen we weten of een frisdrankenautomaat interessanter is. Graag een offerte van een frisdrankenautomaat vanaf 20 man.
Koude drankautomaat
Brussel
Frisdrankautomaat voor Nato werf
Drank automaat, die wanneer nodig wordt bijgevuld (ook onderhoud) dit voor 100 werknemers voor in een werfkeet op de Nato werf te Evere. Tijdsduur werf is 5 jaar. Dranken: spuitwater, cola, cola light en cola zero. Hartelijk dank.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Cola kasten voor personeelsleden
Graag 2 cola kasten voor +/- 30 personeelsleden, onze huidige leverancier rekent ons huurkosten aan, graag had ik deze kosten willen vergelijken met andere leveranciers indien deze gratis of goedkoper uitkomen bij een ander. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat ingang zwembad
Op zoek naar een frisdrankautomaat t.b.v. ingang van een zwembad. Gemiddeld bezoekers per jaar: +/- 150.000 personen. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat opstartende zaak
Wij zijn bezig met het opstarten van een take away eethuisje. Graag hadden we wat info willen verstrekken omtrent het aanschaffen van een drankautomaat. Momenteel zijn we bezig met het opmaken van een financieel plan, vandaar dat we graag wat info alsook prijzen wensen te ontvangen. Bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor eenspersoonsvennootschap
Wij hadden graag meer informatie ontvangen over een frisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat sauna
Wij zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om eventueel een frisdrankautomaat in onze sauna te plaatsen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor kapsalon
Voor ons kapsalon wensen we eventueel onze bestaande frisdrankautomaat te vervangen.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Coca cola automaat voor in broodjeszaak
Voor in mijn broodjeszaak zou ik graag jullie producten willen aanbieden aan mijn consumenten. Zou ik hierbij willen vragen of het mogelijk zou zijn om jullie prijsofferte door te sturen. Ik zou eveneens graag het verschil in kost willen weten, als ik eventueel zelf jullie producten kom halen in jullie bedrijf.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen

Wij zijn op zoek naar een drankautomaat.
Koude drankautomaat
Limburg

Wij hadden graag meer informatie over een drankautomaat ontvangen.
Koude drankautomaat
Antwerpen

Wij hadden graag meer informatie ontvangen over het plaatsen van een cola automaat.
Koude drankautomaat
Antwerpen

Wij zijn op zoek naar een colaautomaat ea frisdranken in blik. Wij zorgen zelf voor aanvulling, munten etc.

Cola automaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden. Ik kreeg goede ondersteuning vanuit Bobex."

M. wauters

"Wij zijn zeer tevreden en kregen tal van reacties."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.