Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Coke mini vendor: Ontvang snel meerdere gratis offertesCoke mini vendor-coca-cola automaat

Ontvang nu meerdere offertes: Coca-Cola automaatOfferte aanvragen-coca-cola automaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Schoten
Ik had al eerder een aanvraag gedaan maar dit is toen door het bureau hier afgeketst. Nu is er echter wel een vraag naar een Coca Cola automaat. Vandaar dat ik deze aanvraag opnieuw doe. Het zou gaan om de huur van een automaat die ik dan zelf aanvul. Graag ook een offerte voor de coke mini vendor. Aangezien we niet met bijzonder veel mensen zijn.
Coca-Cola automaat
Limburg
Cola automaat voor een handelszaak in Peer
Ik heb een fietsenwinkel en zou deze automaat willen plaatsen voor mijn klanten. Ik wens een huurofferte voor het kleinste model.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Cola automaat voor een fotostudio in Waregem
Wij beginnen met een fotostudio. Hier zouden we dan een automaat plaatsen voor de klanten en het personeel. De zaak zou in december van start gaan. We zijn niet me zoveel en zijn daarom vooral geÔnteresseerd in het kleinere model van automaten.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor het gemeentebestuur in Geraargdbergen
We hebben verschillende locaties waar het interessant zou kunnen zijn om een automaat te plaatsen. Ik denk vooral aan de jeugddienst en de bibliotheek. We zouden hier graag de kleiner modellen willen plaatsen. Is het mogelijk in de offerte ook een schatting op te maken van het energieverbruik op jaar of maandbasis. Dank u
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een centrum in schoten
Nieuw woon en zorgcentrum. We hebben enkel een cafetaria die door de bierhandel wordt bevoorraadt. we zouden graag in onze personeelsruimte een cola automaat plaatsen voor intern gebruik. Wegens plaatsgebrek gaat mijn voorkeur uit naar de kleinere automaat.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Cola automaat voor een bedrijf in Sint-Stevens-Woluwe
Indien dit mogelijk is zouden we een automaat wensen zonder muntsysteem. Dat de mensen dus vrij frisdrank kunnen nemen.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Hemiksem
We zijn op zoek naar een kleien automaat. We wensen deze op jaarbasis te huren. Dit zal zowel gebruikt worden voor intern als extern gebruik.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Schoten
We zouden deze automaat willen plaatsen in ons bedrijf. Omdat we met nogal weinig mensen zijn zouden we graag een offerte ontvangen van de mini vendor, alvast bedankt.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een schoonmaakbedrijf in Niel
Deze automaat is voor in ons kantoor te plaatsen. Hij zal uitsluitend door onze binnendienst (8 man) genuttigd worden.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Nazareth
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Ik had die graag op de stoep willen plaatsen onder een afdak. Zodat de klanten die dagelijks langslopen een blikje kunnen pakken met muntinworp. Ik schat naar 20ŗ30 personen die dagelijks gebruik maken van deze automaat.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
coca-cola automaat voor een bouwbedrijf in Westrozebeke
We zijn een bouwbedrijf met 11 mensen in dienst, maar deze zijn vaak afwezig. Daarom denk ik dat het beter is om het kleinere automaat aan te schaffen. Graag een offerte met alle verhuurvoorwaarden.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Coca-cola automaat voor een advocatenkantoor in Leuven
We zijn met 28 personen werkzaam op het advocatenkantoor. We hadden graag een frisdrankenautomaat geplaatst. Graag een prijsvoorstel van een coca-cola automaat.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Ophasselt
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We maken nog geen gebruik van een frisdrankenautomaat. We hadden deze willen plaatsen voor 20ŗ50 personen per dag. Bedankt voor het voorstel.
Coca-Cola automaat
Limburg
Cocal-cola automaat voor een bedrijf in Paal Beringen
We zijn een bedrijf met 200 man. 50 personen zullen dagelijks aanwezig zijn om eventueel gebruik te maken van de frisdrankenautomaat. Graag een vrijblijvende offerte.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Oosterzele
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Het is moeilijk aan de geven hoeveel personen gebruik zullen maken van de frisdrankenautomaat. Soms lopen er 6 man rond op een dag, soms 15.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Bredene
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben 25 mensen werken op de zaak en wensen eind van het jaar te vestigen in onze nieuwe locatie. Bedankt voor de offerte.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Cola automaat voor een bouwbedrijf in Groot bijgarden
Wij zijn geÔnteresseerd in de coke mini vendor. We hebben een bouwonderneming en zouden deze in de werkplaats van onze arbeiders willen plaatsen

Coke mini vendor

Welke opties heb ik bij de keuze van een Coca-Cola automaat?

Een coca cola automaat kopen of huren kan je op verschillende manieren doen. De werking van zo'n machine kent iedereen wel. Een mens heeft al eens nood aan een pauze en een verfrissend blikje cola, fanta of sprite kan dan veel deugd doen. Je steekt dan gewoon een euro of twee in de automaat en geniet snel van een heerlijk blikje cola.

Een drankautomaat zorgt ervoor dat frisdrank altijd en overal bereikbaar is. Bovendien kan je in de automaat ook altijd ruimte vrijmaken voor een blikje minute maid fruitsap of flesjes water. Met een frisdrankautomaat met een ruim assortiment geef je iedere werknemer of consument een ruime keuze.

Kopen of huren van een frisdrankautomaat?

Maar hoe vind je nu zo'n Coca-Cola automaat? Wil je er een kopen of huren? Het verschil tussen kopen en huren van een automaat zit hem natuurlijk in de prijs. Alles hangt af van wat de bedoeling juist is van de automaat. Wilt u gewoon een automaat om alle werknemers de mogelijkheid te geven een verfrissend blikje cola te kopen of is het echt de bedoeling winst te maken aan de verkoop van de frisdranken?

Wanneer je een automaat koopt zit je natuurlijk met een ander systeem. Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en het bijvullen van de machine. In de meeste gevallen is dit echter niet aan te raden. Moest je toch op zoek zijn naar een automaat die te koop staat, vul dan onderstaande vragenlijst in en ontvang snel offertes voor het kopen van een Coca-Cola automaat.

Full Service Coca-Cola automaat

Een andere optie is de Full Service optie. In dit geval zorgt Coca-Cola voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en verzamelen van de munten,... Met Full Service verliest u dus geen tijd aan de machine.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een Coca-Cola automaat? Vul dan onderstaande vragenlijst in en ontdek de verschillende mogelijkheden.Offerte aanvragen-coca-cola automaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Deze manier van offerte vragen werpt positieve vruchten af. Waarvoor vriendelijke dank."

A. Morel

"EfficiŽnt en handig."

K. Van Der Hoeven


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.