Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Cocacola frisdrankautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesCocacola frisdrankautomaat-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Mechelen
Graag een offerte voor een frisdrankautomaat voor intern gebruik. Dagelijks mag u rekenen op een kleine 40 mensen. Graag een offerte voor zowel huur, aankoop, full service en andere voorwaarden.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor een scoutsbeweging in halle
We zouden deze graag in onze lokalen plaatsen. hij zal voornamelijk op vrijdag en zaterdag gebruikt worden door onze leiding en leden.
Koude drankautomaat
Limburg
Fridrankenautomaat voor een oudervereniging in Genk
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We zullen drukke weekenden hebben en doordeweeks minder bezoekers. We zijn een vereniging met naar schatting 2050 personen per weekend.
Koude drankautomaat
Limburg
Offerteaanvraag fridrankenautomaat voor een bedrijf in Limburg
Wij zijn KMO van plusminus 50 medewerkers waarvan slechts een 5 tot 7 tal dagelijks op bureau. Graag een offerte te ontvangen van een frisdrankenautomaat.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor kringwinkel
Wij zijn een sorteermagazijn van meubelen, huisraad en kledij en hebben continu een 50-tal mensen op onze werkvloer lopen. Bedankt voor uw prijsofferte.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Vrijblijvende offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor onze sportvereniging in Harelbeke
Graag een offerte frisdrankautomaat voor onze sportverenigign in Harelbeke. Het weekend is zeer druk, dan zal er meer volk aanwezig zijn.
Koude drankautomaat
Limburg
Offerteaanvraag frisdrankautomaat voor therapeut
Graag een offerte frisdrankenautomaat voor onze kliniek. In totaal zijn er 9 vaste medewerkers en dagelijks zijn er 50 bezoekers in de kliniek.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag frisdrankautomaat.
Graag wat meer informatie over frisdankautomaat.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor klant te West-Vlaanderen
Wij hebben een woning gelegen in een deelgemeente van Brugge, en wensen een frisdrank buiten te plaatsen. Iets verderop is er namelijk een camping. Ons doepubliek zijn dus de vakantiegangers van deze camping. Zou u ons wat meer informatie kunnen geven over de mogelijkheden, en een vrijblijvende offerte kunnen opsturen? Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor opstartend productiehuis in Diegem
Wij zijn een opstartend productiehuis, en hebben interesse in een frisdrankautomaat. Het aantal mensen die er gebruik van gaan maken is momenteel moeilijk in te schatten, maar zal in de toekomst ongeveer 20 personen zijn. Indien het mogelijk is, hadden we ook graag snoep voorzien in de automaat. Alvast bedankt voor uw reactie.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte frisdrankautomaat voor bedrijf uit provincie Oost-Vlaanderen
Wij zijn een bedrijf actief in de orthopedie, en wensen een frisdrankautomaat te plaatsen. Er zouden in totaal ongeveer 20 personen van gebruik maken. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor therapiecentrum uit Antwerpen
Wij zijn een therapiecentrum, en zouden graag een frisdrankautomaat in onze wachtzaal plaatsen met indien mogelijk ook versnaperingen. Per week maken er ruw geschat een 50 tal personen gebruik van onze wachtzaal. Graag uw prijsopgave hiervoor. Alvast bedankt voor uw reactie.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaten voor klant in Diest
In het kader van het opstarten van een automatenshop had ik graag wat meer informatie gehad voor de installatie van een zestal automaten. Ik zou graag een variatie aanbieden van frisdrank, alcohol en snoep. Graag uw prijsofferte hiervoor. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor kinesitherapie-praktijk in De Pinte
Wij zijn een kinesitherapie-praktijk en hebben interesse in het plaatsen van een frisdrankautomaat voor onze bezoekers. Dagelijks ontvangen wij zo'n 40-tal bezoekers in onze praktijk. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Geen regioOfferte coca cola frisdrankautomaat
Ik wens informatie over de gebruikscondities en prijs van een coca cola frisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
Limburg
Huren/full service frinsdrankautomaat
ik heb interesse voor eventueel verhuur en of full service, graag een prijsvoorstel. Ik reken erop dat er zo'n 15 20 personen waaronder voornamelijk personeel maar ook enkele bezoekers (vrachtwagenchauffeurs, e.d.) deze zouden gaan gebruiken. Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat
Graag een offerte voor het aanschaffen van een drankautomaat betalend door de klant. Aantal personen die er gebruik van zullen maken hangt een beetje van de weersomstandigheden. Alvast bedankt voor uw offerte.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrank/snoep automaat
Graag hadden we een offerte ontvangen omtrent het aanschaffen van een gecombineerde automaat, m.a.w frisdrank, snoep en eventueel brood. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor eenspersoonsvennootschap
Wij hadden graag meer informatie ontvangen over een frisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Coca cola frisdrankautomaat aanschaffen
Graag had ik inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsofferte wensen te ontvangen omtrent het aankopen/huren alsook onderhouden en bijvullen van een frisdrankautomaat. Aangezien wij dus tamelijk veel klanten hebben denken wij eraan om een automaat aan te schaffen maar graag eerst de nodige informatie (modellen, prijzen, e.d.) Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca cola automaat
Graag had ik wat inlichtingen ontvangen alsook een prijsopgave omtrent het aanschaffen van een frisdrankautomaat (kopen/huren/onderhouden), blikjes of flesjes? modellen, prijzen, enz... Eventueel om daarover te beschikken in de loop van 2011 (eerste kwartaal). Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca cola automaten
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen omtrent het gebruiken van frisdrankautomaten. Full service of niet, wat zijn de verschillen? prijzen enz... Mike's music is ten eerste een groothandel maar wij organiseren ook muzieklessen in ons lokalen. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat bedrijf
Graag wat inlichtingen alsook een prijsopgave omtrent het aankopen of huren (eventueel ander systeem) van een frisdrankautomaat alsook onderhoud en aanvullen. Dit voor een 7-tal werknemers alsook een aantal bezoekers dagelijks. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Coca cola automaat
Graag wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het aankopen of huren van een frisdrankautomaat, eventueel ook info omtrent automaten die werken met geldstukken alsook onderhoud en aanvullen van drank (blikjes/flesjes). Gemiddeld 40 50 mensen komen dagelijks binnen en buiten. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor thuiskantoor
Ik had graag meer informatie ontvangen voor het plaatsen van een drankautomaat. Dit bij mij thuis te Zoutleeuw waar ik klanten ontvang.

Cocacola frisdrankautomaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik kreeg een vlotte en snelle reactie op mijn aanvraag. Ik ben tevreden."

G. Urgel

"Zeer goed opgevolgd"

L. Van Rompaey


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.