Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Cocacola automaat aanvullen frisdrank: Ontvang snel meerdere gratis offertesCocacola automaat aanvullen frisdrank-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Aalst
Onze andere vestiging heeft al een frisdrankenautomaat, we hadden graag voor onze vestiging een frisdrankenautomaat willen plaatsen. Deze zal dagelijks door 10 personen gebruikt worden.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor een militair
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Als het kan ook met snack voor 50100 personen. Bedankt voor de huurvoorstel en koopmogelijkheden. De automaat hadden we graag in de nieuwe kantine geplaatst.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een muziekschool in Schoten
We verhuizen onze muziekschool begin volgend jaar naar een nieuw pand. Hier zouden we graag een frisdrankautomaat willen plaatsen. Deze zal vooral door leerkrachten en leerlingen gebruikt worden.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor een scoutsbeweging in halle
We zouden deze graag in onze lokalen plaatsen. hij zal voornamelijk op vrijdag en zaterdag gebruikt worden door onze leiding en leden.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Antwerpen
We openen een nieuwe vestiging waar onze huidige drankleverancier ons niet van drank kan voorzien. Daarom zou ik hier graag een automaat met muntsysteem willen plaatsen.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een beginnende onderneming in Sint-Pauwels
We zijn een beginnende organisatie dat zal opstarten met 6 medewerkers. de kans bestaat echter dat we nog zullen uitgroeien. Ook zullen er enkele bezoekers per dag passeren. We wensen begin 2013 ten laatste van start te gaan.
Koude drankautomaat
Limburg
Plaatsen frisdrankautomaat in buurthuis
Wij wensen een frisdrankautomaat in ons buurthuis te laten plaatsen. Momenteel werken we met glazen flesjes, die we rechtstreeks van de brouwer aankopen.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor transportbedrijf in West-Vlaanderen
De drankenautomaat is een intiatief voor de arbeiders die geen toegang hebben tot de keuken. Het gaat over een 70-tal mensen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een stal in Antwerpen.
We hebben een stal en zouden graag een frisdrankenautomaat willen plaatsen. Dagelijks komen er meer dan 10 personen. Alvast bedankt voor de offerte
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Temse.
Graag een offerte te ontvangen van een frisdrankenautomaat voor ons bedrijf in Temse. Dagelijks zijn er meer dan 20 bezoekers en personeelsleden die gebruik zullen gaan maken van de frisdrankenautomaat. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een bouwonderneming
Graag een offerte voor het kopen/huren van een frisdrankautomaat met/zonder muntsysteem, dit voor een 20-tal medewerkers. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte coca cola frisdrankautomaat
Hier op de site zijn we met 45 personen ongeveer. Ik krijg graag een offerte van coca cola om hier een frisdrankautomaat te plaatsen.
Koude drankautomaat
Limburg
Informatie en offerte frisdrankautomaat
Informatie en offerte voor plaatsen frisdrankautomaat in ons dagverzorgingscentrum. We hebben wel dranken maar niet de echte coca cola frisdranken en dat zou wel interessant zijn. Vandaar graag info
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Full service frisdrankautomaat
een Full services frisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca cola frisdrankkoeler, offerte frisdrank leverancier, automaat coca cola
Informatie en prijsindicatie van coca cola frisdrank automaat.
Koude drankautomaat
Limburg
Offerte voor plaatsen drankautomaat coca cola
Contact informatie en offerte voor het plaatsen van een coca-cola automaat.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte coca cola frisdrankautomaat
Graag meer info voor aankoop of huren en plaatsen frisdrankmachine.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor ontmoetingscentrum
Informatieaanvraag omtrent coca cola automaat voor onze ontmoetingscentrum te Hasselt. Aantal leden: +/- 150. Activiteiten worden vaak georganiseerd met een 30 40 personen. Bedankt voor uw offerte.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat
Informatie & offerteaanvraag voor een frisdrankautomaat, deze zou buiten geplaatst moeten worden, voor de deur van onze winkel. Aantal klanten/dag (zomerperiode): +/- 5. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Cola kasten voor personeelsleden
Graag 2 cola kasten voor +/- 30 personeelsleden, onze huidige leverancier rekent ons huurkosten aan, graag had ik deze kosten willen vergelijken met andere leveranciers indien deze gratis of goedkoper uitkomen bij een ander. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat ingang zwembad
Op zoek naar een frisdrankautomaat t.b.v. ingang van een zwembad. Gemiddeld bezoekers per jaar: +/- 150.000 personen. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca cola automaat
Wij zijn een tuincentrum en zijn gelegen op een vrij drukke baan, graag hadden we informatie alsook een gedetailleerde offerte willen ontvangen voor het aanschaffen van een coca cola automaat (geldstukken), dit voor het passerend volk (minstens 100 personen) alsook voor het personeel (+/- 7 met daarbij ook nog studenten en weekend-mensen). Deze automaat zouden we dan op de parking plaatsen. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Coca cola automaat voor werknemers
Graag had ik informatie willen ontvangen omtrent het gebruiken van een koude drankautomaten. Wat is er nu beschikbaar op de markt, graag modellen, prijzen, diensten & mogelijkheden. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Brussel
Frisdrankautomaat
Graag de nodige info omtrent het aanschaffen van een frisdrankautomaat. Momenteel zijn we nog maar met 2 vennoten maar vanaf we de toestemming hebben om onze activiteiten op te starten zal deze aantal vlug stijgen tot zo'n 20-tal personen. Graag vrijblijvend info + offerte. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Huren frisdrankautomaat
Automaat voor zowel warme als koude dranken. Behalve koffie eveneens soep en choco. Mogelijkheid om met geld en jetons te gebruiken. Verhuur van 2 automaten: 1 voor een 30-tal personen en 1 voor een 10-tal.

Cocacola automaat aanvullen frisdrank

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Beide offertes waren interessant, maar we hebben nog geen besluit genomen. Ik ben tevreden over..."

Y. Verdickt

"Snel, overzichtelijk en duidelijk."

T. Van Gompel


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.