Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Cocacola automaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesCocacola automaat-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We zijn met 12 fulltimers werkzaam. Af en toe zijn er ook wat uitzendkracht aanwezig. Dagelijks gebruik van de frisdrankenautomaat zal 1516 personen zijn. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door meer dan 20 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Brussel
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Brussel
We hebben 14 vaste medewerkers en 6 freelancers. We zouden graag een frisdrankenautomaat willen plaatsen. Maar binnen 3 weken gaan we verhuizen naar Leuven. De frisdrankenautomaat willen we dan ook plaatsen in Leuven. Het gaat om een huurtoestel wat we wensen. Graag een offerte!
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerteaanvraag van een frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Limburg. Voor meer dan 50 gebruikers.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Tessenderlo.
Graag een offerte te ontvangen van een frisdrankenautomaat. Dagelijks zullen er 50-99 mensen gebruik maken van de frisdrankenautomaat. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Limburg.
Voor mijn nieuwe zaak wens ik een frisdrankenautomaat te plaatsen. Wat kost dat? Dagelijks hoop ik op 10 frisdrankendrinkers.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Kermt.
We zijn met 6 personen werkzaam. Ik wil graag weten wat het me gaat kosten als ik een frisdrankenautomaat ga plaatsen in onze zaak. In afwachting op de offerte.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een nachtwinkel in Antwerpen.
Ik heb een nachtwinkel en ik wil graag voor de nachtwinkel een frisdrankenautomaat plaatsen. Wanneer de winkel gesloten is moeten de klanten de gelegenheid krijgen om alsnog frisdrank te kunnen kopen via de frisdrankenautomaat.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een immowinkel in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte te ontvangen van een frisdrankenautomaat. De frisdrankenautomaat zal door gemiddeld 6 personen gebruikt worden per dag.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een hotel restaurant in Horebeke.
Graag een offerte te ontvangen van een frisdrankenautomaat. Bij sluitingstijd wensen hotelgasten frisdrank. Vandaar een frisdrankenautomaat voor de hotel.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Full service frisdrankautomaat, Antwerpen
Graag uw prijsofferte voor een full service pakket, dit voor een kleine 10-tal personen. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautmaat voor softwarebedrijf, omgeving Gent
Wij zijn een softwarebedrijf en wij hebben interesse in de installatie van frisdrankautomaten. Graag hadden we hier wat meer informatie over gewenst en een prijsofferte doorgestuurd gekregen. Kan u ons dit bezorgen? Dank bij voorbaat.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor tankstation
Beste, Voor ons tankstation/dagbladhandel waar dagelijks enorm veel mensen langs komen zoeken wij een frisdrankautomaat om buiten bij de tankpompen te plaatsen. Bedankt voor uw offerte.
Koude drankautomaat
Limburg
Offerte voor plaatsen drankautomaat coca cola
Contact informatie en offerte voor het plaatsen van een coca-cola automaat.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrank/snoep automaat
Graag hadden we een offerte ontvangen omtrent het aanschaffen van een gecombineerde automaat, m.a.w frisdrank, snoep en eventueel brood. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerte frisdrankautomaat
We zijn op zoek naar een frisdrankautomaat die we volledig zelf kunnen beheren, bijvullen, e.d. Kunnen jullie ons daarmee helpen? Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Coca cola automaat
Kunnen jullie mij informeren omtrent het aanschaffen van een frisdrankautomaat, graag ook bijkomende kosten omtrent aanvullen, onderhoud, e.d. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor eenspersoonsvennootschap
Wij hadden graag meer informatie ontvangen over een frisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Coca cola automaat
Graag had ik wat inlichtingen alsook een richtprijs ontvangen omtrent het aanschaffen van een nieuwe coca cola automaat maar dit zonder (aankoop)verplichting. Ons bedrijf telt momenteel een aantal machines maar deze beginnen wat oud te zijn. Graag eens weten wat er nieuw op de markt is gekomen, prijs, modellen, e.d. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca cola automaat
Graag had ik wat inlichtingen ontvangen alsook een prijsopgave omtrent het aanschaffen van een frisdrankautomaat (kopen/huren/onderhouden), blikjes of flesjes? modellen, prijzen, enz... Eventueel om daarover te beschikken in de loop van 2011 (eerste kwartaal). Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca cola automaten
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen omtrent het gebruiken van frisdrankautomaten. Full service of niet, wat zijn de verschillen? prijzen enz... Mike's music is ten eerste een groothandel maar wij organiseren ook muzieklessen in ons lokalen. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Coca cola automaat
Graag wat inlichtingen alsook een prijsopgave voor het huren of kopen van een coca cola automaat, daarbij ook eventueel onderhoud, bijvullen en schoonmaken. Reageren mogelijk via e-mail. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca cola automaat
We zoeken een frisdrankautomaat op steunvoet (coca cola, ice-tea, fanta, sprite, fruitsap, bruiswater e.d.) graag full service (huren, onderhouden, bijvullen, schoonmaken). Dit voor een 30 40-tal personen dagelijks, 1 2x per dag. Voorkeur voor bepaald type contract: berekening per verbruikte eenheid. Graag een gedetailleerde offerte en/of een ander alternatief (indien mogelijk). Reageren via e-mail. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat
Ons onderneming telt een paar frisdrankautomaten dit met flesjes maar we zouden willen overschakelen naar blikjes. Graag daarvoor een gedetailleerde prijsopgave en verschillende mogelijkheden. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Coca cola automaat
Graag wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het aankopen of huren van een frisdrankautomaat, eventueel ook info omtrent automaten die werken met geldstukken alsook onderhoud en aanvullen van drank (blikjes/flesjes). Gemiddeld 40 50 mensen komen dagelijks binnen en buiten. Alvast bedankt.

Cocacola automaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik was tevreden."

D. Dewolf

"Ik ben zeer tevreden over de werking van Bobex. Er is een goede opvolging, duidelijke communica..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.