Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Coca-cola automaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesCoca-cola automaat-coca-cola automaat

Ontvang nu meerdere offertes: Coca-Cola automaatOfferte aanvragen-coca-cola automaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Coca-Cola automaat te Kampenhout
Offerte voor 1 Coca-Cola automaat. Wordt gebruikt door de medewerkers en bezoekers.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
coca cola automaat voor een bedrijf in Hever
Graag zowel een huur, aankoop als leasing offerte voor een coca-cola automaat. Dit is voor zowel inter als extern gebruik.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
coca cola automaat voor een bedrijf in Oostende
Ik zoek een offerte voor een cola automaat voor intern gebruik. Zo'n 30 mensen op een locatie en 42 mensen op de tweede locatie. We zoeken een full service contract.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Schoten
Ik wens frisdrankautomaat voor een 20 tal personen. Voor binnen, om laten bij te vullen.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Coca-Cola Automaat voor een bedrijf
Graag ontvang ik huur offertes voor een coca-cola automaat. De automaat zal binnen geplaatst worden en is voor zowel klanten als personeel. Het is voor een voetbal vereniging.
Coca-Cola automaat
Brussel
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Molenbeek
Ik wens een frisdrankautomaat voor een 5-20 personen. Om te laten bijvullen, betalend.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
coca cola automaat voor een bedrijf in Herentals
Ik zoek een offerte voor een coca-cola automaat voor munten en/of jetons. Dit is voor intern gebruik. Graag zowel de mogelijkheden voor huur; aankoop en/of Leasing.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Stabroek
Ik zoek een frisdrankautomaat voor een skatehal die in aanbouw is. Voor binnen te zetten, betalend, om in het begin zelf bij te vullen.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Borgerhout
We zoeken een frisdrankautomaat voor het bedrijf. Zowel voor bezoekers en personeel, betalend systeem, om zelf bij te vullen, voor binnen te zetten. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Oostende
Ik wens een frisdrankautomaat voor een 30 personen. Nu hebben we Selecta, voor binnen(refter), ook laten bij te vullen.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Coca-Cola automaat te Gent
Wij zijn op zoek naar huur -en annkoopoffertes voor een Coca-Cola automaat, wij gebruiken momenteel nog geen Coca-Cola automaat , wij zijn met 3personen (+de klanten die hier ook gebruik van zouden maken), graag betalend toestel (met jetons of muntstukken).
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Erembodegem
Ik zoek een frisdrankautomaat voor ons terrein, hoeveel mensen ligt aan inschrijvingen, weer,... Voor binnen te zetten, om zelf bij te vullen.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
coca cola automaat voor een bedrijf in Geel
Gebruik vooral intern en ook mindere mate extern gebruik. Ik zoek een systeem met inworp of badge. Eventueel kunnen we zelf jetons voorzien. Graag zowel een huur , leasing en aankoopofferte. Dit is een prijsvergelijking met onze huidige leverancier.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Brugge
Ik wens een frisdrankautomaat voor een bedrijfspand dat we uitbaten. Voor een 20-100 personen, moeilijk in te schatten. Ergens voorjaar 2017.
Coca-Cola automaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf te Bree
Ik zoek een frsidrankautomaat voor een 10-20 personen dagelijks. Huur/kopen mag beide in de offerte, voor binnen.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Aanvraag Coca-Cola automaat te Diest
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een Coca-Cola automaat. Momenteel gebruiken wij geen Coca-Cola automaat en wij wensen zowel huur -als aankoopoffertes te ontvangen. In onze bureaus werken een 12tal personen, en wij wensen deze Coca-Cola automaat buiten te plaatsen.
Coca-Cola automaat
Henegouwen
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Moeskroen
Ik zoek een frisdrankautomaat voor ons bedrijf. 100 werknemers aanweazig in shiften, huur/kopen mag beide in de offerte, supplier moet bijvullen.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor in de regio Ieper
Ik zoek een frisdrankautomaat voor ons rusthuis. Voor een rust en verzorgingstehuis. Om zelf te beheren (aankoop). Voor binnen (inkomhal).
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Aanvraag Coca-Cola automaat te Sint-Katelijne-Waver
Wij wensen offertes te verkrijgen voor een Coca-Cola automaat. Momenteel huren wij een Coca-Cola automaat en wij zijn nu op zoek naar een aankoopofferte. Er zouden een 20tal personen per dag gebruik van deze automaat maken, en wij wensen deze binnen te plaatsen.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Koude drankautomaat te Maldegem
Wij zijn op zoek naar een huur of aankoopofferte voor een koude drankautomaat. Momenteel hebben wij geen koude drankautomaat. Hoeveel personen hier gebruik van zouden maken hangt af van het aantal klanten (wij hebben een carwash en het aantal gebruikers schommelt enorm, waardoor wij geen schatting kunnen doen), en wij wensen deze Coca Cola- automaat binnen te plaatsen. Ons bedrijf is in oprichting, en wij zouden op 29.02.2016 van start gaan.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Coca-Cola automaat voor een bedrijf in Opwijk
Dit is een automaat voor binnen te plaatsen voor externe gebruik. we zoeken een blikjesmuur. Bij voorkeur huur aankoop en leasing offerte naast mekaar vergelijken. Momenteel gebruiken we een lokale drankenleverancier.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Drankautomaat voor ZEB winkels
Coca-Cola automaat gezocht voor voor ZEB winkels. Graag contact voor offerte op maat.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Drankautomaat huren of kopen voor een VZW in Antwerpen
Luur/Ismael: deze persoon heeft gebeld en kan je morgen doorsturen. Wij zijn een VZW actief in de sport en wensen een drankautomaat met munten te plaatsen voor de bezoekers. Wij hebben al een muntmachine besteld.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Cola automaat voor een bedrijf in Ruisbroek
We wensen twee automaten te plaatsen op twee verschillende sites. Hierin zitten zo'n 20-25 mensen voor de ene site en in de andere een 50-60tal. Op een site zal deze automaat echter op de tweede verdieping geplaatst moeten worden waar hij met een kleine lift naar boven moet. Gelieve hiermee rekening te houden. Beide automaten worden binnen geplaatst en zijn voor gebruik door eigen personeel bedoeld. U mag een offerte opmaken met zowel de huur als eventuele aankoopvoorwaarden voor deze coca cola automaat .
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Coca-cola automaat voor het OCMW
Wij wensen een coca cola automaat in ons OCMW / rustoord te plaatsen, wij zijn met een 100-tal mensen.

Coca-cola automaat

Welke opties heb ik bij de keuze van een Coca-Cola automaat?

Een coca cola automaat kopen of huren kan je op verschillende manieren doen. De werking van zo'n machine kent iedereen wel. Een mens heeft al eens nood aan een pauze en een verfrissend blikje cola, fanta of sprite kan dan veel deugd doen. Je steekt dan gewoon een euro of twee in de automaat en geniet snel van een heerlijk blikje cola.

Een drankautomaat zorgt ervoor dat frisdrank altijd en overal bereikbaar is. Bovendien kan je in de automaat ook altijd ruimte vrijmaken voor een blikje minute maid fruitsap of flesjes water. Met een frisdrankautomaat met een ruim assortiment geef je iedere werknemer of consument een ruime keuze.

Kopen of huren van een frisdrankautomaat?

Maar hoe vind je nu zo'n Coca-Cola automaat? Wil je er een kopen of huren? Het verschil tussen kopen en huren van een automaat zit hem natuurlijk in de prijs. Alles hangt af van wat de bedoeling juist is van de automaat. Wilt u gewoon een automaat om alle werknemers de mogelijkheid te geven een verfrissend blikje cola te kopen of is het echt de bedoeling winst te maken aan de verkoop van de frisdranken?

Wanneer je een automaat koopt zit je natuurlijk met een ander systeem. Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en het bijvullen van de machine. In de meeste gevallen is dit echter niet aan te raden. Moest je toch op zoek zijn naar een automaat die te koop staat, vul dan onderstaande vragenlijst in en ontvang snel offertes voor het kopen van een Coca-Cola automaat.

Full Service Coca-Cola automaat

Een andere optie is de Full Service optie. In dit geval zorgt Coca-Cola voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en verzamelen van de munten,... Met Full Service verliest u dus geen tijd aan de machine.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een Coca-Cola automaat? Vul dan onderstaande vragenlijst in en ontdek de verschillende mogelijkheden.Offerte aanvragen-coca-cola automaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden over de snelle reactie van de leveranciers !"

W. Gerits

"Wij werden door 3 firma's bezocht. Duidelijke info en prijsoffertes ontvangen.Wij doen nog wat ..."

J. Kesteloot


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.