Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Cheques: Ontvang snel meerdere gratis offertesCheques-maaltijdcheques

Ontvang nu meerdere offertes: MaaltijdchequesOfferte aanvragen-maaltijdcheques

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Cadeaucheques
Antwerpen
Cadeaucheques voor een bedrijf in Deurne
We willen graag onze medewerkers belonen let cadeaucheques. we werken met ongeveer 130 medewerkers; hiervan zijn er 3 arbeiders en de rest bedienden. We werken echter ook met piloten, deze hebben nog een ander statuut. Wijzelf zijn een verhuurbedrijf voor vliegtuigen.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques
Graag had ik willen weten als werkgever welke voordelen maaltijdcheques ons aanbiedt op alle vlakken waarvan zeer belangrijk fiscaliteit, graag daarbij ook omtrent tussenkosten van de werknemers. Graag via e-mail. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques info
Graag wat inlichtingen alsook een prijsindicatie omtrent maaltijdcheques voor een 5 ŗ 6-tal werknemers, dit om eens te vergelijken met wat we nu al gebruiken. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Offerte maaltijdcheques
Wij zoeken maaltijdcheques voor 4 werknemers met zichtwaarde als volgt: - 6 euro per stuk voor 2 werknemers - 4,91 euro per stuk voor 1 werknemer - 4,91 euro per stuk voor 1 werknemer van ons ander bedrijf nl. Oriental Paradise Hotel. Deze cheques moeten in groep geleverd worden. Wat zijn de voorwaarden voor maaltijdcheques, zoals dienstprestatie e.d. Graag een offerte per e-mail.
Cadeaucheques
Vlaams Brabant
Overzicht cheques voor werknemers en klanten
Graag uw overzicht van cheques voor werknemers (graag in het Engels). Overzicht cheques als incentive/relatiegeschenk voor klanten.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Informatie over maaltijdcheques
Wij zijn op zoek naar meer informatie over maaltijdcheques.
Ecocheques
Oost-Vlaanderen

Gewoon even informatie ivm ecocheques. Mijn werkgever is mijn schoonvader en ik wil indien interessant hem daar even over spreken. Vermeld vooral welke lasten dat meebrengt voor werkgever aub. Van wie gaat dit uit,... Dank u
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen

Graag meer informatie over maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen

De nodige informatie over de voordelen voor het aanbieden van maaltijdcheque in je bedrijf, kunnen wij als bedrijf daar van genieten, en een uitgewerkt voorbeeld hoe deze cheques uiteindelijk werken.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant

Informatie over het toekennen van maaltijdcheques (en/of andere) aan zaakvoerders, aangezien wij geen ander personeel hebben.

Cheques

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.Offerte aanvragen-maaltijdcheques
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden. Ik heb enkele offertes ontvangen en ga nu een beslissing nemen. Bedankt!"

P. De Ruyter

"Makkelijke tussenstap in de zoektocht naar de juiste firma voor het juiste werk."

C. matthys


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.