Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Catalogus: Ontvang snel meerdere gratis offertesCatalogus-drukken van brochure of catalogus

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van brochure of catalogusOfferte aanvragen-drukken van brochure of catalogus

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Kleurendruk van patientenkrant
Ik had graag een kleurendruk voor onze patientenkrant van ons wijkgezondheidscentrum. Deze bestaat uit 8 pagina's, cover en 12 bladzijden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 1.200 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken van een productcatalogus
Wij wensen een product catalogus te laten ontwerpen en drukken. Meer info over onze producten vindt u op onze website. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een offerte voor een magazine van 100 pagina's en dit in een oplage van 5.000 - 15.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Selfcover brochure
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken in full colour van een brochure selfcover van 48 pagina's + 4 pagina's cover, 135gr, A3 formaat open - A4 formaat gesloten. Oplage van 25.000 exemplaren alsook een meerprijs per 1.000 stuks meer. Binding: geniet gebrocheerd. Aanlevering cert. PDF per pagina. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een Nederlands bedrijf. Alvast bedankt voor uw gedetailleerde prijsopgave, reageren liefst via de website.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken brochure
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een brochure van een 20-tal pagina's 1x per jaar (voorjaar). Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een bankkantoor uit Antwerpen. Oplage: +/- 3.000 exemplaren. Bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Catalogus drukken
Wij ontvangen graag een offerte voor het drukken van 500 x catalogus of 250 catalogus: 20 versies vellen A4 / wij zoeken een systeem zoals atoma, dwz dat de klant achteraf pagina's kan toevoegen. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gelegen in Vlaams Brabant. Deze aanvraag is redelijk dringend dus bedankt voor uw snelle reactie.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Catalogus drukken
Graag prijsofferte voor druk vanuit bestand dat in indesign cs3 is opgemaakt (of ev in pdf opgemaakt). Bobex kwaliteitscontrole: Locatie van de klant: West-Vlaanderen. Deze klant wil 1.000 exemplaren met 20 pagina's laten drukken. Bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Catalogus drukken
Wij wensen een catalogus laten drukken: A4 drukklare pdf, kaft 4 pagina's + 204 blz, R/V quadri + kaft recto 100% vernis, gebrocheerd. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gelegen in Oost-Vlaanderen. Bedankt voor uw prijsofferte voor 2.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Catalogus drukken A4
Ik zoek een interessante offerte voor het drukken van een catalogus voor onze producten. Prepress wordt u aangeleverd, indien interessant misschien uitbesteed. Ongeveer 80 pagina's in quadri, op een 3.000-tal exemplaren (indien interssante prijs misschien meer). Bobex kwaliteitscontrole: De klant deelt mee dat latere bestellingen van Flyers en affiches komen bij interessante en correcte samenwerking. Bedankt voor uw interesse voor dit drukwerk.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Catalogus
WIj zoeken een drukker voor een catalogus. Bobex kwaliteitscontrole, op 03/09/2009: De klant (gelegen in Oost-Vlaanderen) wenst 1.000 exemplaren te laten drukken. Bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van brochure of catalogus
Waals Brabant
Design catalogus in ringmap
Een catalogus van grafzerken, foto's ingewerkt op dik papier (stevig papier, glanzend, achterkant wit), achtergrond in 2 kleuren, tekst boven en onder de foto, paginanummers, logo van het bedrijf + referenties op elk blad, tussenbladen (elk onderdeel krijgt een kleur), tekst op tussenbladen. Dit alles gevestigd in een ringmap die ook bedrukt moet worden met tekening, foto's & tekst. Rond de 200 bladen per ringmap, waarvan we zo'n 40 exemplaren zullen nodig hebben. Bobex kwaliteitscontrole, op 31/08/2009: Naast de ringmap wenst de klant ook een brochure/folder in een verkorte versie van de catalogus. Tekst, tekeningen & foto's, ze hebben 5.000 exemplaren nodig hebben. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Drukken catalogi
Wij zijn op zoek naar een drukkerij voor het drukken van catalogi met de volgende kenmerken: -bundel bestaat uit +/- 180 vellen -papier: 80 gr bankpost zonder watermerk -recto/verso full color -bestanden worden digitaal aangeleverd Bobex kwaliteitscontrole, op 11/08/2009: Het gaat om 150 à 200 exemplaren. De klant bevindt zich in Herk-de-Stad (prov. Limburg). Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van catalogus
Drukken van catalogus met beperkte kleurenfoto's van voedselwaren. Deze catalogus zal bij personen thuis geleverd worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/03/2009: De catalogus heeft +/- 100 pagina's. Bedankt voor uw prijsofferte voor 1000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van catalogi
Ik zoek een drukkerij voor het drukken van 10.000 catalogi: A3/ Maco gloss/ nieten/ 115gr/ 8 pags of 12 pags/ Oplage: 10000 of 15000/ vouwen naar A4. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/03/2009: Dit is een zeer dringende aanvraag.Bedankt voor uw offerte voor een druk van 10.000 stuks en een offerte van 15.000 stuks, op glanzend papier. De paginas moeten tweezijdig bedrukt worden.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Folder
Ik wens een folder met beknopte verdere informatie te laten maken. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/12/2008: De klant wenst 60000 exemplaren van de folder. Het document bevat twee luiken. De folder bevat één vouw. Een PDF-file van de folder is beschikbaar.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Informatieve catalogus
Voor de kunstroute langs het antitankkanaal wensen we een catalogus met de CV van elke kunstenaar en een foto van elke kunstenaar te laten maken. Elk beeld van elke kunstenaar wordt uitgelegd in de catalogus samen met een woord vooraf en dergelijke. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/12/2008: De catalogus zal ongeveer een 80-tal bladzijden bevatten. De klant wenst 50000 exemplaren te laten drukken. Er is een PDF beschikbaar van de inhoud van de catalogus.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukker voor cataloog
Wij zoeken een drukker voor een cataloog van 1000 pagina's. Het betreft een druk in CYMK-kleur. Afmetingen van het gesloten document zijn 25 x 29,7 cm. Wij wensen papier van 70 gr te gebruiken met een coated matte glans en een harde kaft. Graag hadden we ook een garengenaaide afwerking. Bobex kwaliteitscontrole, op 13/11/2008: De klant bevindt zich in 8700 Tielt. De bestanden voor de cataloog worden aangeleverd in PDF. Graag had de klant de prijs voor 1000, 2000 en 5000 stuks bekomen.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken van catalogus full color
Wij zoeken een drukker voor het bedrukken van catalogus full color, 200 bladzijden (100 bladen), A5 formaat, glanzende kaft, 30.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 03/07/2008: postcode klant: 3000. Het is een bedrijf in oprichting. Hebben investeerders gevonden en starten er binnenkort mee. Dank u voor uw prijsopgave op Bobex.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Sticker voor catalogus
Wij wensen een catalogus met harde kaft te personaliseren door de kaft te overkleven met een sticker of andere mogelijke oplossing. Gevraagd: sticker drukken en overkleven van 1.000 catalogussen. Voorafgegaand door een test met 50 stuks. Bobex kwaliteitscontrole, op 07/01/2008: Locatie: Roeselare. Bedankt voor uw offerte opgave.

Offerte aanvragen-drukken van brochure of catalogus
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden over de service, alles is naar wens verlopen."

J. Abbeloos

"Ik ben heel tevreden! Niettegenstaande ik (deze keer) geen beroep deed op één van de aanbieding..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.