Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Catalogi drukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesCatalogi drukken-drukken van brochure of catalogus

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van brochure of catalogusOfferte aanvragen-drukken van brochure of catalogus

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Proefdruk catalogus
Ik ben op zoek naar een drukker voor onze catalogus in recto verso kleurendruk. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is in de eerste plaats op zoek naar iemand om een proefdruk te doen. Indien tevreden kunnen er grotere oplages volgen.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken van een productcatalogus
Wij wensen een product catalogus te laten ontwerpen en drukken. Meer info over onze producten vindt u op onze website. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een offerte voor een magazine van 100 pagina's en dit in een oplage van 5.000 - 15.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een A5 boekje
Offerte voor een A5 boekje: 100 pagina's recto verso zwart-wit (= 200 blz). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 300 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een cataloog
Betreft een cataloog 1.000 exemplaren in A4 formaat met luxe cover en half mat binnen. Met +/-50 pagina's recto verso. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor deze klant uit 8930 Menen.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Brochure kunstgallerij
Wij zoeken een dienstverlener voor het drukken in kleurendruk van een foto brochure van een 14-tal pagina's (cover inbegrepen), 210mm x 210mm. Cover: 200gr/m≤; binnenpagina's: 150gr/m≤, papier: halfmat. Wij zorgen zelf voor een PDF-document. Oplage van 500 tot 1.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een kunstgalerij gelegen aan de zee, graag een prijsopgave, reageren mag online of via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Selfcover brochure
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken in full colour van een brochure selfcover van 48 pagina's + 4 pagina's cover, 135gr, A3 formaat open - A4 formaat gesloten. Oplage van 25.000 exemplaren alsook een meerprijs per 1.000 stuks meer. Binding: geniet gebrocheerd. Aanlevering cert. PDF per pagina. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een Nederlands bedrijf. Alvast bedankt voor uw gedetailleerde prijsopgave, reageren liefst via de website.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Kostprijs catalogus
Ik ben eigenaar van een bedrijf dat online trouwgeschenken en trouwbenodigdheden verkoopt. In de toekomst wens ik mijn producten ook te verkopen door middel van een catalogus. Daarom zou ik graag informatie ontvangen over de kostprijs. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw summiere prijsopgave voor deze klant voor deze catalogus in 6-kleurendruk.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Drukken catalogus
A4, 4 pagina's omslag + 40 pag binnenwerk. Tweezijdig full colour + vernis (mat). Omslag 250 grs HV silk maco. Binnenwerk 150 grs HV silk maco. Geniet / gebrocheerd, of een selfcover van 40 pagina's op 135 grs. Bobex kwaliteitscontrole: Aanlevering certified PDF per pagina. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze Nederlandse klant voor 10.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken modecatalogus
Wij hebben enkel het drukwerk van een mode catalogus nog nodig. De foto's zijn reeds beschikbaar in PDF. Bobex kwaliteitscontrole, op 22/09/2009: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 4.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken catalogi
Wij zijn op zoek naar een drukkern voor 85.000 catalogi, quadri brochure 56+4 pgs, 1 versie Formaat Gesloten: 285x210mm Open: 570x210mm Papier binnen: 80 gr Cover: dikker, 135 g? Ander voorstel? 2x nieten in rug, verpakking in dozen Bobex kwaliteitscontrole, op 16/09/2009: Deze klant is gevestigd te Willebroek. Bedankt voor uw offerteopgave.

Offerte aanvragen-drukken van brochure of catalogus
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"zeer tevreden, vriendelijke service"

S. De Maer

"Super"

D. Staelens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.