Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Carstickers: Ontvang snel meerdere gratis offertesCarstickers-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Stickers voor op wagen
Graag had ik een offerte voor een wagensticker. Het gaat over twee identieke stickers die op weerszijde van de wagen moeten komen. Bobex kwaliteitscontrole: De afmetingen van de stickers zouden 60cm x 40cm. moeten bedragen. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Stickers voor parkeerplaatsen
We verhuren parkeerplaatsen van particulieren en professionelen op het moment dat ze er zelf geen gebruik van maken. Per parkeerplaats willen we een sticker aanbrengen waarop duidelijk gemaakt wordt dat de parkeerplaats gereserveerd is voor onze gebruikers. Bobex kwaliteitscontrole: Kleine hoeveelheid in eerste fase, maar zou dus kunnen grotere aantallen zijn in de toekomst. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Groothertogdom Luxemburg
Doorkijksticker voor achterruit wagen
Ik heb een doorkijksticker nodig voor op de achterruit van mijn wagen. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor het ontwerp. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering wagens + spandoeken
Graag de belettering van een auto (achterruit), afmetingen maximum 50cm x 60cm, belettering van mijn bestelwagen, peugeot Boxer, afmetingen 70cm x 1,50cm (x 2: zijkanten) alsook het drukken van minstens 2 spandoeken voor mijn magazijn (voorkant/achterkant), afmetingen: 1,50m x 3m. Druk: maximum 3 kleuren. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gevestigd in Oost-Vlaanderen. Graag een prijsofferte en eventueel een afspraak. Bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Belettering wagen en/of aanhangwagen
Graag wat meer informatie omtrent belettering van auto en aanhangwagen. Worden deze ook bevestigd? Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant heeft in september een nieuwe wagen, wellicht wacht hij nog met de belettering van de wagen tot hij die heeft, de aanhangwagen wordt sowieso beletterd. Bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Belettering wagen
Belettering voor mijn wagen, niet te gigantisch want het betreft maar een Daewoo Matiz (donkerblauw). Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant dacht aan belettering van de deuren en het kofferdeksel, achterraam. IdeeŽn zijn welkom.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Carstickers en spandoeken
Graag prijs voor carstickers en spandoeken volgens onderstaande gegevens. Deze zullen gebruikt worden als promotie voor een jongerenfuif te Torhout. Bobex kwaliteitscontrole: Graag prijs voor carstickers per 10 stuks en voor spandoeken per stuk.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik vind dit een zeer gemakkelijke methode om prijsoffertes te bekomen. En dit op een snelle en..."

K. Reyns

"Prima site."

S. Van De Ven


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.