Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Camera: Ontvang snel meerdere gratis offertesCamera-camerabewaking

Ontvang nu meerdere offertes: CamerabewakingOfferte aanvragen-camerabewaking

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Rupelmonde
Dit is voor vrijstaande gebouw , zowel binnen bewaking als buitenbewaking. Dit laatste via camera. Bedrading is reeds voorzien. Wel drie katten.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerabewaking voor een bedrijf in Turnhout
We hebben een camera nodig aan een centrum aan een deur om enkel inbraken tegen te gaan. Deze wordt buiten geplaatst. Momenteel nog geen bedrading of domotica. Geen meldkamer. Graag een offerte voor zowel een klasieke camera als een draadloos systeem.
Camerabewaking
Oost-Vlaanderen
Camerabewaking voor in de regio Ertvelde
Ik wens een camerasysteem voor onze prive. Er is een installatie binnen die niet meer werkt, dit is voor buiten, een 3 tal camera's, domein van +1000m².
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Oudnaarde
Ik zoek een systeem voor een alarmsysteem met een camera voor buiten en sensoren. Momenteel staat de woning uin verbouwing . Bij voorkeur een draadloos alarm.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor de regio Sint-Pieters-Leeuw
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. zowel camera's(buiten) en detectoren, bekabeling is voorzien, geen huisdieren. Opp. +150m².
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor de regio Scheldewindeke
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn prive, zeker iets met camera's misschien detectoren. 3-4 camera's, voor binnen en buiten. Opp. 180m², liefst draadloos te gaan, één hond aanwezig. Redelijk spoedig te starten.
Camerabewaking
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor in de regio Geraardsbergen
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn prive. Camerabewaking te volgen via internet, een 4 tal camera's (binnen en buiten) opp. ongeveer 50m². Bekabeling is nog niet voorzien.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Oelegem
Voornamelijk binnenbewaking. We hebben recent een probleem gehad met inbraak. Ik wens een systeem met camera's of detectoren en camera's. Momenteel is er reeds een ouder systeem in enkel de praktijk. Momenteel niets voorzien in de woning voor plaatsing van het systeem. Er zijn wel huisdieren.
Camerabewaking
West-Vlaanderen
Camerabeveiliging voor een woning in Tielt
Dit is voor zowel een privéwoning als een bedrijfsgebouw. We hebben nogal veel huisdieren waardoor ik verkies zonder bewegingsmelders te werken en in plaats daarvan met bewakingscamera's. Momenteel geen bedrading of domotica voorzien. Ik wens vooral draadloos te werken en vooral voor buitenbewaking.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor woning in Geel
Dit is voor buitenbewaking van een vrij groot land van 45 are. Er is momenteel nog niets voorzien van bedrading of alarmsysteem. We zoeken een systeem om buiten dit een beetje in het oog te houden. Hoeveel oppervlakte er precies gaat moeten worden bekken hangt af van uw advies ter plaatsen. Liefst een draadloos systeem. Er zullen ook nog hekken en dergelijke worden geplaatst. Graag een gerichte offerte ter plaatsen.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
alarmsysteem voor een woning in Beersel
Ik wens mijn huidig systeem uit te breiden met externe detectie. Hiermee wens ik vooral te voorkomen dat mensen binnenkomen in mijn woning en schade aanrichten. Huidige systeem kan eventueel gebruikt worden en te updaten met deze buitenbewaking. Ik weet wel nog niet of ik kan werken met sensoren , detectoren camera's of eventueel zelfs laserstralen. Hierop hoop ik op uw gericht advies na afspraak ter plaatsen.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Camerabewaking voor een woning in Deinze
Ik zal tegen het einde van 2014 een woning aankopen in Spanje waar we lange tijden zullen blijven. Ik zoek nu een camerasysteem dat me in staat stelt af en toe te kijken of alles hier goed gaat. De is een systeem voor een vrijstaande woning voornamelijk gericht naar buitenbewaking. Eventueel 1 of 2 camera's binnen. Ik ben altijd telefonisch bereikbaar voor een afspraak ter plaatsen.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Bavikshove
Graag had ik een vrijblijvende offerte en advies verkregen voor een degelijk alarmsysteem al dan niet met camerabewaking. We wonen in koppelbouw. Dits systeem zal vooral dienen voor binnenbewaking en moet bij voorkeur volledig draadloos zijn. Ik ben op dit nummer bereikbaar voor de afspraak ter plaatse te regelen.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerabewaking voor een woning in Sint Katelijne waver
Ik wens een offerte voor een buitenbeveiliging systeem via camerabewaking. Er is reeds een computernetwerk waarop dit systeem zou moeten worden aangesloten. Graag een gericht advies over het type camera en het aantal. Het betreft een alleenstaande woning. Ik ben het makkelijkste bereikbaar tijden de kantooruren. Graag telefonisch contact om de afspraak ter plaatse te bespreken.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerabewaking voor een magazijn in Hoboken
Ik zoek een oplossing voor mijn magazijn dat constant camerabewaking nodig heeft , liefst ook via internet bereikbaar. Aangezien er hier geen kabels zijn voorzien zou ik het liefst werken met een wireless systeem. Graag een gerichte offerte hiervoor. Ik ben altijd bereikbaar voor een afspraak.
Camerabewaking
Antwerpen
Camera voor een horecazaak in Turnhout
Ik heb een horecabedrijf waar ik zelf nogal vaak afwezig ben. Daarom had ik hier graag een camerasysteem geplaatst dat ik via internet kan volgen. Ik heb nogal onregelmatige uren en wens dus pas een afspraak na eerste contact.
Camerabewaking
Oost-Vlaanderen
Camerabewaking voor een bedrijf in Zele
Graag een offerte voor een breedhoek camera. Op de plaats waar deze moet komen is er wel geen bekabeling voorzien. Daarom zal een kabel van 70m moeten worden getrokken of eventueel een wireless systeem.
Alarmsysteem
Antwerpen
Camerabewaking voor een woning in Hemiksem
Ik wens graag een offerte voor een camerasysteem voor onze woning. Dit is een ingesloten woning dus ik wens een camera vooraan en een aan de tuin te plaatsen. We zijn altijd telefonisch bereikbaar.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Bewakingscamera voor een particulier in Glabeek
Ik wens graag een offerte voor een bewakingscamera voor de buitenbewaking. Deze moet nightvision hebben en vanop afstand beweegbaar zijn. Bij voorkeur een draadloos systeem. Ik heb momenteel al een server waarop deze camera kan worden aangesloten.
Camerabewaking
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Jabbeke
Graag een offerte van een alarmsysteem voor mijn woning. Ik wens een systeem te hebben die mij en eventueel de politie gelijk kan verwittigen als er ingebroken wordt. Ook had ik graag sloten gewenst die voldoen aan de eisen van verzekering inboedel.
Camerabewaking
Limburg
Camerabewaking voor een woning in Peer
Ik zoek naar een economische oplossing voor mijn huis te laten beveiligen. Bij voorkeur een camera bij de voordeur en eventueel bij de achterdeur. Liefst draadloos of met zo weinig mogelijk bedrading. Indien een afspraak nodig is gelieve eerst telefonisch contact op te nemen. Dank u.
Camerabewaking
Limburg
Alarmsysteem met camera voor een woning in Borgloon
Graag een offerte voor een alarmsysteem met camera voor onze woning. Installatie is niet mogelijk op de korte termijn wegens verbouwingswerken. Ik ben altijd op dit nummer bereikbaar voor een afspraak.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerabewaking voor een woning in Breendonk
Indien dit systeem binnen het budget past wens ik hiermee binnen de 2 maanden mee door te gaan . Er zal waarschijnlijk maar een camera geplaatst moeten worden gericht op het straat en de voordeur. Er is nog geen bedrading aanwezig. Bedankt voor uw offerte van de installatie .

Camera

Op zoek naar een bewakingscamera?

Met het stijgende onveiligheidsgevoel in onze maatschappij voldoet een klassiek alarmsysteem vaak niet meer. Bedrijven en particulieren kiezen meer en meer voor camerabewaking. Een videocamera maakt immers beelden met als belangrijk doel criminaliteit te voorkomen. Door camerabewaking kunnen pogingen tot inbraak, diefstal en vandalisme makkelijk worden opgespoord. De bewakingscamera's kunnen opgehangen worden op verschillende plaatsen waar overlast of criminaliteit kunnen voorkomen, zoals aan wegen, parkings van grote bedrijven, magazijnen, foyers, enzovoort. Met een observatiesysteem of bewakingscamera vast of mobiel kunnen beelden verzameld, verwerkt of bewaard worden om misdrijven of overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen.Offerte aanvragen-camerabewaking
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Interessante dienst. Dank u."

L. Loeckx

"Bobex liet ons toe snel een relevante shortlist op te stellen."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.