Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Callcenter klanten: Ontvang snel meerdere gratis offertesCallcenter klanten-teleprospectie & afspraakplanning

Ontvang nu meerdere offertes: Teleprospectie & afspraakplanningOfferte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Afsprakenplanning voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Voor een klant van ons wensen we afsprakenplanningen te gaan doen voor particulieren. De bedoeling is dat er een vertegenwoordiger langs gaat komen om een product voor te stellen. B2C oproepen zullen het worden regio West en Oost-Vlaanderen. Graag een offerte van een call center.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Call center telesales B2B voor een koffieboer in Limburg.
Graag een offerte van een callcenter. Ik wil mijn koffie telefonisch laten aanbieden aan bedrijven. Bedankt alvast!
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Vragen stellen aan aantal partijen
Graag zouden we in het kader van een onderzoek voor onze klant op korte termijn een 3-tal vragen stellen aan diverse partijen (theaters / schouwburgen / toneel /...) Bobex kwaliteitscontrole: Dit is een eenmalige opdracht. Maar naargelang er nieuwe contracten binnenkomen kan er een langere samenwerking besproken worden. Bedankt voor uw offerte.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Afspraakplanning voor online marketing
Graag hadden wij prijsinformatie verkregen voor Cold Calling met als bedoeling afspraken maken voor Online Marketing / SEO projecten.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Callcenter en helpdesk voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in videoconferenties en vertaaldiensten. Voornamelijk voor dit laatste wensen wij een telefoondienst in te schakelen die 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 actief is. Het is onze bedoeling dat deze in twee richtingen kan werken zodat zowel klanten met hun vragen bij de dienst terecht kunnnen, en dat de dienst klanten kan opbellen om hen vragen te stellen (soort van enquête). Is het mogelijk om uw offerte hiervoor op te sturen? Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Teleprospectie callcenter, betaling per afspraak, no cure no pay callcenter
Een call centrum die betaling per afspraak hanteert.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
We hebben nog geen ervaring maar overwegen teleprospectie-campagnes. Indien eerste batch succesvol herhalen we dit uiteraard. We hebben niet de capaciteit om dit zelf te doen, vandaar. Graag contact & info. 'Product' zijn IT-diensten.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Afspraken genereren
Graag klanten (bedrijven) benaderen om afspraken vast te leggen met onze vertegenwoordigers. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Cold calling
cold calling: bij bedrijven tussen 5 en 100 werknemers afspraken vastleggen voor ons salesteam bestaande uit 3 commercials. Wij beschikken over een database bestaande uit zo'n 3.000 contactpersonen. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Afspraken genereren immobiliënkantoor
Wij zijn op zoek voor ons kantoor naar een call center om telefonische afspraken te maken met particulieren waarvan hun woningen te koop staan. De bedoeling is dus om op zoek te gaan naar woningen van particulieren die te koop staan en met die personen proberen een afspraak te maken. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Genereren van kwalitatieve leads
Wij zouden graag dat de agenda van onze outside sales gevuld wordt met kwalitatieve leads. Een kwalitatieve lead voor ons is een bedrijf en/of éénmanszaak dat door jullie gebeld werd en u uitdrukkelijk gemeld heeft dat ze interesse hebben om onze sales te ontvangen. Wij zijn een BMW en MINI garage en trachten zo veel mogelijk nieuwe klanten aan te trekken met btw nummer. Alvast bedankt.

Callcenter klanten

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 Offerte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn heel tevreden wat betreft de meerdere reacties op onze vraag. Wij zullen zeker in de ..."

"Werking ging snel en goed met goede respons van de bedrijven"

E. Bollen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.