Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Callcenter als aanvulling eigen teams: Ontvang snel meerdere gratis offertesCallcenter als aanvulling eigen teams-telemarketing & inbound callcenter

Ontvang nu meerdere offertes: Telemarketing & inbound callcenterOfferte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Offerte teleprospectie via callcenter telemarketing campagne contact callcenters
Niet voor mezelf maar voor een klant in Frankrijk heb ik nodig een inbound en outbound helpdesk/secretary work + andere kleine opdrachten voor outbound sales acties. Bobex kwaliteitscontrole: twijfelachtige lead, maar lijkt een grote opdracht indien serieus, vandaar toch doorgegeven.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Telefoon permanentie B2B
Graag had ik willen weten wat ik allemaal van u kan/mag verwachten omtrent telefoon permanentie, graag daarover de nodige informatie. Aangezien ik B2B gericht ben heb ik geen enkele zicht op hoeveel oproepen ik dagelijks ontvang. Budget kan variŽren, ik zou niet weten hoeveel mij zoiets zou kosten. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Call center - doorschakeling
Onze onderneming telt een telefooncentrale met een 3-tal telefoonlijnen daaraan verbonden maar deze lijnen zijn vaak bezet, graag zouden we met een call center willen samenwerken die voor ons de telefoon kan opnemen indien deze 3 lijnen bezet zijn en ons dit dan kan meedelen via e-mail (eventueel) zodat we de klant zelf kunnen terugbellen. Graag wat inlichtingen omtrent de mogelijkheden van zo'n project alsook de kostprijs. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Brussel
Contact en voorstel callcenter om B2B leads te genereren
Een call center waar nedelandstalige medewekers b2b telefoneren om leads te genereren. Graag contact voorstel en offerte.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Partner en offerte gezocht voor telemarketing campagne contacten database opbellen
Wij zoeken onze database uit te breiden, voor email adressen aangezien we vooral email marketing doen. Met de huidige wetgeving is dat echter bijna onmogelijk, daarom zouden we databases kopen en willen nabellen om de juiste persoon en gegevens te hebben. Graag uw voorstel
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Contact en offerte campagne via callcenter voor prospectie
Ik wens in contact te komen met een bedrijf om via een callcenter prospectie te laten uitvoeren, waarbij afspraken gemaakt worden voor onze vertegenwoordigers. Graag contact en offerte
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Offerte prospectie klanten met callcenter en telemarketingcampagne voor marktonderzoek
Zowel voor onszelf als voor projecten bij klanten graag contact. Bij klanten werken we vaak met telemarketingbureau's voor marktonderzoeken uit te voeren. Daarnaast werken we ook soms met callcentercampagnes voor prospectie voor onszelf uit te voeren.
Telemarketing & inbound callcenter
Limburg
Informatie mogelijkheden callcenter telemarketingcampagne
Ik heb geen idee wat de mogelijkheden allemaal zijn. Wij zijn een meubel/interieurzaak. Ik krijg graag informatie en contact om eens te bespreken wat er eventueel mogelijk is.
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Aanpassing samenwerking callcenter, oplossing op maat
Wij werken al met jullie samen, maar ik zou een aantal aanpassingen aan de samenwerking willen maken. Kan u me contacteren aub?
Telemarketing & inbound callcenter
Brussel
Callcenter campagne, uitbesteden marktbewerking naast eigen consultants
Onze marktbewerking wordt nu door onze eigen consultants gedaan. Ik overleg graag met u welke opties er zijn om dit aan te vullen met een extern callcenter.

Callcenter als aanvulling eigen teams

Bent u op zoek naar een telemarketing bureau? Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Vul volledig vrijblijvend onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes. Een telemarketeer kan op vele manieren nuttig zijn voor u. 

Met inzicht in de markt behandelen ze uw klantenwerving

U kiest best voor een professionele telemarketeers. Mensen die inzicht hebben in de markt waarop u werkt en de werking van uw bedrijf volledig begrijpen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties altijd vriendelijk

Meertalige telemarketeers kunnen uw bedrijfsmarketing op vele manieren versterken. Huidige klanten bellen, geïnteresseerden opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, telefonisch producten verkopen, enquêtes afnemen,…

Leg goed uit wat u nodig hebt

Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.

Kies de beste oplossing voor uw bedrijf, vergelijk Telemarketeers

Een goede telemarketeer vinden doet u door verschillende aanbiedingen te vergelijken. Duid hieronder aan wat u juist nodig hebt en ontvang tot drie offertes. U vergelijkt achteraf de verschillende offertes.Offerte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is de eerste keer dat wij met Bobex.be in contact kwamen en het resultaat is positief uitge..."

E. Lieckens

"Ik ben zeer tevreden. Ik ontving snel reactie van bedrijven."

R. Gommers


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.