Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Callcenter: Ontvang snel meerdere gratis offertesCallcenter-telemarketing & inbound callcenter

Ontvang nu meerdere offertes: Telemarketing & inbound callcenterOfferte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter (inbound, outbound)
Limburg
Callcenter voor een bedrijf in Beverlo
We zijn actief in de bouw sector. We hebben een bestand van 1700 adressen die via ons per mail of via een open deur contact hebben opgenomen. Deze mensen zouden moeten worden gecontacteerd. Dit zijn vooral contacten uit Vlaanderen, enkel Nederlandstalig.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Aanvraag Callcenter (inbound, outbound) te Kortrijk
Wij zoeken offertes voor een Callcenter (inbound, outbound). Het betreft een dokterspraktijk met 1 telefoontoestel en 1 telefoonnummer. Het callcenter zou afspraken moeten inplannen.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter voor een bedrijf in Sint Niklaas
We zijn op zoek naar een callcenter voor prospectie en afspraakplanning bij bedrijven die werken in milieusector. Concreet hebben we twee mensen waarvoor afspraken gemaakt moeten worden. In de eerste instantie mag dit gebeuren bij alle Nederlandstalige bedrijven in Vlaanderen. Wijzelf zijn een uitgeverij.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter voor een bedrijf in Deinze
Graag hadden we een offerte verkregen voor een callcenter dat kan instaan voor de afspraakplanning. We zijn actief in Energie . Onze doelgroep bestaat uit bedrijven ook kmo's en zelfstandige. De regio bestaat uit Nederlandstalig Vlaanderen. Aantal afspraken staat open maar zoeken een minimum
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Outbound callcenter voor een bedrijf te regio Kruibeke
Ik zoek een outbound callcenter, voor oproepen aan te nemen van klanten die een aanvraag/afspraak voor herstelling via de website doen, want wij kunne ze niet allemaal opnemen. Wij doen herstellingen van Apple producten. Bedoeling is oproep te doen, en gegevens van de klant te noteren en de afspraak via site te maken.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
callcenter voor een bedrijf in Bornem
We beiden een softwarepakket voor administratie ,tijdsregistratie en planning kan counter boekhouding. We wensen deze dergelijke kantoren over heel België te contacteren om leads te kunnen genereren en afspraken te plannen. We wensen te starten vanaf 1 januari. Ik wens wel enkel te werken volgens het "no cure, no pay" principe. Graag hiervoor zo snel mogelijk contact.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Aanvraag Callcenter te Leuven
Wij zoeken offertes voor een callcenter. Onze firma biedt opleidingen aan aan andere firma's (kmo's, zelfstandigen en grote firma's). De taak van het callcenter is om afspraken vast te leggen, en wij zijn in heel België actief.
Callcenter (inbound, outbound)
Luik
Demande Call center (inbound, outbound) à Seraing
On cherche des devis pour un callcenter. Notre société est actif en Telecom. Cette callcenter appellera des clients potentielles pour signer des contrat chez Mobistar ou Luminus. On est actif en toute la Wallonie et le cible sont des petit entreprises et les particuliers. On n'as pas de site web.
Callcenter (inbound, outbound)
Limburg
Aanvraag Callcenter (inbound, outbound) te Lanaken
Graag ontvangen wij offertes voor een callcenter. Wij zijn actief in telecom en energie. het callcenter zou instaan voor afsprakenplanning. Voor energie werken wij enkel met particulieren, voor telecom met bedrijven. Wij hebben geen website en zijn actief in heel België.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Callcenter voor een bedrijf in Mechelen
we zijn een consultancy. We wensen vooral een actie te doen voor afspraakplanning bij bedrijven met een omzet van minstens 20 miljoen € . Dit in zowel Frans als Nederlandstalig België. We hebben momenteel een eigen database maar wensen eventueel ook voorstellen te ontvangen voor het gebruik van een database van het callcenter zelf.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Aanvraag Callcenter (inbound, outbound) te Antwerpen
Wij zijn op zoek naar een offerte voor een callcenter ( outbound). Onze firma is actief in verzekeringen. Het callcenter zou afspraken maken voor verzekeringen op ons bestaande klantenbestand (deze bestaat vooral uit particulieren, hoewel era f en toe bedrijven tussen zitten). Wij zijn actief van Antwerpen tot Brussel en wij hebben als website www.eurocasco.be
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Callcenter (inbound, outbound) te Iddergem
Wij zijn op zoek naar een offerte voor een callcenter ( outbound). Onze firma is actief in incasso. Het callcenter zou afspraken maken met bedrijven die last hebben van wanbetalers. Wij zijn actief in Oost –en West-Vlaanderen en wij hebben als website www.creditcontrolmanagement.be.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Callcenter voor een bedrijf in Antwerpen
We zijn actief in de groot en kleinhandel van meubilair en interieur. Voor import uit Italië en Azië. We zoeken een callcenter voor afspraakplanning en prospectie bij interieurarchitecten en projectontwikkelaars. Vooral in Provincie Antwerpen tot eventueel Brussel.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Afspraakplanning voor een bedrijf in Kortrijk
Ikzelf ben de zaakvoerder van een bedrijf dat IT-oplossingen beid aan andere bedrijven, voornamelijk in cloud toepassingen. Ik wens graag een offerte voor een callcenter om aan afspraakplanning te doen bij bedrijven binnen Oost en West-Vlaanderen. Groote mag variëren, eventueel ook kmo's, en dit moeten niet noodzakelijk Nederlandstalige bedrijven zijn, zolang er maar nood is aan onze toepassingen. Ik wens dat u zelf een database voorziet van bedrijven die u zult contacteren.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Callcenter voor een bedrijf in Essen
Dit gaat over het eerste contact opnemen met bedrijven zoals chocolatiers, bloemenwinkels, reisagentschappen , ... Dus voornamelijk kmo's en zelfstandigen. Dit over heel Vlaanderen inclusief Brussel. Zowel Franstalig als Nederlandstalig. Dit is om specifiek de bedrijven te contacteren en onze nieuwe artikels ,bv wenskaartjes, voor te stellen en indien ze interesse tonen een eerste kennismaking op te sturen en daarna , in geval van interesse, een afspraak met vertegenwoordiger vast te leggen. Graag een Offerte voor deze diensten, bedankt voor een snelle reactie.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Callcenter voor een bedrijf in Rijnenam
Mijn bedrijf is actief in de telecommunicatie sector. Ik wens zowel particulieren als zelfstandige bereiken om afspraken te genereren. Graag enkel Nederlandstalige leads uit de provincies Antwerpen en Vlaams Brabant.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Afspraakplanning voor een bedrijf in oprichting in West-Vlaanderen.
We hebben al een aantal mails opgestuurd naar personen i.v.m. promoties van LED-schermen. Nu is het de bedoeling om na 3 dagen van ontvangst mail afspraak nemen om misschien verdere informatie toe te lichten. Graag een offerte van een callcenter die afspraken plant.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Permanentie buiten de kantooruren
Permanentie buiten de kantooruren van 17u - 09u, WE en feestdagen 24/24. Dagelijks max 5 calls, Zaterdag 20 calls, zondag 20 calls. Via website melding maken van de call.
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Mogelijkheden bekijken voor telemarketing
Wij wensen eens te informeren wat er precies mogelijk is qua telemarketing voor ons bedrijf. De bedoeling is om mensen uiteindelijk te overtuigen om bij ons te beleggen.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Afspraakplanning voor vertaalbureau
Wij zijn een vertaalbureau gelegen te Herentals. In de toekomst zouden we graag gebruik maken van een callcenter om onze afspraken te plannen. Dank voor uw offerte.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Vrijblijvende offerte voor teleprospectie
Bestaande gratis leden laten opbellen en hun interesse wekken voor ons maandelijks abonnement. Bedrijven contacteren en hun warm maken om een korting af te staan aan onze leden indien men bij hen een aankoop doen. Leden legimiteren zich met een unieke kortingskaart.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Opbouwen van database
Het opbouwen van een databank van professionele contacten in de sector van de zelfstandigen. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Henegouwen
Callcenter pour prise de rendez-vous
Je recherche un call-center pour qu'il contacte des entreprises selon certaines caractéristiques (le tri doit être effectué par le call-center, nous n'avons pas du tout de données) et dont le siège social se situe dans le Hainaut oriental. Ceci afin d'obtenir un rendez-vous avec le patron en vue de réaliser un audit en assurances. Le nombre n'a pas d'importance. Ce qui l'est en revanche c'est la qualité du rendez-vous, celle-ci est plus importante que la quantité. Réalisable en français, pendant les heures de bureau
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Offerte enquete bestaande klanten opendeurdag telemarketing callcenter project
We hebben hier al eens een project gehad, en wensen dit te herhalen maar weten niet bij wie of wat. Bij opendeurdagen willen wij alle klanten contacteren en uitnodigen, en tegelijk ook hun gegevens checken en bijwerken. Wij hebben 6000 klanten. Graag contact, info en eventuele offerte
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Generen van afspraken
Wij werken voor het ogenblik met een ander bedrijf, maar dit is niet wat we verwachten. Ons bedrijf telt een 3-tal vertegenwoordigers waarvoor kwalitatieve afspraken moeten genomen worden. Taken van de call center: genereren van afspraken + verzamelen van informatie. Alvast bedankt.

Callcenter

Bent u op zoek naar een telemarketing bureau? Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Vul volledig vrijblijvend onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes. Een telemarketeer kan op vele manieren nuttig zijn voor u. 

Met inzicht in de markt behandelen ze uw klantenwerving

U kiest best voor een professionele telemarketeers. Mensen die inzicht hebben in de markt waarop u werkt en de werking van uw bedrijf volledig begrijpen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties altijd vriendelijk

Meertalige telemarketeers kunnen uw bedrijfsmarketing op vele manieren versterken. Huidige klanten bellen, geïnteresseerden opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, telefonisch producten verkopen, enquêtes afnemen,…

Leg goed uit wat u nodig hebt

Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.

Kies de beste oplossing voor uw bedrijf, vergelijk Telemarketeers

Een goede telemarketeer vinden doet u door verschillende aanbiedingen te vergelijken. Duid hieronder aan wat u juist nodig hebt en ontvang tot drie offertes. U vergelijkt achteraf de verschillende offertes.Offerte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Handig om snel meerdere offertes te verkijgen."

S. Verbeke

"Handig! Een positieve ervaring."

D. Carlier


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.