Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Call center voor bellen naar klant: Ontvang snel meerdere gratis offertesCall center voor bellen naar klant-telemarketing & inbound callcenter

Ontvang nu meerdere offertes: Telemarketing & inbound callcenterOfferte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Call center voor opvolgen van mailings, Antwerpen
Graag hadden wij informatie ontvangen omtrent een call center. Wij zouden willen weten hoe dit werkt, wat het zou kosten, ... Er worden vaak mailings verstuurd, deze zouden in eerste instantie opgevolgd worden door een telefonisch gesprek. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
West-Vlaanderen
Call center voor outbound
Call center gezocht voor outbound, dit voor het maken van afspraken, na test - liefst op lange basis. +/- 40 afspraken per dag. Taal: Nederlands.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Uitbreiden van bouwopdrachtendatabank
Wij baten een website uit die bouwopdrachten aanbiedt aan vakmannen. Wij zouden een call center willen inschakelen om onze bouwopdrachtendatabank uit te breiden. Maandelijks zouden er een 150 bouwheren opgebeld moeten worden. Het is de bedoeling dat de medewerkers heel kort het concept toelichten om vervolgens de bouwopdracht in te voeren in de website op basis van de telefonische instructies van de bouwheer. Tijdsduur van het telefoongesprek inclusief invoering is +/- 2 minuten. Alvast bedankt.

Call center voor bellen naar klant

Bent u op zoek naar een telemarketing bureau? Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Vul volledig vrijblijvend onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes. Een telemarketeer kan op vele manieren nuttig zijn voor u. 

Met inzicht in de markt behandelen ze uw klantenwerving

U kiest best voor een professionele telemarketeers. Mensen die inzicht hebben in de markt waarop u werkt en de werking van uw bedrijf volledig begrijpen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties altijd vriendelijk

Meertalige telemarketeers kunnen uw bedrijfsmarketing op vele manieren versterken. Huidige klanten bellen, geïnteresseerden opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, telefonisch producten verkopen, enquêtes afnemen,…

Leg goed uit wat u nodig hebt

Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.

Kies de beste oplossing voor uw bedrijf, vergelijk Telemarketeers

Een goede telemarketeer vinden doet u door verschillende aanbiedingen te vergelijken. Duid hieronder aan wat u juist nodig hebt en ontvang tot drie offertes. U vergelijkt achteraf de verschillende offertes.


Zoektermen:

 , 

Offerte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over de Bobex diensten."

"Goed, snel en efficient om snel een aantal leveranciers te vinden voor het leveren van het gezo..."

T. Boonen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.