Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Call center b2b: Ontvang snel meerdere gratis offertesCall center b2b-callcenter (inbound, outbound)

Ontvang nu meerdere offertes: Callcenter (inbound, outbound)Offerte aanvragen-callcenter (inbound, outbound)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Outbound callcenter voor een zaak te Antwerpen
Ik wens een callcenter (outbound) voor het bedrijf. Volledig te Belgie(ook Frans), bedrijven met een webshop, wij doen parcel delivery. +50 leads per maand, ook locatie in Brussel.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter te Lokeren
Wij zijn opzoek naar een offerte voor een callcenter. Het is voor een bedrijf dat actief is in de metaalsector. Het doelgroep zijn dan voornamelijk bedrijven. Het doel is dan afspraakplanning met de bedrijven. Dit zal voor nu in Vlaanderen zijn hierna ook in Wallonië.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Callcenter outbound te Londerzeel
Wij zijn een bedrijf die advies geven over energie. Voor ons bedrijf zijn wij opzoek naar een callcenter waarmee wij afspraken kunnen plannen met verschillende bedrijven. De bedrijven zullen vooral in de omgeving Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen moeten bevinden.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Outbound callcenter voor een zaak te Deurle
Ik zoek een outbound callcenter voor ons bedrijf. We verkopen synthetisch papier voor printers, we wensen ons klantenbestand uibreiden. Normale uren, in Belgie voor te beginnen.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Outbound callcenter voor een zaak te Schoten
Bedrijfsnaam cosmetra bvba Type opdracht - Prospectie of afspraakplanning (enkel outbound). Doelgroep - B2B Verwacht budget - Ik weet het niet te bepalen het maken van afspraken voor een gratis demo ter plaatse en uitnodigen voor een event, wij zitten in cosmeticasector. Volledig Belgie.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Outbound callcenter voor een bedrijf te regio Antwerpen
Bedrijfsnaam Crelan Type opdracht - Prospectie of afspraakplanning Doel is financiele instellingen te contacteren en nieuwe contacten/afspraken te leggen. Enkel Vlaanderen, outbound.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Outbound callcenter voor een bedrijf te regio Vilvoorde
Bedrijfsnaam Fourcast Type opdracht -afspraakplanning Doelgroep - B2B Verwacht budget - euro1.000 tot euro5.000 Beste, Graag werken wij samen met een partner in outbound calling die ons kan ondersteunen in het aantrekken van kwalitatieve mensen naar onze evenementen. We zijn in de mogelijkheid om lijsten met telefoonnnummers aan te leveren, waarvan de directie gebeld zou worden om hen uit te nodigen op onze evenementen. Enkel outbound. Belgie en misschien Luxembourg
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Prospectie voor een bedrijf in de regio Tremelo
Ik wens bedrijven te contacteren om afspraken te plannen. Vooral naar rusthuizen, ziekenhuizen toe. (outbound alleen). Volledig Belgie. Mijn bedrijf specialiseert zich in kunststof melamine.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter te Gent
We zijn een leveringsdienst voor pakketten en we zijn op zoek naar een call center. Deze zou verschillende bedrijven in Gent en omstreken contacteren om een afspraak in te plannen. Ik zou graag willen weten wat er allemaal mogelijk is en hierbij een op maat gemaakte offerte verkrijgen.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter voor een bedrijf in Erpe-Mere
Het is de bedoeling bedrijven op te bellen en info te verschaffen over onze delivery service.Eventueel de vraag om een standaardpakket te mogen leveren. We wensen te beginnen met alle bedrijven in groot regio Gent, later zal dit nog uitgebreid worden. Graag een snelle reactie het marketingteam zal deze beslissing nog eind deze maand nemen.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Televerkoop voor een bedrijf in Herentals
Het is de bedoeling dat deze televerkopers zo veel mogelijk advertentieruimtes in ons klasse bouw- en interieurmagazine, dat reeds meer dan 20 jaar bestaat, te verkopen aan andere bedrijven die zich op deze sector richten, vertrekkende vanuit ons eigen databestand met prospects.
Callcenter (inbound, outbound)
Limburg
Caalcenter voor een bedrijf in Opglabbeek
We zijn op zoek naar een callcenter die de database update. We doen dat al intern. Nu hadden we graag een offerte willen ontvangen van een call center. Is het nog de moeite om dat uit te besteden? Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Call center voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Ik heb een reinigingsproduct dat ik wil aanbieden aan bedrijven en particulieren. Nu wil ik graag informatie over wat beter zou zijn. Afspraken inplannen of directe telefonische verkoop. Graag een offerte van een callcenter.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Callcenter voor een schoonmaakbedrijf in Antwerpen.
Wij zijn een multi-functioneel schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Ik wil graag een offerte ontvangen van een call center. Ik wil graag afspraken laten maken voor bedrijven en particulieren. Bedankt voor de offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Offerte callcenter B2B voor een bedrijf in Antwerpen.
Omdat de concurrentie groter aan het worden is, zijn wij aan het overwegen om een call center te gaan inschakelen. De call center zal dan afspraken inplannen met de bedrijven. B2B outbound. Graag een offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Call center Prospectie of afspraakplanning B2B voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte van een call center. De bedoeling is om afspraken te gaan inplannen met bedrijven. Budget is meer dan €20000,- Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag call center B2B voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een 5000à6000 bedrijven laten contacteren door een call center. De bedoeling is om afspraken te maken. Het is de eerste keer dat ik mezelf hiermee bezig hou en heb geen idee hoeveel het moet kosten. Belangrijkste voor me is dat het kwalitatief is. Graag een offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag call center outbound voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een callcenter die de functies van andere bedrijven kan ophalen. Soort van updaten van database. Graag een offerte van een callcenter B2B.
Callcenter (inbound, outbound)
Brussel
Offerteaanvraag updaten van adressenbestanden of datacleaning voor een bedrijf in Brussel.
Graag willen we vragen of het mogelijk is om een telefoonlijst van circa 1600 winkelpunten (telecomcentra) te updaten met de juiste telefoonnummers en e-mailadressen. Er zijn daarbij reeds heel wat gegevens ingevuld en 1600 is louter een richtcijfer, zijnde het maximale aantal winkelpunten dat mogelijk zou moeten worden aangepast. Er zijn daarbij enkele fasen die moeten worden doorlopen: 1. Aanvullen van de telefoonnummers en mailadressen in een bestaande Excel-lijst 2. Surfen naar de verschillende links om te kijken of deze adressen reeds staan opgenomen in de bestaande database en of deze gegevens nog kloppen. 3. Er zijn 6 extra lijsten die ook zouden moeten worden overlopen om te kijken of ze zijn opgenomen in de globale overzichtslijst. Kan u mij allereerst een kostenraming geven van deze opdracht? Het is ook mogelijk om deze fasen stap voor stap af te handelen waarbij na de eerste fase kan worden bekeken hoe de stand van zaken is? Hartelijk dank voor uw offerte!
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Call center voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van call center outbound. Ik ben op zoek naar een call center voor afspraakplanning. De bedoeling in dat er na de afspraakplanning een vertegenwoordiger langs kan gaan om zijn product te kunnen aanbieden.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Call center outbound voor een bedrijf in Gent.
Graag een offerte van call center B2B om afspraken in te plannen. Voor meer informatie kan u mij telefonisch of per mail contacteren.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag callcenter voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wens graag een callcenter B2B en B2C aan te nemen voor mijn bedrijf in West-Vlaanderen. De bedoeling is om afspraken in te gaan plannen. Het is de eerste keer dat is zo een offerteaanvraag doe, ik zou niet weten wat het budget van een call center is.

Call center b2b

Een Callcenter kan u op vele manieren helpen. Door verschillende telefoonnummers, oude klanten en prospects op te bellen kunnen ze een hele boel leads voor u generen. Afhankelijk van wat u nodig hebt vertrouwt u beter op het ene of het ander callcenter.

Maar wat kost dat nu zo'n Callcenter? Alles hangt natuurlijk af van uw opzet. Een boost voor uw verkoopcijfers door aan cold calling te doen kan een hele boel leads, en nieuwe klanten, opleveren. Maar dit vraagt ook meer telefoontjes om rendabel te zijn. De prijs en ROI van een callcenter zijn afhankelijk van uw noodzaak en de doelstellingen van uw marketingactie. Voor meer informatie, vul bovenstaand formulier in en ontdek de voordelen van een Calllcenter. U ontvangt snel meerdere offertes van verschillende Callcenters en vergelijkt zelf rustig de prijzen en formules.Offerte aanvragen-callcenter (inbound, outbound)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Les services de Bobex m'auront été bien utiles."

B. Rijs

"Zeer degelijk systeem. Zeker aan te bevelen!"

G. Simons


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.