Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Buitengevels: Ontvang snel meerdere gratis offertesBuitengevels-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Lommel
Graag ontvangen wij offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van de woning, dat in de jaren '50 werd gebouwd. Onze buitengevels zijn onbewerkt, en het betreft een muuroppervlak van +/- 100-120m. De diepte van de spouw kennen wij niet precies.
Isolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Heusden-Zolder
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Onze buitengevels zijn geverfd en het betreft +/-200m. Wij zijn eigenaars van de woning dat in 1961 werd gebouwd.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag spouwmuurisolatie te Dilbeek
Wij zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning dat in 1950 werd gebouwd. Onze buitengevels zijn in oorspronkelijke staat (bakstenen) en wij wensen 150m-200m te laten isoleren. De diepte van de spouw kennen wij niet precies.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelreiniging in de regio Budingen
Ik wens gevelwerken voor mijn privehuis. Vrijstaand huis van zeker 100 jaar oud, graag buitenmuurisolatie en daarna crepieafwerking. Opp. +100m, voor rond december ongeveer.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Beerzel
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een vrijstaande woning dat in de jaren '60 - '70 werd gebouwd. Onze buitengevels bestaan uit geschilderde bakstenen, en het betreft een oppervlakte van +/- 100m. De diepte van de spouw is op sommige plaatsen 6cm en op andere plaatsen 7cm.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Riemst
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een vrijstaande woning waarvan wij eigenaars zijn, met gemetste buitengevels. Er zit reeds 3cm isolatie in de spouw en wij hebben nog een 2tal cm over. De muuroppervlakte bedraagt 150 tot 200m. Wij zijn eigenaars van deze woning dat in 1990 gebouwd werd.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Houthalen-Helchteren
Wij zoeken prijsoffertes voor de isolatie van onze spouwmuur. Wij zijn eigenaars van een rijwoning dat in 1972/1973 werd gebouwd. De buitengevels zijn onbewerkt, en de te isoleren oppervlakte bedraagt +/- 35m. De diepte van de spouw schatten wij op +/- 6cm.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Harelbeke
Ik wens de spouwmuur van onze woning te isoleren. Een vrijstaande woning met bouwjaar 1997. Gevels niet bewerkt. Diepte spouw van 7 cm. Opp. rond de 100m. Geen voorkeur van materiaal, gewoon het beste.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Zele
Wij zoeken offertes voor Spouwmuurisolatie. Wij hebben een halfopen woning (waarvan wij eigenaar zijn) dat gebouwd werd in 1970. De buitengevels zijn onbewerkt, en de te isoleren oppervlakte bedraagt +/- 150m. De diepte van de spouw schatten wij op 7-8cm.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Kontich
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een halfopen woning dat gebouwd werd in 1965. De buitengevels zijn onbewerkt, en de muuroppervlakte bedraagt +/- 100m. De diepte van de spouw kennen wij niet precies, en wij zijn eigenaars van deze woning.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Oudenaarde
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een rijwoning dat in 1968 werd gebouwd, en onze buitengevels zijn onbewerkt. W De te isoleren oppervlakte bedraagt +/- 30m, maar de diepte van de spouw kennen wij niet precies. Wij zijn eigenaar van deze woning.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Zichem
Wij zoeken offertes voor Spouwmuurisolatie. Wij hebben een halfopen woning (waarvan wij eigenaar zijn) en de buitengevels zijn onbewerkt. Wij kennen de muuroppervlakte en de diepte van de spouw niet precies, en de woning werd aangekocht in 1988 (de woning is ouder dan 1988).
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Nossegem
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een vrijstaande woning (gebouwd in 1968) en de buitengevels zijn beschilderd. Wij kennen de muuroppervlakte en de diepte van de spouw niet precies, en wij zijn eigenaar van de woning.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Zoersel
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een vrijstaande woning (bouwjaar 1956), en onze buitengevels zijn in oorspronkelijke staat. De te isoleren oppervlakte bedraagt tussen 100m en 200m, maar de diepte van de spouw werd nog nooit uitgemeten bij ons. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Machelen
Ik ben eigenaar van een woning van 1982. Er is een spouw aanwezig van eerder 8 cm ( de muren zijn 60 cm dik ). Betreft een vrijstaande fermette stijl met naakte baksteen aan de gevels. Kan u mij contacteren voor het uitwerken van offertes voor spouwmuurisolatie.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Koksijde
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een vrijstaande woning (bouwjaar 1965) en onze buitengevels zijn in oorspronkelijke staat. De te isoleren oppervlakte bedraagt +/- 500m, maar de diepte van de spouw kennen wij niet. Wij zijn eigenaar van de woning.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Gent
Wij zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een halfopen woning (bouwjaar 1952) waarvan wij eigenaar zijn. Onze buitengevels zijn in oorspronkelijke staat. De oppervlakte van de muur kennen wij niet precies (het gaat om 3 gevels) en de diepte van de spouw kennen wij ook niet. Graag ontvangen wij een vakman ter plaatse.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Wuustwezel
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een halfopen woning (bouwjaar 1960). Onze buitengevels zijn in oorspronkelijke staat, maar wij kennen de oppervlakte van de spouwmuur en de diepte van de spouw niet. ij zijn eigenaar van de woning.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Wielsbeke
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben en vrijstaande woning (bouwjaar 1999) en de buitengevels zijn nog in oorspronkelijke staat. De muuroppervlakte bedraagt ruw geschat 105m en de diepte van de spouw schatten wij op een 3tal cm. Wij zijn eigenaar van de woning.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Bredene
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een vrijstaande woning (waarvan wij eigenaar zijn) dat in 1987 werd gebouwd. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat en de te isoleren oppervlakte kennen wij niet precies (de breedte van de woning is 11m, de diepte bedraagt 10m en de hoogte bedraagt 2 verdiepingen). De diepte van de spouw werd nog nooit uitgemeten, maar er zit wel reeds 6cm isolatie in.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Vosselaar
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Het betreft een vrijstaande woning waarvan wij eigenaar zijn, en deze woning werd gebouwd in 1975. De buitengevels zijn onbewerkt, en de te isoleren oppervlakte bedraagt ruw geschat 150m. De diepte van de spouw kennen wij niet precies. Er zit reeds 5 cm isolatie in onze spouwmuur.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Hechtel-Eksel
Wij wensen offertes te ontvangen voor Spouwmuurisolatie. Wij hebben een vrijstaande woning dat in 1948 gebouwd werd, ende buitengevels zijn in oorspronkelijke staat (1 gevel is wel bedekt met klimop). De oppervlakte van de muur bedraagt +/- 100m en de diepte van de spouw bedraagt 5cm. Wij zijn eigenaar van de woning.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Aanvraag Gevelrenovatie te Antwerpen
Wij willen offertes verkrijgen voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een rijwoning dat gebouwd werd in 1905 (wij zijn eigenaar van deze woning). De buitengevels zijn uit bakstenen vervaardigd (onbewerkt) maar de oppervlakte van de spouwmuur kennen wij niet.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Westmeerbeekte Westmeerbeek
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een halfopen woning dat gebouwd werd in 1962/1965 (waarvan wij eigenaar zijn). Onze buitengevels zijn in oorspronkelijke staat, maar wij kennen de oppervlakte van de spouwmuur en de diepte van de spouw niet precies. Wij wensen een specialist ter plaatse te ontvangen om dit te bekijken.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Aanvraag gevelwerken te Kapellen
Wij wensen offertes te verkrijgen voor gevelwerken. Het betreft een rijwoning met bouwjaar 1930. De buitengevels zijn onbewerkt, (bakstenen) en de te isoleren muuroppervlakte bedraagt ongeveer 32m (het betreft 2 gevels van elk ongeveer 16m). Wij zijn eigenaar van de woning.

Buitengevels

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel goed. Doe zo voort."

C. Cassiman

"Interessante dienst, die goede deskundige firma's aanlevert. Daardoor kan je vergelijkingen uit..."

P. Verscheuren


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.