Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Buitengevels: Ontvang snel meerdere gratis offertesBuitengevels-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te heist-op-den-berg
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning, dat in 1967 werd gebouwd. Wij kennen de te isoleren oppervlakte niet precies, en hebben een spouw van 5-6cm. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat. Het betreft een vrijstaande woning.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Marke
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een halfopen bebouwing en onze buitengevels zijn in oorspronkelijke staat (bakstenen). Wij kennen de te isoleren oppervlakte en de spouwdikte niet precies.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Boom
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een vrijstaande woning en hebben een muuroppervlakte van 75 tot 100m. De spouwdiepte bedraagt +/- 4cm. De buitengevels bestaan uit bakstenen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Menen
Wij zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een rijwoning waarvan de buitengevels in oorspronkelijke staat zijn. Wij kennen de te isoleren oppervlakte en de spouwdiepte niet precies. Onze woning werd in 1980 gebouwd.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Tiegem
Graag ontvangen wij offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een vrijstaande woning dat in 1976 werd gebouwd. De buitengevels bestaan uit bakstenen. Het betreft een oppervlak van +/- 100-150m en een spouwdiepte van +/- 5cm.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Harelbeke
Wij zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van onze halfopen woning dat eind jaren 1800 werd gebouwd. Wij kennen de te isoleren oppervlakte en de spouwdiepte niet precies. De buitengevels bestaan uit bakstenen. Het betreft de zijgevel, voorgeven en achtergevel.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Opwijk
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning dat eind jaren '50 werd gebouwd. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat, en het zou gaan om +/- 100-150m. De spouwdiepte kennen wij niet precies.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Beerse
Wij zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning dat werd gebouwd in 1969. Het betreft spouwmuren, maar wij kennen de te isoleren oppervlakte en de spouwdiepte niet precies. De buitengevels bevinden zich in oorspronkelijke staat.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Moorsel
Wij zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning dat in de jaren '70 werd gebouwd. Het betreft een oppervlakte van +/- 100m, maar wij kennen de diepte van de spouw niet precies. De buitengevels bestaan uit gevelstenen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Mariakerke-Gent
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning dat eind jaren '60 gebouwd werd. Het betreft meer dan 100m muuroppervlak, maar wij kennen de diepte van de spouw niet precies. De buitengevels bestaan uit gevelstenen, en enkel de voorgevel is geschilderd.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Gent
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning, en wensen +/- 100m te laten isoleren. De diepte van de spouw bedraagt 7 tot 8cm. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat. Onze woning werd in 1978 gebouwd.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Dessel
Wij zijn eigenaars van een woning en zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Onze woning werd in de jaren '60/'70 gebouwd, en de buitengevels bestaan uit gevelstenen. Het betreft +/- 200m muuroppervlakte, en een spouw van 5-6cm.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Heusden
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een halfopen woning dat in 1968 werd gebouwd. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat (bakstenen) en het betreft +/- 100m in totale oppervlakte. Wij kennen de spouwdikte niet precies.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Beersel
Graag ontvangen wij offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning dat in 1994 werd gebouwd. Het betreft +/- 250m en een spouw van 7-9cm. De buitengevels bestaan uit gevelstenen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Neerpelt
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning waarvan de buitengevels in oorspronkelijke staat zijn. Het betreft een te isoleren oppervlakte van +/- 1580-200m. De spouwdikte bedraagt 7-9cm.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Schilde
Wij zijn op zoek naar offertes voor Spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van de woning dat in de jaren '60-'70 werd gebouwd. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat. Het gaat over +/- 150m-200m muuroppervlakte maar wij kennen de diepte van de spouw niet precies.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Lommel
Graag ontvangen wij offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van de woning, dat in de jaren '50 werd gebouwd. Onze buitengevels zijn onbewerkt, en het betreft een muuroppervlak van +/- 100-120m. De diepte van de spouw kennen wij niet precies.
Isolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Heusden-Zolder
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Onze buitengevels zijn geverfd en het betreft +/-200m. Wij zijn eigenaars van de woning dat in 1961 werd gebouwd.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag spouwmuurisolatie te Dilbeek
Wij zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning dat in 1950 werd gebouwd. Onze buitengevels zijn in oorspronkelijke staat (bakstenen) en wij wensen 150m-200m te laten isoleren. De diepte van de spouw kennen wij niet precies.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelreiniging in de regio Budingen
Ik wens gevelwerken voor mijn privehuis. Vrijstaand huis van zeker 100 jaar oud, graag buitenmuurisolatie en daarna crepieafwerking. Opp. +100m, voor rond december ongeveer.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Beerzel
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een vrijstaande woning dat in de jaren '60 - '70 werd gebouwd. Onze buitengevels bestaan uit geschilderde bakstenen, en het betreft een oppervlakte van +/- 100m. De diepte van de spouw is op sommige plaatsen 6cm en op andere plaatsen 7cm.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Riemst
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een vrijstaande woning waarvan wij eigenaars zijn, met gemetste buitengevels. Er zit reeds 3cm isolatie in de spouw en wij hebben nog een 2tal cm over. De muuroppervlakte bedraagt 150 tot 200m. Wij zijn eigenaars van deze woning dat in 1990 gebouwd werd.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Houthalen-Helchteren
Wij zoeken prijsoffertes voor de isolatie van onze spouwmuur. Wij zijn eigenaars van een rijwoning dat in 1972/1973 werd gebouwd. De buitengevels zijn onbewerkt, en de te isoleren oppervlakte bedraagt +/- 35m. De diepte van de spouw schatten wij op +/- 6cm.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Harelbeke
Ik wens de spouwmuur van onze woning te isoleren. Een vrijstaande woning met bouwjaar 1997. Gevels niet bewerkt. Diepte spouw van 7 cm. Opp. rond de 100m. Geen voorkeur van materiaal, gewoon het beste.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Zele
Wij zoeken offertes voor Spouwmuurisolatie. Wij hebben een halfopen woning (waarvan wij eigenaar zijn) dat gebouwd werd in 1970. De buitengevels zijn onbewerkt, en de te isoleren oppervlakte bedraagt +/- 150m. De diepte van de spouw schatten wij op 7-8cm.

Buitengevels

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Veel firma's hebben ons gecontacteerd, het probleem was intussen wel al opgelost."

D. Van De Wiel

"Bobex is een zeer professionele dienst. Hopelijk komen er binnenkort nog meer leverancers bij o..."

B. Bergmans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.