Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Buitengevel: Ontvang snel meerdere gratis offertesBuitengevel-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Kruibeke
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van 1978, diepte spouw 6cm, gevels niet bewerkt, opp. +60m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Kapelle-op-den-Bos
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1986, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. 125m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zelzate
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. 3-gevel woning, bouwjaar onbekend, diepte splouw onbekend, spouw zou er wel zijn, gevels niet bewerkt, opp. +70m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Lanaken
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Dessel
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoelren. Vrijstaand huis van 1965, diepte spouw 5cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Laarne
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1965, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Gevelrenovatie, gevelwerken
West-Vlaanderen
Gevelwerken in de regio Oostende
Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Rijhuis van 1929, wij wensen steenstrips voor de voorgevel, opp. 50m ongeveer, voor wanneer is te bekijken.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Edegem
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1976, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. rond de 100m.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelwerken in de regio Hofstade
Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. Graag een soort van gevelbekleding (welke soort is te bespreken), opp. +100m, halfopen bebouwing van 1920. Wanneer ligt aan de offerte.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Hechtel
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1955, diepte spouw 5cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. 120m.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken in de regio Vosselaar
Ik wens gevelwerken op mijn prive, woning is geschilderd, deze is aan vernieuwing nodig. wij zouden graag nieuwe gevelbekleding aanbrengen, maar hebben geen idee wat de mogelijkheden zijn. Halfopen bebowuing van jaren 60, +60m, tijdstip ligt aan de offerte.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken in de regio Bornem
Ik wil gevelwerken laten doen voor mijn prive. Voorgevel (rijhuis van meer dan 100jaar oud), nu staan er tegels voor, deze eraf doen en pleister op. Tijdstip gaat aan de kosten liggen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Evergem
We wensen onze privewoning (vrijstaand) met bouwjaar in de jaren 50 maar er is een deel bijgebouwd recent nog. Het 'oud' gedeelte heeft al een spouw en ik denk dat die 5cm is. De voorgevel is tussen de 60 en 70m ook de achtergevel komt te pas. Geen voorkeur van materiaal.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Machelen
Ik ben eigenaar van een woning van 1982. Er is een spouw aanwezig van eerder 8 cm ( de muren zijn 60 cm dik ). Betreft een vrijstaande fermette stijl met naakte baksteen aan de gevels. Kan u mij contacteren voor het uitwerken van offertes voor spouwmuurisolatie.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Wevelgem
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een vrijstaande woning (waarvan wij eigenaar zijn) en het bouwjaar is 1987. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat en de te isoleren oppervlakte bedraagt ongeveer 25 tot 25m. De diepte van de spouw kennen wij niet precies.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aavraag Spouwmuurisolatie te Sint-Amsands
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een halfopen woning (waarvan wij eigenaar zijn) dat in de jaren '70 gebouwd werd. Onze buitengevels zijn in oorspronkelijke staat, en de te isoleren oppervlakte bedraagt ruw geschat 100m. De diepte van de spouw kennen wij niet precies.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie tre Oosterzele
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Het betreft een vrijstaande woning waarvan wij eigenaar zijn, en de buitengevel is bedekt met crepi. De oppervlakte van de muur bedraagt ruw geschat 150m, maar de diepte van de spouw kennen wij niet precies. Wij zijn eigenaar van de woning dat in de jaren '60 werd gebouwd.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Aanvraag gevelwerken te Zandvliet
Wij zoeken offertes voor de isolatie van onze buitenmuur. Wij hebben een vrijstaande woning waarvan wij eigenaar zijn, met bouwjaar 1938. De buitengevel is bedekt met crepi (hieronder bevinden zich bakstenen). Wij kennen de oppervlakte van deze buitenmuur niet precies.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Lochristi
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een halfopen woning (waarvan wij eigenaar zijn) dat gebouwd werd in de jaren '70. Onze buitengevels zijn in oorspronkelijke staat, en de te isoleren oppervlakte bedraagt 95m. De diepte van de spouw bedraagt 5 tot 5,5cm.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Sint-Niklaas
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Het betreft een vrijstaande woning waarvan wij eigenaar zijn. De buitengevels zijn onbewerkt en het bouwjaar is 1965. Wij kennen de oppervlakte van de spouwmuur en de diepte van de spouw niet precies.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Blankenberge
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Het betreft een rijwoning (bouwjaar 1924) waarvan wij eigenaar zijn. De buitengevel is in oorspronkelijke staat, en hier is wel degelijk een spouwmuur aanwezig (een bijbouw met spouwmuur). De te isoleren oppervlakte bedraagt ongeveer 10m en de diepte van de spouw schatten wij op 3 tot 5cm.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Zingem
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Het betreft onze rijwoning (bouwjaar 1957). De buitengevel is in oorspronkelijke staat, end e te isoleren oppervlakte bedraagt ongeveer 110m. De diepte van de spouw bedraagt 5 tot 6cm. Wij zijn eigenaar van de woning.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Diest
Graag ontvangen wij prijsoffertes voor spouwmuurisolatie voor onze vrijstaande woning (bouwjaar 1985/1986). Onze buitengevel is onbewerkt, en de te isoleren muur heeft een grootte van ongeveer 150 tot 200m. De diepte van de spouw bedraagt 6cm. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Heusden-Zolder
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning (bouwjaar 1982) waarvan wij eigenaar zijn. Onze buitengevel werd geschilderd (bewerkt) end e oppervlakte van de spouwmuur bedraagt ongeveer 130m. De diepte van de spouw kennen wij niet, maar hier zit reeds 4cm isolatie in. Wij verkiezen kogeltjes (-of bolletjes) boven schuim.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Tremelo
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie voor onze vrijstaande woonst (bouwjaar 1999). Onze buitengevel is in oorspronkelijke staat, en de spouwmuur heeft een oppervlakte van ruw geschat 130m. De diepte van de spouw kennen wij niet, maar hier zit reeds glaswol in. Wij hebben deze woning zelf gebouwd, en zijn eigenaar hiervan.

Buitengevel

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We zijn tevreden en hopen nog met jullie diensten in de toekomst samen te werken. Bedankt."

E. Focquaert

"Dank zij de hulp van Bobex hebben wij nieuwe bedrijven gevonden waar we later misschien mee kun..."

L. Vleminckx


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.