Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Broodzakken drukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesBroodzakken drukken-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Broodzakken voor groot lang brood
Vanwege een reclamecampagne bij ons in het dorp, had ik graag een prijsopgave voor de volgende bestelling: Bedrukte broodzakken Kleur zakken: wit of bruinig Aantal zijden bedrukt: 1 Oplage: 5.000 stuks Graag ook even vermelden hoe groot de afmeting van de opdruk mag zijn en hoe deze aangeleverd dient te worden. Hoe lang bedraagt de levertijd? Deadline: 19 december 2011. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gevestigd in Kampenhout, provincie Vlaams Brabant. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Reclame op broodzakken voor verzekeringsmakelaar
Graag hadden wij een prijsberekening gehad voor het drukken van reclame op een aantal broodzakken. 2 kleurendruk langs beide kanten. Oplage: 5.000 of 10.000 stuks. Materiaal leveren we zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in regio Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Kleine broodzakken voor bank en verzekeringskantoor Antwerpen
Leverancier gezocht voor het drukken van kleine broodzakken met afmetingen: 140 x 200 mm, quadri, R/V; recto: boodschap/verso: personalisatie. Oplage: 1.000 per personalisatie (=30 x 1.000). Ontwerp wordt door ons aangeleverd in pdf (sheetspothires). Bobex kwaliteitscontrole: voor een bank en verzekeringskantoor in Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van broodzakken voor opendeurdag
Graag had ik de prijs willen kennen voor het drukken van broodzakken met reclame (2-kleurendruk: zwart/fushia), dit in het kader van een opendeurdag op 10-11 en 12 september. Oplage: 1.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: voor een dameskleding boetiek in Vlaams Brabant. Klant had graag geweten indien dit mogelijk zou zijn aangezien zeer korte tijd. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Broodzakken drukken voor startdag chiro
Hallo. Wij zijn van de chiro en voor onze startdag zouden wij graag reclame maken via originele broodzakken. Wij hebben echter geen idee hoeveel we er zouden nodig hebben (wij dachten in de richting van 2.000 stuks?) en wat de kostprijs hiervan is. Kunnen jullie ons verder helpen? Zwart/wit bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: voor een jeugdvereniging in West-Vlaanderen. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van broodzakken
Wij van Chiro Jevati organiseren elk jaar een weekendje Spiegeltent en we zouden dit jaar graag reclame maken via de broodzak. Kan u mij hier meer informatie over geven i.v.m. prijzen en druk. Oplage: 5.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: voor de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en BelgiŽ. Graag een paar richtprijzen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Speciaal drukwerk
Henegouwen
Drukken van broodzakken voor klant
Wij zoeken voor een klant van ons iemand die papieren zakken kan bedrukken, binnenkort opent de klant een kledingzaak. Wat betreft de afmetingen zou ik graag van jullie een aantal standaardformaten krijgen voor de zakken: een klein exemplaar, middelmatig en groot. Druk in quadri ofwel 2-kleurendruk. Wij leveren het grafisch materiaal. Bobex kwaliteitscontrole: 5de offerteaanvraag op Bobex. Bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van educatieve projecten gelegen in Henegouwen. Graag een offerte. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukken van broodzakken
Graag had ik een offerte voor het bedrukken van broodzakken met ons programma voor onze wijkfeesten erop en hoeveel stuks we er moeten van nemen? Bobex kwaliteitscontrole: voor een vereniging in Knesselare. Graag een prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukwerk op broodzakken
Drukwerk op broodzakken aan welke prijs moeten we dan denken. Gekleurde broodzak of gekleurde tekst: verschil in prijs, graag prijs aantal beschikbare hoeveelheden. Bobex kwaliteitscontrole: voor een klein labo dat vooral toegespitst is op kroon-en brugwerk alsook implantaatwerk te Antwerpen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Broodzakjes voor belegde broodjes
In bijlage vindt U het ontwerp en afmetingen van de broodzakken(belegde broodjes). Het mag in ťťn kleur(zwart) bedrukt worden. Het gaat om 12.000 stuks en die zouden moeten kunnen geleverd worden tegen begin juni. Bobex kwaliteitscontrole: dit is voor een evenement dat we organiseren in Roeselare. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van broodzakken
Leverancier gezocht voor het drukken van een tekst op grote broodzakken, enkel zwart/wit. Graag een prijs voor 1.000 alsook 3.000 exemplaren. Onze club wordt vernieuwd en we hadden gedacht aan broodzakken om zoveel mogelijk reclame te maken (zie bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: voor een fitnesscentrum gelegen in Antwerpen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken broodzakken
Leverancier gezocht voor het bedrukken van verschillende maten broodzakken. Recto/verso bedrukt met 2 verschillende logo's, full colour. Graag een offerte voor verschillende oplages, de bedoeling is om deze te gaan uit delen bij verschillende Vlaamse bakkers zodat deze die kunnen gaan gebruiken. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag een offerte via e-mail. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken papieren broodzakken
Wij zoeken een leverancier voor het drukken van papieren broodzakken, dit voor het aantrekken van klanten en personeel door het maken van reclame (zie logo in bijlage). Afmetingen: L 20cm x B 15cm. Druk in quadri. Hoeveelheid: valt te bespreken. Bobex kwaliteitscontrole: Deze b.v.b.a. is verantwoordelijk voor de planning van personeel en klanten die willen overschakelen op het systeem van dienstencheques (huishoudhulp). Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Broodzakken (voor baguette) drukken
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor een aanzienlijk aantal broodzakken (huidige leverancier levert 15.000 stuks) met opdruk van de zaak. Bobex kwaliteitscontrole: Kwaliteit van papier moet zodanig zijn dat het geen vocht doorlaat (selofaan of zoiets). Bedankt voor uw voorstel.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken van broodzakken
Naar aanleiding van een pub & promocampagne hadden wij van jullie graag geweten wat de prijs inhoudt voor het bedrukken van kwalitatieve broodzakken in full color. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/09/2009: Bedankt om in uw offerte onderscheid te maken in de prijs wanneer jullie de zakken zouden aanleveren of wanneer deze klant ze zelf aankopen.
Speciaal drukwerk
Geen regio
Drukken van broodzakken
Graag had ik geweten hoeveel het kost om broodzakken van goede kwaliteit te bedrukken. Deze broodzakken kunnen door ons ingekocht zijn of door jullie zelf aangekocht worden, afhankelijk van de prijs. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 05/02/2008: Bedankt voor uw prijs in gradaties naargelang de hoeveelheid. Dit kan oplopen tot erg grote hoeveelheden (van 100 tot 100.000).

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede werking, snel en efficiŽnt!"

P. De Keyser

"Wij zijn zeer tevreden en hebben voldoende informatie doorgekregen van de leveranciers."

J. Wouters


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.