Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Broodzakken bedrukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesBroodzakken bedrukken-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Broodzakken bedruken voor actie Oxefam
Goedendag, Voor een actie waarbij wij boterhammen met choco zullen uitdelen aan toevallige passanten, zijn we op zoek naar ecologische zakjes waarin we 1 boterham kunnen verpakken. We willen op deze zakjes graag een boodschap drukken. Heeft u eventueel een product in uw assortiment dat hiervoor geschikt zou zijn? Zo ja, kunt u me aub volgende info bezorgen: - De prijs voor 10.000 / 20.000 / 30.000 / 40.000 stuks bedrukt in 2 of 4 kleuren - Per hoeveel stuks zitten ze verpakt? - Wanneer moeten wij de bestelling plaatsen indien we ze willen ontvangen op ten laatste 13/9? - Wat is de bedrukbare oppervlakte Alvast bedankt voor een snelle reactie! Bobex kwaliteitscontrole:Actie zelf vindt plaats op 13/9 dus tegen dan zouden alle broodzakjes gedrukt moeten zijn. Het aantal broodzakjes en het aantal kleuren waarin ze gedrukt zouden moeten worden hangen volledig af van wat er in het budget past.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Prijsinformatie ivm bedrukken broodzakken
Ik ben op zoek naar prijsinformatie voor het laten bedrukken van broodzakken als promomateriaal voor onze jaarlijkse geschenkenbeurs. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst graag prijsopgaves voor zowel 5000 als 10000 exemplaren. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Speciaal drukwerk
Brussel
Parafinne broodzakken drukken & leveren
Ik ben op zoek naar een bedrijf dat reclame wil drukken op parafinne broodzakken en deze broodzakken ook kan leveren. Afmetingen: standaard lange broodzak, in quadri bedrukt. Voorstel voor grafisch werk op basis van materiaal dat we aanleveren. Bobex kwaliteitscontrole: VZW Caritas Jeugd- en Kinderzorg. Graag een gedetailleerde offerte.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken broodzakken
Leverancier gezocht voor het bedrukken van verschillende maten broodzakken. Recto/verso bedrukt met 2 verschillende logo's, full colour. Graag een offerte voor verschillende oplages, de bedoeling is om deze te gaan uit delen bij verschillende Vlaamse bakkers zodat deze die kunnen gaan gebruiken. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag een offerte via e-mail. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken broodzakken tuningsnight
Graag hadden wij reclame gemaakt op broodzakken voor onze Tuningsnight op 09 juli 2011 op de parking van meeuwen Ksk. Zou u ons kunnen vertellen wat ons dat eventueel zou kunnen kosten en wat de hoeveelheden zijn. Bobex kwaliteitscontrole: voor een tuningsclub. Deze zullen het voor de eerste keer gaan doen, hoeveelheid is dus niet bekend, hadden gedacht om dat bij een aantal plaatselijke bakkers te gaan uitdelen. Graag een offerte via e-mail. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Broodzakken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het eenzijdig drukken van een evenement op een 7.000 tal witte broodzakken, afmeting van de afbeelding: zo'n 10cm op 10cm gemiddeld, bedrukt in quadri. Ik lever zelf het materiaal aan in een PDF, JPEG formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen standaard broodzak, +/- 16/26 x ? cm.
Speciaal drukwerk
Brussel
Drukken broodjeszakken
Voor onze VZW Pigment willen we broodjeszakken laten bedrukken (2 kleuren) voor de broodjes die we zelf bakken en verkopen met ons bakkerscollectief. Het gaat om kleine, ronde broodjes, formaat koffiekoek. We zouden graag een 1.000 ŗ 2.000 zakken laten bedrukken. Ons logo is al beschikbaar in JPEG-formaat (zie bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen: ongeveer 12cm x 7cm x 25cm (formaat kleine broodjeszak). Graag een gedetailleerde offerte met alle mogelijke opties (verschillende formaten van broodjeszakken). Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Bedrukken van 15.000 langwerpige broodzakken
We zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van teksten op 15.000 langwerpige broodzakken (recto-verso), bedrukt in 3 kleuren. Het materiaal zal door ons worden aangeleverd (zwart-wit, logo is groen). Levering noodzakelijk. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een provinciale actie rond zorgzame buurt, voeren van promotie via de plaatselijke bakkers. Graag een summiere offerte via E-mail. Met dank.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Ontwerp lokale kunstenaar laten bedrukken
Voor de organisatie van de Week van de Amateurkunsten willen we graag een ontwerp van een lokale kunstenaar op: - broodzakken laten drukken - stickers maken om op patisseriedozen van bakkers te bevestigen. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/10/2009: Klant uit de regio Tielt. Bedankt voor uw prijsofferte voor 300 stickers van 15x15cm en het bedrukken van 2.500 kleine en 2.500 grote broodzakken.
Speciaal drukwerk
Geen regio
Broodzakken bedrukken
In het kader van een sales & marketingcampagne ben ik op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van broodzakken. Vragen gaan over: - full color / 1 color - distributie van de zakken Bobex kwaliteitscontrole, op 15/09/2009: Bedankt voor uw offerte met prijzen per 10.000, 25.000 & 50.000 stuks.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken broodzakken
Voor de dorpsfeesten zouden we met het gemeentebestuur graag een promocampagne voeren via de publiciteit op broodzakken. Graag had ik een idee van prijs gekregen, voor bijvoorbeeld 1.000 zakken waarop het volledige programma e.d. moeten gedrukt worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 27/06/2008: Offerteaanvraag van een Westvlaamse gemeente. Bedankt voor uw prijs opgave.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Broodzakken bedrukken
Er is een spaaractie bij de bakkers die op poten gezet wordt. Graag hadden we de actie vermeld op broodzakken. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/04/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte met de mogelijkheden van verschillende druksoorten, groottes, prijsverschil in verschillende oplages.
Speciaal drukwerk
Geen regio
Drukken van broodzakken
Graag had ik geweten hoeveel het kost om broodzakken van goede kwaliteit te bedrukken. Deze broodzakken kunnen door ons ingekocht zijn of door jullie zelf aangekocht worden, afhankelijk van de prijs. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 05/02/2008: Bedankt voor uw prijs in gradaties naargelang de hoeveelheid. Dit kan oplopen tot erg grote hoeveelheden (van 100 tot 100.000).

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goed initiatief! Werkt vlot."

I. Mertens

"Wij zijn goed geholpen in onze zoektocht"

S. Prevot


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.